Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa naravno..pa najbolje je za dzabe..meni je lepo Daca rekla...kada sam imala onu staru cenu torti pa sam se neckala da povecam..kaze - slusaj taj kome je to skupo, skupo mu je sve sem dzabe, tako da ne opterecuj se..rekoh Daco u pravu si...:D
ma to ti je ono..ajd ti to caskom..to je svuda tako..moja mama posto je arhitekta - i njen drug je tako zove i e ajd caskom mi iskotiraj ovo, sta to ti je 5 min posla :)
ili kad nam kazu ajd caskom promeni to i to na strani - e sad nekad to jeste sitnica a nekada pola koda moras da prepravis da bi to uradio :D
zato ja Pedju stalno zezam kada mi radi update na sajtu - ajd ljubavi to ti je caskom..i on poludi :zcepanje:

evo ja se vratila sa isporuka i utakmica,Jacko munjeviti juric je sigurno mekquin iz crtaca cars.Bolje dzaba sedeti nego dzaba raditi,ako hoces i kvalitet i izgled onda znas da to kosta i kraj price,postoji i skuplje,a sto kaze jaca moze jeftinije ali nesto drugo.

b243e5ba.gif

cini mi se da je mamamaja skoro postavila sliku munjevitog jurica na nekoj krivini.a za tortu ste bile u pravu-mali se odusevo,a gospodja je recept izvukla iz blica-ja se jos pitam sta ne valja.zato je dobila kore od Stefaneline mocart torte.

Prvo da vam se zahvalim na svim komentarima za moje figurice i za moje torte, nemam ni reci kojima bih vam se zahvalila, sem, da ste divne i da zaista coveku ulijete samopouzdanje da se oseca mnogo vrednije nego shto misli o sebi...ljubim vas sve i nisam pogreshila kada sam vam rekla da ste moja druga porodica:cmok2::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
Drugo, hvala svima na reputacijama, eto zbgog vas stoji ona titula pored moga imena, mada ja vas sve volim i bez reputacija i sa njima, ma svejedno je kada dushe imaju svoju shirinu...ljubim vas:cmok2::heart:
Trece hvala za pomoc oko ovih automobila, zena ce me nazvati koliko sutr, ali je bil josh zahtevna, zvala i hoce da joj na drugoj torti napravim onu kucu cupka sa duel omekshivaca, ali da kuca bude veca, pa ja joj predlozila neku mini torticu u obliku te kuce jer ce ona stajati na cetvrtastoj torti i da mora biti od plazme da bi shto vernije napravila, kada sam rekla cenu, ona opet pocela istu pesmu, e onda sam joj rekla da mogu da joj napravim od ratluka samo tu kucu i da ce da koshta manje, pa je pristala, a za auto se cujemo sutra, mislim da necu prihvatiti, sem ako nece obicnu tortu sa tim figurama auticima...;):cmok2::heart:

Pa da, ali utice i na nas:dash::dash::dash:
Mada nije tezak da se napravi, ipak cu joj raditi samo figuru, a okolo sam joj rekla neke leptirice, cvece i tako neshto shareno kao cvece na omekshivacu i kaze moze to ce biti bash lepo...;)

ona je vidim zivnula pa bi sad da se druzi malo:D...ovaj mali izvrnuo upravo sve 4 u vis i hrce:roll:

E Uno ovo me je odusevilo, i ja imam labradorku staru godinu dana (ja sam joj staratelj dok mi unukica ne poraste):zcepanje: to je cerkino kuce, a pored njega smo vec imali i macku i ribice, pa je kod nas opste veselje u kuci, pravi Zoo vrt:rotf: evo slicice sam postavila ovde,

http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=13036668&posted=1#post13036668

kad posle vidim da je to samo za Kokerice, a ne i ya ostale zivotinjice, hehe, mozda ce moderatori da premeste:think::cmok:

uh kako su slatki...a maca sedi na akvarijumu i cuva ribice :whistling:
meni je sestra inace veterinar...i uvek smo imali neke zivotije...tokom mog dosadasnjeg zivota imali smo: par papagaja, 2-3 hrcka, zeca (on je bio moj hehe), macu, pudlicu, poentera, kornjace 2 puta - prve sestrine ove druge moje i sada felixa i ribice ::D

E Uno ovo me je odusevilo, i ja imam labradorku staru godinu dana (ja sam joj staratelj dok mi unukica ne poraste):zcepanje: to je cerkino kuce, a pored njega smo vec imali i macku i ribice, pa je kod nas opste veselje u kuci, pravi Zoo vrt:rotf: evo slicice sam postavila ovde,

http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=13036668&posted=1#post13036668

kad posle vidim da je to samo za Kokerice, a ne i ya ostale zivotinjice, hehe, mozda ce moderatori da premeste:think::cmok:
A šta da rade sa vama?
Premestiće... :roll:

uh kako su slatki...a maca sedi na akvarijumu i cuva ribice :whistling:
meni je sestra inace veterinar...i uvek smo imali neke zivotije...tokom mog dosadasnjeg zivota imali smo: par papagaja, 2-3 hrcka, zeca (on je bio moj hehe), macu, pudlicu, poentera, kornjace 2 puta - prve sestrine ove druge moje i sada felixa i ribice ::D

I kod nas je uvek u kuci bilo raznoraznih zivotinja, i papagaja, morskih prasica, isto kornjacica, a kad sam isla da se porodim sa mladjom cerkom MM kupio starijoj zeca, :zper:kad sam se vratila kuci iz porodilista a ono puna kuca klikera,:roll: a Jelena - starija cerka je tad imala nepune dve godine, uzme jedan klikercic i kaze - jaooo boniceeee:rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back