boba_011
Aktivan član
- Poruka
- 1.053
i meni je stigao paket posle dvadeset dana sto sam narucila sa ovog sajta http://www.firstimpressionsmolds.com/ i bas sam srecna.
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ne mogu da verujem...Kijamet, kao da je januar...ja narucim iz eurowilta nesto i nastavak okrugli izmedju ostalog treba mi za bordure i samo on nestane na putu do mene! Kurir kaze da pisem zapisnik da mi plate stetu.... za 180din mislim stvarno
I ja se isto smrzla morali da idemo u topolu tamo nam je vikendica posto su nam ukrali kazan za pecenje rakije bas sam besna posto novi kosta 1500 eura, stvarno ne razumem kuda idemo vise na sve strane se krade uzas bas sam besna i ukocena od hladnoce.

. Pazi kada su razbili zid od betonskih blokova da dodju do njega 

Brr.. kakvo odvratno vreme. Smrzla sam se ziva. Veceras vozila sina na aerodrom i jedna se vratila po pravoj mecavi. Srecom on je dobro stigao. Odleteo je sa devojkom u Berlin na svetski festival filma. Bice tamo nedelju dana. Radujem se sto ce im biti lepo ali im pomalo i zavidim. I ja bih tako rado negde otputovala..Odoh da se zavucem u topli krevetac sa nadom da ce sutra biti bar malo lepse vreme.

da te brzo prestane 

Ja dosla da malo virnem ima li koga da je budan .Uh kako je ruzno kad si sam i radis ,a svi ostali spavaju
pa onako sve tisina oko tebe...odmah se coveku prispava