daca_011
Iskusan
- Poruka
- 5.225
E,evo i ja zavrsila,ruke ne osecam pa kuckam ko drvoseca.Poto dok ona shvati sta je propustila cekace red da udje u tvoj butik.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E,evo i ja zavrsila,ruke ne osecam pa kuckam ko drvoseca.Poto dok ona shvati sta je propustila cekace red da udje u tvoj butik.
Vidim da ste vredne...neka....neka...
moralo je malo preci sa vas i na mene pa tako odoh praviti jednu malu torticu za sutra.....
sad me zvala zena koja drzi prodavnicu sve za poslasticare i hoce za sutra tortu jer ima goste....Kod nje u izlogu su zavrsile one moje patikice...Sprijateljile smo se jer sta sam god htela da kupim kod nje nisu imali a nju zivo zanimalo sta je to slag....sad mi donosi domaca jaja sto ovdje vredi vise od icega...
.....
Ona sto je trebala doci juce me ispalila.....Sigurno se predomislila kad je cula da nemam "butik".....![]()

moglo je josh, muz nema primanja jer je na bolovanju,ali nema veze, zato sam ja uvek vedra da vedrim oko sebe pa makar i bez para
to pregurati i izaci kao pobednice.

III smeno, gde ste?Ja sad se vratila kući.Ne, nisam bila u provodu, mada ne bi mi ništa falilo i da jesam.Bila na poslu do 21, pa onda u nabavku u Tempo.Odoh da gledam na Travel and Living kako Ameri ukrašavaju tortice.Ljubim Vas i budite dobre noćas.
a vi ste na sbb-u?