Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ćao društvo!!!
Evo i ja da dodjem do kompijutera danas.
Dans sam se baš navozala po ovom kijametu, ko neki taksista.Stigla sam i do Pančeva.Opet sam nešto pazarila.Boga mi oni su definitivno opasni po moj novčanik.Ali baš sam lepih stvarčica nakupovala.
Šta ima novo sa Stefanell? Jesi li bolje draga? Odmori malo.:heart:

Nadam se da je Stefaneli uspela da izadje iz ove krize sa pritiskom.To je jako nezgodno kad je TA uglavnom niska ,tako da ovaj nalet visoke TA ni ne moze da obuhvati neku ozbiljnu terapiju,mora da se prati pa ako varira uhvatiti sredinu sa lekovima i normalnijim ritmom,a verovatno je uz sve napore kojima je inace izlozena i ovo ludo vreme doprinelo bar 20 posto.Ne daj se Stefi,obori ga.

Veceras sam se cula sa Stefanelli. Bolje joj je ali jos ima vrtoglavicu. Zbog ovog kijameta nije isla kod doktora nego je zvala telefonom i oni su joj rekli da popije nesto za smirenje. Odmara se. Barem tako kaze. Inace tacno je i da ovo vreme utice jer je i meni danas skocio pritisak iako je uvek jako nizak.
PrincessAndjela da li su u Pancevu dobili robu ili jos nisu/ Ako dobiju i ja bi otisla.

Ja sam juce bila u Pancevu i nista nemaju tj. ja imam sve od toga sto ima u radnji ,roba nije stigla i nezna se kada ce ,tako kazu,dzaba sto su dosta jeftiniji kad god odem roba nije stigla.Stefaneli pozdrav i od mene i priusti sebi malo odmora bar sada kad moras.

Veceras sam se cula sa Stefanelli. Bolje joj je ali jos ima vrtoglavicu. Zbog ovog kijameta nije isla kod doktora nego je zvala telefonom i oni su joj rekli da popije nesto za smirenje. Odmara se. Barem tako kaze. Inace tacno je i da ovo vreme utice jer je i meni danas skocio pritisak iako je uvek jako nizak.
PrincessAndjela da li su u Pancevu dobili robu ili jos nisu/ Ako dobiju i ja bi otisla.

Rekli su mi za 20-tak dana da im stiže roba.
Imali su dvorce (ja kupila jedan-ostala još 2):rumenko:po 1418,00 din, umesto 30 evra kod Eurowilta.
Imaju sprejeve u boji, one što Gaga016 koristi.
Imali su modlice za slova, ali nisu kao sekači.
Nemaju set za cvetiće sa knjigom.
Za mafine imaju papirnate modlice za pečenje,75 kom/158,00 din.Šarene su i mnogo su slatke.
Da li je neko koristio iskrice u boji.Planiram da ih stavim po krovu dvorca, ali nisam sigurna kako da ih fiksiram.Ako pokvasim fondan, da se ne rastope.A ako ga ne pokvsim, ne znam da li će spadati-:dontunderstand:

dacu ti ja iskrice ako hoces, nemoj da kupujes..nisam ih koristila..meni lice na hranu za ribice:D..ako su to te na koje ja mislim :)
imam crvene i ljubicaste..nekoriscene skoro..mislim da sam ih jednom samo probala.

dacu ti ja iskrice ako hoces, nemoj da kupujes..nisam ih koristila..meni lice na hranu za ribice:D..ako su to te na koje ja mislim :)
imam crvene i ljubicaste..nekoriscene skoro..mislim da sam ih jednom samo probala.

Ljubičaste bi mi dobro došle, jer će ceo dvorac da bude ljubičasto srebrni.Moja bratanica obožava sve što se sjaji, cakli, svetli.Ljubi je tetka, baš je na mene:heart:

Dobro jutro dragi moji. Evo i mene na cosetu. Pozavrsavala poslice koje sam planirala jutros i sela da sa vama popijem kaficu.
Hoce li ova zima konacno proci? Bas se oduzila i nikako da otopli. Uh.. Jedva cekam da sunce ogreje i sve olista i procveta.
Sada prikupljam recepte koje cu prezentovati u Rimu jer ne moze a da ne padne neka gozba
Barem za Uskrs, a 02.04. je i rodjendan drugaricinom sinu pa moram nesto da osmislim.
Cujemo se kasnije ako moj mili sin ne zasedne za komp i ne pocne da rezi na mene ako se samo primaknem :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

0eb6ca13.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back