Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
O pa cekaj draga moja, ovo je pocetak tako se pocinje:zcepanje:a psole nema zaustavljanja:rotf::rotf::rotf::rotf:i nema ni biranja:rotf:a sve neshto mislim nije to loshe da si stalno pod "gasom", uvek si veseo , nasmejan i sve ti ravno odavde do Kosova...i znash shta bash me briga onda gde vam stoji karanfil da li levo ili desno...:rotf::rotf::rotf:

jao kad smo kod slatkog..ja se uvek setim dede..pricala mi je mama - posto su oni Slovenci..kada su se doselili u Srbiju (deda bio vojno lice), i otisli u posetu kod prijatelja, zena iznela sve po protokolu slatko, voda, kafa...a deda nije znao da treba da uzme malo da se posluzi nego zahvatio kasicicu i pojede celu ciniju slatkog sto je domacica iznela:D

odoh sada, ljubim vas sve zajedno ovde, ostavljam vas u radosti i veselju, Beloj Radi da pazi bolesnika, a ja odoh na groblje sa mojim bratom, dogovorili se da sredimo malo...Ljubim vas, e sad ne znam shta da radim da li ovakva pod "gasom" i da sedam za volanom:zcepanje::zcepanje::rotf::rotf::rotf::rotf::cmok2::zag::heart::bye:

odoh sada, ljubim vas sve zajedno ovde, ostavljam vas u radosti i veselju, Beloj Radi da pazi bolesnika, a ja odoh na groblje sa mojim bratom, dogovorili se da sredimo malo...Ljubim vas, e sad ne znam shta da radim da li ovakva pod "gasom" i da sedam za volanom:zcepanje::zcepanje::rotf::rotf::rotf::rotf::cmok2::zag::heart::bye:

blje nemoj..kako ces se objasniti sa policijom ne daj Boze:zcepanje:..idem i ja malo da radim...kuckamo se posle :cmok2:

O pa cekaj draga moja, ovo je pocetak tako se pocinje:zcepanje:a psole nema zaustavljanja:rotf::rotf::rotf::rotf:i nema ni biranja:rotf:a sve neshto mislim nije to loshe da si stalno pod "gasom", uvek si veseo , nasmejan i sve ti ravno odavde do Kosova...i znash shta bash me briga onda gde vam stoji karanfil da li levo ili desno...:rotf::rotf::rotf:
Ovo je živa istina! :zcepanje:
Moj Laza, kad vidi nekog da "nateže" pivo prvenstveno (a najstarija ćerka je jako volela pivo... i to iz flaše :)) on zastane, pogleda i već stiže komentar: "Ma, to mi samo po malo..."
"Od malog se i počinje. Nije ni Juga odmah počeo "od mnogo"!" stizao je odgovor.
Juga je bio seoski alkoholičar, dalji rođak koji je sve što je imao utopio u alkoholu.

blje nemoj..kako ces se objasniti sa policijom ne daj Boze:zcepanje:..idem i ja malo da radim...kuckamo se posle :cmok2:

Jesam vam pričala za onu gospođu što su je u gluvo doba noći zaustavili, na povratku iz svadbe? Muž pored nje spava, mrtav pijan, i ona popila i sad zaustavljaju je, kontrolišu... tek ona kaže panduru: "E neću da ti ga duvam pa da me j.beš!" :zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Mislim da bi se i Jaca snašla. Nekako. :zcepanje:

jao kad smo kod slatkog..ja se uvek setim dede..pricala mi je mama - posto su oni Slovenci..kada su se doselili u Srbiju (deda bio vojno lice), i otisli u posetu kod prijatelja, zena iznela sve po protokolu slatko, voda, kafa...a deda nije znao da treba da uzme malo da se posluzi nego zahvatio kasicicu i pojede celu ciniju slatkog sto je domacica iznela:D

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Kod mene u porodici se tako prepricava prica moje prababe. e ono sto se u medjuvremenu izgubilo je da li je njoj neko dosao u goste ili je ona cula tu pricu pa je samo pricala.....
U svakom slucaju dosao je covek u goste i posluzili ga slatkim a on jede li jede i na jedno pola tegle je reako "nemojte da se ljutite ja stvarno vise ne mogu"

Danas na izlasku iz bolnice(nije ništa samo kontrolni pregled) bila je humanitarna akcija za doprinose za udrugu multiple skleroze,i kupila sam jedan ručni rad i želim ga podjeliti sa vama.To je drvo napravljeno od bakrene žice, a gore su sitne perlice,čim sam ga zagledala rekla sam mužu ovo ču kupiti,jer je stvarno simpatično a i usput je i humanitarno.Ja se uvijek raznježim na tekve stvari,a pogotovo kad vidim da je to stvarno udruga a ne neki šalabajzi koji iskorištavaju nečiju nesreču-sudbinu

Klapat divno drvce. Ja imam slicno takvo isto kupljeno na nekoj humanitarnoj akciji.
Evo devojke upravo sam podigla pasos i cekam da mi stigne cera da me vozi na aerodrom.

Naravno ne mogu da odem a da se ne pozdravim sa vama :zcepanje::zcepanje:
Muz me pita da li nosim i komp sa sobom. Kako cu navodnp tamo bez njega a ja mu kazem da ja moje prijatelje nosim u srcu, a da ce se valjda tamo naci neki komp da se javim.Hvala svima koji su mi pozeleli srecan put. Srce mi je puno kada znam koliko divnih prijatelja imam i zato vas sve :cmok2::cmok2::cmok2::cmok2:

:vatromet::vatromet:RIME - ETO ME...:vatromet::vatromet::orkestar::orkestar:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back