rzorica
Aktivan član
- Poruka
- 1.827
Eto ideje su vec pocele da stizu...Samo volela bih da cujem savet i onih kojima je strategija uspela!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Eto vidis,znala sam da postoji neka caka...

Postoji sigurno još caka,ali ja sam znala da će ova 100% da prođe.Jer u mom slučaju golim grudima se ništa ne postiže.Ni da se cela skinem.![]()

Postoji sigurno još caka,ali ja sam znala da će ova 100% da prođe.Jer u mom slučaju golim grudima se ništa ne postiže.Ni da se cela skinem.![]()

dotle je doslo 

otsutna jer deca ako nisu legla verovatno su negde izasla u grad.
Da li su i oni zauzeti slicnim stvarima. Ako je tako onda je opravdano 

?
shto nas ometate ti i teta Ira

mora lap topic da se zaradi

pa makar i na kvarnjaka

Mora i to da se radi...
Samo da vas pozdravim...nešto mi koči komp pa neće da šalje odgovore, treba mu 2 sata...
Ali vas nadgledam!!!!
![]()
na IKOM-u!

Tu sam i ja. Evo pujem kaficu i lepo je kada imam drustvo jer se to u ovo vreme retko desava. I ja sam na sbb i bila sam ocajna zbog tih kocenja jer sam mislila da je do mog kompa a evo sada vidim da je problem u mrezi. Laknulo mi je.
I ja razmisljam nesto zadnje vreme da kupim sebi laptop i da se vise ne prepirem sa sinom ko ce kada za komp. Ovih dana radi po ceo dan pa sam mirna. Moram prvo da registrujem kola a i muz mi sada nece primati 2 meseca platu jer hoce da preda dokumenta za penziju pa se nesto finansijski ne uklapam.
Pozdravljam vas i zelim vam lep dan.![]()

Pa radimo breshto nas ometate ti i teta Ira
mora lap topic da se zaradi
pa makar i na kvarnjaka
![]()

mozda je i umrezavanje zavrseno
a ja se jedva dovukla do kancelarije i imam da giljam ceo dan dok ne sredim papire za zavrsni racun 
. 

Dobro jutro vrednice,glavudza mw boli nevidjeno,ja juce na poslu ceo dan pa posle toga utakmica dovukli se kuci u ponoc...danas isto svrckanje van kuce i zavrsavanje nekih obavezica koje su se rastezale pa kad dodjem zavrcem rukave pa na posao.
hocu u bioskop...