Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ubediš decu da vam treba još jedan kompjuter,jer je taj već stari i tako...Pa onda budu materice,pa ocevi,pa Deda Mraz,pa Božić,pa ti jedno dete rođeno u februaru,a baba i deda daju pare obojici...:whistling:

Onda ih ubediš da štede,i eto laptopa,a da ni ne osetiš:cool:

764967c1.jpg

Ne mogu da verujem da celo vece ovde nema nikoga. Doduse Jaca je verovatno opravdano :per::per: otsutna jer deca ako nisu legla verovatno su negde izasla u grad.
Pitanje je sta je sa ostalima :dontunderstand::dontunderstand: Da li su i oni zauzeti slicnim stvarima. Ako je tako onda je opravdano :hahaha::hahaha::hahaha:

Tu sam i ja. Evo pujem kaficu i lepo je kada imam drustvo jer se to u ovo vreme retko desava. I ja sam na sbb i bila sam ocajna zbog tih kocenja jer sam mislila da je do mog kompa a evo sada vidim da je problem u mrezi. Laknulo mi je.
I ja razmisljam nesto zadnje vreme da kupim sebi laptop i da se vise ne prepirem sa sinom ko ce kada za komp. Ovih dana radi po ceo dan pa sam mirna. Moram prvo da registrujem kola a i muz mi sada nece primati 2 meseca platu jer hoce da preda dokumenta za penziju pa se nesto finansijski ne uklapam.
Pozdravljam vas i zelim vam lep dan.:cmok2::cmok2::cmok2:

Tu sam i ja. Evo pujem kaficu i lepo je kada imam drustvo jer se to u ovo vreme retko desava. I ja sam na sbb i bila sam ocajna zbog tih kocenja jer sam mislila da je do mog kompa a evo sada vidim da je problem u mrezi. Laknulo mi je.
I ja razmisljam nesto zadnje vreme da kupim sebi laptop i da se vise ne prepirem sa sinom ko ce kada za komp. Ovih dana radi po ceo dan pa sam mirna. Moram prvo da registrujem kola a i muz mi sada nece primati 2 meseca platu jer hoce da preda dokumenta za penziju pa se nesto finansijski ne uklapam.
Pozdravljam vas i zelim vam lep dan.:cmok2::cmok2::cmok2:

Ako imate čekove, registracija može i na nekoliko rata bez kamate.Ja sam tako uradila prošlog meseca, a prva rata mi je upravo bila pre neki dan.Meni je bilo bitno samo da prebrodim januar.Ako Vam treba, detalje na PP.:bye:

Pa radimo bre:zper:shto nas ometate ti i teta Ira:zcepanje::zcepanje::zcepanje::rotf::rotf::rotf:mora lap topic da se zaradi:zcepanje::rotf::rotf::rotf:pa makar i na kvarnjaka:cool:

Do ovog trenutka ako nije otisla na posao, Jacika je zaradila dva standardna i jedan lap top :zcepanje::zcepanje: mozda je i umrezavanje zavrseno :hahaha: a ja se jedva dovukla do kancelarije i imam da giljam ceo dan dok ne sredim papire za zavrsni racun :besna::besna:.

Kako lepo udelim savet a ja da odradim, NISTA. Sve giljam pesaka! :dash::dash::dash:

Pametne zene, dobro vam jutro :worth::worth::worth:

Dobro jutro vrednice,glavudza mw boli nevidjeno,ja juce na poslu ceo dan pa posle toga utakmica dovukli se kuci u ponoc...danas isto svrckanje van kuce i zavrsavanje nekih obavezica koje su se rastezale pa kad dodjem zavrcem rukave pa na posao.

hocu u bioskop...

Dobro jutro vrednice,glavudza mw boli nevidjeno,ja juce na poslu ceo dan pa posle toga utakmica dovukli se kuci u ponoc...danas isto svrckanje van kuce i zavrsavanje nekih obavezica koje su se rastezale pa kad dodjem zavrcem rukave pa na posao.

hocu u bioskop...

Ajd samnom. Idem danas sa kumom da gledam Valntines day.
A moze i neki drugi dan, nesto drugo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back