Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, kod nas nema kise, divan je dan. A posto su deca 2 daan za redom spavala kod mene uz silna budjenja i aktivnosti tokom dana ja sam nocas odvalila skoro 12 sati. Posto inace ustajem izmedju 8-9 moji su se zabezaknuli kada sam ustala u 11 i pitali me da li mi je dobro, da nisam bolesna pa zato spavam :)

Ljubac:cmok:

Kod mene kisa od ranog jutra pada!
Poplave na sve strane, reka Moravica se izlila iz korita, podzemne vode su podigle nivo, bas je zalosno videti ljude kako vade vodu iz podruma i prizemlja, iznose stvari, spasavaju stoku!
Nadam se da ce se to sto pre stabilizovati!

Ljudi sad sam gledala sajt TorteCo-a u Pancevu, pa oni su duplo jeftiniji od Bg prodavnice... Gledala sam i nove stvari, a i nesto sto sam kupila vec u Bg i smorih' se. :confused:
Malo su sredili sajt i ima dosta cena proizvoda.. Samo jos parica malo da skupim..

Inače, posle one jutarnje kiše - sinulo sunce :).
Ja došla malo ranije sa posla, već oprala zavese, okačila, u međuvremenu uglancala prozor!
Sve miriše na čisto! :p
Ručak na šporetu... sad ću da ga obiđem ;)

Devojke, da li je neka koristila sprejeve u boji iz Torteca? Cena im je oko 250,00 din.
A iskrice u boji, oko 240.00 din. Nije puno, ako može da se dobro iskoristi.
A ako su bez veze, onda je i to puno da platim.
Da li neko ima ovaj set? Da li ste zadovoljni njime?

http://www.torteco.com/index.php?pa...tegory_id=102&option=com_virtuemart&Itemid=53

Set za cveće sa knjigom
( Wilton Products Inc. )
Cena (kom): 1.485,00din.

Sifra: 1907117

Poslednja izmena:
Devojke, da li je naka koristila sprejeve u boji iz Torteca? Cena im je oko 250,00 din.

http://www.torteco.com/index.php?pa...tegory_id=102&option=com_virtuemart&Itemid=53

Set za cveće sa knjigom
( Wilton Products Inc. )

To je taj osnovni set i mislim da je dobar. ja ga dosta koristim mada mi je knjiga bez veze.
Mislim da sa njim treba poceti pa posle po potrebi prosiriti.

Devojke, da li je neka koristila sprejeve u boji iz Torteca? Cena im je oko 250,00 din.

Set za cveće sa knjigom
( Wilton Products Inc. )

Ja htela da kupim pocetkom februara, nisu imali:(:( Narucila sam iz Madjarske:lol:

pa pisalo se o toj radnji,ne znam ko i na kojoj temi,imaju kalupe po 120 din,to je u stvari svastara

to je jedna od onih radnji sve od 100 do .... ili vec koliko dinara

Kada se od pravnog krene ka Slaviji, sa desne strane Beogradske ulice je.
Nije previse daleko od coska ali nazalost ne znam broj pod kojim se vodi.
Ali od coska u beogradskoj su uvucene zgrade, ima banka, pa radnja za kompjutere pa neka menjacnica (velika sva u plavom)
i onda kada prestaje taj uvuceni deo ima 2 mala lokala, do kojih mora da se sidje stepenicama jedno je menjacnica desno od nje je ova radnja na koju vi mislite.
Nisam skoro bila tamo ali mislim da cak u izlogu imaju cipele ili tako nesto sto nema veze za kulinarstvom, jer u principu i jesu svastara pa izbunarite ili pitajte. Ja tamo kupujem one kartonske kutije na sklapanje, bas su zgodne za prenos torti (hvala Beloj radi na ideji)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back