Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bome veselo ovde.....ja kao teta ira jutros u pet kafenisala ali sama ...radila do 12 ...odspavala...i ucila francuski sa detetom i menjala glagole do besvesti.....muz puz bezbedno stigao u srbiju ....e sad cu da gledam fil ....tortilje su odneli .....zivila sloboda .....veliki ljubac za sve vas i neka vam radna nedelja pocne sa osmehom.....

Dobro vece i od mene :D:D:Dsta se radi zenice? ima te li posla? .Ja malo svrckam pa na posao.. za sutra imam shreka .Daco bas si majstor nema sta sve najlepse likove iz naseg detinstva odradjujes profesionalno.Svaka cast tebi sto si ih uradila onako lepo i onome ko se setio njih:cmok2::cmok2::cmok2::cmok2:

Dobro vece drage moje i laku noc. Ja samo da se javnem, pa odosmo da spavamo. Sutra je duuuug dan, bar sto se posla tice. A prekosutra imamo jednu veliku isporuku za bg. Samo cisto sumnjam da cemo stici i s nekima od vas da se vidimo, jer kako sada stvari stoje, krenucemo jako kasno, a moracemo odmah nazad, ali ko zna, mozda nekako ipak uspemo nesto da izorganizujemo.
:cmok2::cmok2::cmok2::bye:

Dobro jutro, drage moje. Nema nikoga ovde, svi rade. Samo ja sada sedim i pišem porudžbinu, pa da zirnem i pozdravim malo. Sutra se ide na put, pa se nadam da će biti lepše vreme u našim krajevima. Budite mi vredne, i ja treba još svašta da sredim pre puta.

Dobro jutro.Ne znam da li je jako hladno,ali nesto ne bih da provevravam...Ali je divno iz tople sobe. Sunce sija i sve se beli...
Natasha64 srecan put.

Bogami i ne proveravaj...-12 u Somboru...uh to je bas hladno...ne izlazi ako ne moras:cmok2:
Dobro jutro svima...ja na godisnjem:brus:
Idem sada kod mojih kolega na drugoj prodavnici gde sam radila, imaju obojica rodjendan, svake godine ih iznenadim i oni mene za moj rodjendan...bas ih volim kao kolege...:heart:
Zelim vam lep dan i pisemo se...budite vredne i dobre i lepe:manikir:

evo me..sorry drugari ali sam do malopre radila pa nikako da stignem da se javim... ih..."Rado" eto vidis da sam ti ranije pomenula.... :( Pedjina firma cesto dobija karte za odredjene koncerte posto idu fotografi, novinari..pa uspe da se ugrabi..e sad kad bi ikako Bon Jovi dosao..sto bi to bilo lepoooo...uh..al ide samo u ZG :( Vanesa je bila odlicna! :D prvi deo koncerta meni licno zanimljiviji od drugog, jer je bio dinamicniji...e sad jedino sto ja ne volim Arenu kao mesto za koncerte,bar ne ovog tipa....ali to je vec stvar licnih afiniteta...naravno samo deo Arene je bio u funkciji, kazu valjda da je bilo oko 4.500 ljudi...zato mislim da bi idealno bilo da je koncert radjen u S.C...mozda je zbog njene vrste muzike, zbog zvuka bolja Arena u to se vec ne razumem :) sve u svemu - nama se dopalo:D.....

dobro veče! Ja jedva stigoh do kompijutera da se javnem.U stvari veći deo večeri sam pored kompijutera, ali sam nešto raduckala, spremala i skenirala neke zadatke za Andjelu i njeno takmičenje.
Kuckamo se sutra.Lep pozdrav za sve
Nataša srećan put!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back