Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li neko zna da li sutra,tj. danas rade radnje koje imaju ambalazu.........????....malo sam se preracunala ......i zanela sa kolacima...umesto planiranih 3kg napravila sam 7kg:roll: pa sad nemam ambalazu,a u subotu idem na pijacu(pod uslovom da prodam ono stosutra ponesem(a garant hocu:D).

ako znate javite mi na br 0654200320 jer mi net nece biti dostupan do15 h(ne znam kada ce pijaca prikaciti net,mislim stvarno):confused:

Devojcice,hvala vam unapredc i laka vam nocna.ja ODO:rotf::ro
teta Iro,lep provod Vam zelim:cmok2::bye::bye:

Ja samo da se javim i kazem da skidam kapu vama kojima je ova "treca smena" uobicajena!!!
Torte su u frizideru, sutra tj. danas oblaganje fondanom, sklapanje cvetova i kicenje dvorca rojalom...
Zaginucu i sutra vec predosecam...
Ljubim vas, odoh da se onesvestim....

Dobro jutro!!!
Pa jos niko nepije kafu!
spavalice, spavalice... :)
Imam pitanje...
Kako da fiksiram spratove torte...njih 5?!!!
Izmadju cu stavljati one tacne od debljeg kartona i drvene stapice ali ne znam kako da zabodem te stapice.
Muci me to da li da sa ovih ornjih spratova pobodem stapice do dna ili samo do prve tacne....
Plasim se da se sve ne urusi iako su torte prilicno cvrste....

Dobro jutro!!!
Pa jos niko nepije kafu!
spavalice, spavalice... :)
Imam pitanje...
Kako da fiksiram spratove torte...njih 5?!!!
Izmadju cu stavljati one tacne od debljeg kartona i drvene stapice ali ne znam kako da zabodem te stapice.
Muci me to da li da sa ovih ornjih spratova pobodem stapice do dna ili samo do prve tacne....
Plasim se da se sve ne urusi iako su torte prilicno cvrste....
Ne znam koliko daleko torte putuju...Ako stavljas tasne izmedju ,prilicno je nezgodno fiksirati stapicima...nece kroz tacnu!Iako,mislim,ako su cvrste torte,da nece nikuda,posebno kada su oblozene fondanom!A dvorac ako nije povezan dekoracijom za donju tortu,mozes i naknadno da stavis.Ja bih mozda stavila tacnu izmedju dve donje,jer donja nosi najveci teret,a ostale povezi stapicima...
Ma nece ona nikuda. Kada ih budete vozili,stavi je u gepek i nemas brige.

dobro jutro vrednice,poto ja sam radila prosle godine svadbenu od pet komada,jednu na drugoj fiksirala samo donje tri sa tri deblja stepica za raznjice nosili na 45 stepeni s kraja na kraj bgd-a ziva nisam bila ali nisu mrdnule.

Devojke, je l' ste zavrsile sa jajima?

Sad su mi otisle mama, sestra i klinke. Sve sam pospremila, sem sudova koje jos treba oprati..koliko god da perem uvek ih ima. :dash:
Farbanje je ove godine sa klinkama bilo mnoooogo bolje nego prosle.Vidi se da su porasle - ljubi ih tetka...Zona je prilicno fino ofarbala par jaja onim muljanjem...:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back