Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
83cea555.gif

I ja Daci cestitam zasluzeni odmor a Inki novu bratanicu.
Inace neki dan sam se pohvalila da mi je cerkina kuma rodila malu slatku devojcicu. Najnovija vest je da je i sinovljeve kuma trudna i da ceka drugu prinovu. Divno. neka se samo radja sto vise dece.:klap::klap::klap:

Draga Kikilly juce nisam primetila ovaj post ali moram sada da odgovorim. Veruj mi pre 10 godina sam radila u jednoj firmi svaki dan do 4-5 sati i dolazila daleko odmornija kuci nego sada posle jednog prepodneva u skoli, a radila sam neke proracune za jednu gradjevinarsku firmu sto se ne smatra bas lako. Ko nije radio u skoli ne moze shvatiti koliko je to tesko i zamorno ( naravno ako hoces svoj posao raditi odgovorno ). Uostalom svi manje vise kod kuce imaju po dvoje dece pa znaju koliko im vremena treba posvetiti, a ja u skoli imam po 20 -30. A sto se tice radovanja kada nemas casove zar se i ti nebi obradovala da ti sef kaze da ti je danas slobodan dan :D:D Problem je sto danas svi govore o pravima ucenika a niko o obavezama i sto cesto ni roditelji ne mogu da izadju na kraj sa svojom decom a kamo li profesori kojima cu cesto ruke vezane raznim propisima i sl.
Moram podržati Tetu Iru,jer ovo školstvo zapravo prava učenika i učitelja to nema veze sa zdravom pameču.Kad se sjetim svog školovanja(e da se mogu vratiti),koje je to bilo poštivanje učitelja,disciplina,odgovornost.A danas,nesmije učitelj krivo pogledati dijete več su roditelji u školi,a kamo li ga izgrditi.I onda se pitaju zašto tolikog nasilništva između dijece.

Modem još uvek ne radi...:dash::dash::dash:
Na dial-up-u sam , ali je jako spoooooooooooooooooorrrrrrrrroooooooooo!!!
U kući haos od kablova, al sam morala da vam se javim...
Hvala svima što brinete za mene, dobro mi je...malo se zavrti i prodje...:super::super:

Hvala Teta Iri i Beloj Radi na poseti...Baš smo se slatko ispričale...

Sve Vas puuuuuuuuuuuuno pozdravljam i čujemo se i pišemo uveče, moram osloboditi tel. liniju!!
:bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye:

Modem još uvek ne radi...:dash::dash::dash:
Na dial-up-u sam , ali je jako spoooooooooooooooooorrrrrrrrroooooooooo!!!
U kući haos od kablova, al sam morala da vam se javim...
Hvala svima što brinete za mene, dobro mi je...malo se zavrti i prodje...:super::super:

Hvala Teta Iri i Beloj Radi na poseti...Baš smo se slatko ispričale...

Sve Vas puuuuuuuuuuuuno pozdravljam i čujemo se i pišemo uveče, moram osloboditi tel. liniju!!
:bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye:

mi smo tu, cekamo te :cmok2:

moram da podelim sa vama lepu vest...ZAPOSLICE MI MUZA NA NEODREDJENO!:D
Bas sam srecna..i to 3 meseca pre isteka zvanicnog roka..posto je prva 3 meseca radio skroz neprijavljen..i trebali su u julu da ga kao prijave na odredjeno..do sad je bio na ugovor, 3, 6 meseci...ali umesto u junu primaju ga sad u aprilu...juppiii..ipak je olaksanje..posle toliko promenjenih poslova i gazdi koji nisu ni placale ni prijavljivale, nista...:D

Bas sam srecna..i to 3 meseca pre isteka zvanicnog roka..posto je prva 3 meseca radio skroz neprijavljen..i trebali su u julu da ga kao prijave na odredjeno..do sad je bio na ugovor, 3, 6 meseci...ali umesto u junu primaju ga sad u aprilu...juppiii..ipak je olaksanje..posle toliko promenjenih poslova i gazdi koji nisu ni placale ni prijavljivale, nista...:D

Čestitam. Lepo kaže narod: Čini dobro, da ti se vrati'. Evo vratilo se u najlepšem mogućem obliku. :vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

Čestitke to je stvarno super:super:

una,cestitam na lepim vestima,mora da vam je sad laknulo
cestitam i na bebcima,to je divno kad se deca radjaju
Daco,da lepo i odmarajuci se provedes odmor,a Stefaneli da nam ozdravvi i sto pre da nam se pridruzi
pozz za sve,odoh da nesto radim po pitanju ukrasa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back