Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro vece i od mene ,niste valjda otisle da lalate.Ja ceo dan trckaram vadila pasos sebi i kcerki .Zena se naljutila kad je dobila odbijenicu za Australiju i bacila pasos u Drinu ,doduse bio je nevazeci :zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:E sad mozete zamislit proceduru ,ali srecom sve sam zavrsila .Sad samo cekam da mi odobre letos da poletim ako nebudem baksuz kao i sve ove godine pa mi nedadnu vize.Uh ja se raspricala a niko me neslusa :rtfm::rtfm::rtfm::rtfm:

Dobro jutro drage moje. Odvezla sam muza na bus za NS,ode na neki seminar...Nalozila vatricu,skuvala deci caj i spremila dorucak pre skole...Prosto ne mogu da verujem kako sam vredna.Obicno u ovo vreme jos uvek ne znam za sebe...JAco,potpuno razumem tvoj bes sa viziranjem pasosa...Tako je meni doslo kad sam trazila vizu za Kanadu...Samo ja sam se iskontrolisala i oslucila da ne idem za Kanadu dok ne ukinu i te vize,a pasos ostao.Prosle nedelje sam promenila i licnu kartu i vozacku,a ove nedelje cu i pasos,pa put Pecuja...Pod hitno.

dobar dan od mene!ja zaqvrsila gastroskopiju,imam hronicni gastritis.sutra na posao da zaradim neke parice i da zavrsim jos neku skolu/kurs.a u grlu mi stoji knedla,kao da mi je ostalo parce cevi
jaco,imas nekog u australiji?

Mislila je na ovu Jacu, zbog ovog posta. :D

Dobro vece i od mene ,niste valjda otisle da lalate.Ja ceo dan trckaram vadila pasos sebi i kcerki .Zena se naljutila kad je dobila odbijenicu za Australiju i bacila pasos u Drinu ,doduse bio je nevazeci :zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:E sad mozete zamislit proceduru ,ali srecom sve sam zavrsila .Sad samo cekam da mi odobre letos da poletim ako nebudem baksuz kao i sve ove godine pa mi nedadnu vize.Uh ja se raspricala a niko me neslusa :rtfm::rtfm::rtfm::rtfm:

Ako ja ne šiznem od ovih brojki i šifri - niko neće! :dash:
Više ne znam ni šta upisujem, ni šta naplaćujem, šta naručujem, šta uplaćujem, šta tražim, šta pristiže. :roll:
Strašno!
Mogla bih, uz put, nešto i da pojedem... zaboravila :sad2:
Zato je ovde lepo. Molim piće za veselo društvo na ćošetu! :D

vidi ove sto vodi statistiku!!e sad su i moja dva.da,pitala sam prekodrinsku jaco.a ja bi tako volela da odem u australiju,ili bar novi zeland.jedan moj stric je godinama radio tamo,tamo mu se rodio i stariji sin,a onda se vratili u srbiju,ziveli par godina i covek uvideo da je ipak bolje tamo.a mnogo je dobar.svakog meseca zove moje roditelje otuda da ih pita jel im nesto treba(posto je moj tata bolestan)
pice?!moze mozejeste li za viski bez leda ili banijska kruska?

Wanja08 moje uza i sira porodica je tamo .Da ti nenabrajam sve i babi su dali vizu a mene odbili :zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:Posto su moji tamo vec 14 godina red bi bio da ih jednom posetim i vidim gde zive.Mozes zamislit koji sam srecnik kad su svi otisli a ja ostala sama :dash::dash::dash::dash::dash:

Vesna, cestitam:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

Jaco, al me nasmeja sa ovim tvojim bacanjem pasosa :D:D

Wanja, cuvaj se, cuvaj zdravlje!

Jedva cekam da prodje zima, ne mogu vise, ubi me ova hladnoca!
Jos nesto, bila sam u plasticakarnici da kupim modle za kosnice i nasla ova dva kalupa za izbacivacem.
Kaze mi prodavac da ce mozda dobiti i vece i manje od ovih i druge modele.
Jedan kalup 55 din. Mislim da mogu posluziti za cvetice, ne samo za vanilice, kao ih prodaju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back