Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidim da ste vredne...neka....neka...
moralo je malo preci sa vas i na mene pa tako odoh praviti jednu malu torticu za sutra.....
sad me zvala zena koja drzi prodavnicu sve za poslasticare i hoce za sutra tortu jer ima goste....Kod nje u izlogu su zavrsile one moje patikice... ;) Sprijateljile smo se jer sta sam god htela da kupim kod nje nisu imali a nju zivo zanimalo sta je to slag....sad mi donosi domaca jaja sto ovdje vredi vise od icega... ;).....
Ona sto je trebala doci juce me ispalila.....Sigurno se predomislila kad je cula da nemam "butik"..... ;)

I ja mislim da ce zazaliti, nemaju oni pojma shta je dobra i lepa totra, a o ukusu, ma, nikada nisu ni jeli takve torte;):cmok2:

Cure moje pa kao ste?Gledam sve same vrednice, a tortice lepe, sigurna sam.Jedva cekam da prodje 8-mi mart.Dan zena, valjda se neko zezao.Danas od 8 do 18, sutra od 9 do 19, u ponedeljak od jutra do sutra, ko prezivi pricace.
Sreca nasa sto smo mi zene sa velikim "Z", nemoze nam niko nista, sve odradimo i svi zadovoljni.
Ljubim vas i pozdravljam.

PS Buduca tasto srecno diplomiranje tvojoj cerki, nek je ziva i zdrava, da ima mnogo srece u zivotu.

Pa evo nishta posebno, za Jagodinu se prijavila i Dragani i shefovici:mrgreen:
Imala samo dve torte za ovaj vikend:(moglo je josh, muz nema primanja jer je na bolovanju,ali nema veze, zato sam ja uvek vedra da vedrim oko sebe pa makar i bez para:D
muz mi pomogao oko kuhinje, bili nam rodjaci na kafi, ispratili ih i ja sela malo da kuckam...eto tako:heart:

cae7b11c.gif

III smeno, gde ste?Ja sad se vratila kući.Ne, nisam bila u provodu, mada ne bi mi ništa falilo i da jesam.Bila na poslu do 21, pa onda u nabavku u Tempo.Odoh da gledam na Travel and Living kako Ameri ukrašavaju tortice.Ljubim Vas i budite dobre noćas.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back