Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam da li pitas zbog posude ili zbog sporeta?
Zemljane posude se prvo moraju natopiti u vodi, tako su meni rekli kada sam ih kupila, da ne bi pucale prilikom zagrevanja, znaci potopis ih u vodi da malo odstoje i onda ih stavis na sporet da kuvas.
Ne znam da li smeta nesto tom sporetu ta zemljana posuda...

Dobro jutro...

Veju, veju pahuljice, mraz po staklu šara...

Ne znam za zemljanju posudu, koristim je samo u rerni, i nisam je potapala u vodu, a ništa joj nije bilo, a za ringlu ne znam. A i ako se izgrebe ploča, šta će da fali? Kao auto kada malo grebucneš, i dalje ga voziš. :mrgreen:

A Šarlotu smo videli...Nekoliko dana je bila hit kod nas u kući...Genijalna je..

Zaledjen pozdrav od mene!!!
Kod nas pravo ledeno doba,kada ce kraj ove zime dosta je vise!!!
jaco kada covek krene kod lekara trba prvo da se naoruza strpljenjem i da se trudi da cuva zivce,liste cekanja su predugacke,a privatne ordinacije samo nicu...

Ja sam vec par puta uzimala od njih neki pribor i stvarno je bilo uvek sve ok. Mada ovaj put sam porucila malo vise i kada sam platila kuriru bas to mi je palo na pamet sta ako nije sve u kutiji, ali eto ipak sam imala srece i nverovatno mi je da nekome treba bas taj nastavak koji do tebe nije dosao, mada svasta se desava danas covek nikad nije siguran

Pozdrav, ovde od jutros pada sneg i sve je belo i ledeno!

A ja hocu letooooooooooooooooooo!

Jaco, cica-maco, cuvaj zivce, a kad krenes kod lekara, glavno oruzje ti mora bit strpljenje i odmah racunaj da ti ceo dan ode samo na to!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back