Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo prebacila sam ih sada...ma nemojte da ocekujete nista spektakularno, ja se samo radujem sto sam imala malo posla, pa eto da podelim i sa vama...torte sasvim obicne, ali nije me sramota da ih postavim...Ustvari sa jednom sam zadovoljna bas jer sam je prvi put pravila...mislim na figuricu...

Da Vas pitam kakvo je vreme, jer ne spominjete ništa. Imal´ snega? Ja se spremam u moje - Vaše krajeve, pa me interesuje, kakvi su putevi. Nisam stigla dnevnik na TV NS.

Hladno je...ima snega...ne pada vise, ali se i ne topi...znaci zimska oprema u svakom pogledu:)

Znate sta?
Mene ne treba ostavljati samu kod kuce...ne znam da se odlepim odavde:mrgreen:
A rucak?:lol::lol::lol:
Pa bit ce, bit ce...i krempita:D
Pa izvolite kod Jace na parce:lol::lol::lol:
Ljubim vas sve...sada odoh da kuvam...inace ce da mi udare cenzuru na forum:lol::lol::lol:

Evo i mene da podnesem raport. Ceo dan bila u guzvi. Princes kao da je opisala situaciju u mojoj kuci jedino sto nemam stoku i ne cepam drva. Inace mm se upravo probudio. Ceo dan spava, jedino se probudio za rucak pa produzio.
Ja sam imala jako lepo jutro. Jutros rano oko 6h sam kafenisala sa nama dragom drugaricom HelloKity koja je bila na prolazu kroz Beograd. Uzivale smo i lepo se ispricale.
Posle navalila na zaostali posao. Granulo sunce pa ja odmah ozivela.:D
MamaKristina nasi kazu da ministar nema pravo da skida plate posto je strajk u zakonu tako da je to verovatno samo zastrasivanje.
Jaco uzivaj u zasluzenom odmoru.Kratko ali slatko.
Divne ste devojke, uvek se oraspolozim kada svratim ovde.:cmok2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back