Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
635edaee.jpg

heheh tesko...
ne mozemo nigde jer bismo morali da trazimo da nam vade namirnice iz jela i tako to...zbog intolerancije..a da spremam opet ne mogu jer nema konzumiranja jaja, mleka, i sl...ali sta ces...sami smo birali zdrav zivot :zcepanje:mene vise nervira taj sastanak, sta da radim..
meni ostaje da sredim kucu:D

ma jok..:D...nije to dijeta pa kao da krsim danas i to...kada se naviknes na takvu ishranu posle ako pojedes nesto sto je van spiska i sto zapravo ne prija organizmu - dusu ispustis:D tako je bar bilo sa svima koje poznajem...ne bih ja, ok mi je ovako:D
posle kad se uradi drugi kontrolni je super, onda ti se vrati vecina namirnica normalno, par njih koje ostanu je nesto sto bi def. trebalo izbegavati zbog nadutosti, mucnina, glavobolja i sl... e sad mi tek poceli - tako da...bice jos Dana Z. hvala Bogu...ma mene je pocelo da nervira sto kuvam ali sve nekako se covek uhvati za neka instant resenja..recimo belo brasno ti je prvo pri ruci, obican secer takodje...i onda smo i on i ja resili da malo promenimo te navike..i sad se informisem i puuuno toga sam saznala i pocela da koristim neke namirnice koje nisam i to mi se dopada:klap:

e, a vidi kako je lepo vreme napolju za setnju..doduse ovo cudo se topi pa je verov. i bljuzgavo, al opet - sunce:D jesi li se cula sa Stefanelli, nema je....

Zene evo i mene....Ja samo da se javim pa idem da zavrsavam rucak, nedeljni...Trebala sam danas da idem sa cerkom u Cacak, ona je trebala da vodi dve decije grupe a ja da joj malo pomognem....Trebalo je da bude neko druzenje ali zbog vremena nismo otisli tako da sam ostala kod kuce ali ne jos dugo....Popodne planiram da idem kod Jace na kafu...Veliki pozdrav za sve od mene :heart:

:zcepanje::rotf::rotf::rotf:moze i skype:zcepanje::rotf::rotf::rotf:pa ko koga stigne:zper:
Kafica se popila, krempita se ruckala, popile sokic, izogovarale sve redom, Unchi, Smeh, rZoricu, Dacu011, Minju, Teta Iru, Belu radu, Zadovoljnu domacicu, Jacu67, Rakac023 nju i Smeh posebno jer su nashe:zcepanje::rotf:, zatim, Potu, Jelenu,Stefaneli...skoro se zagrcnusmo od silnog ogovaranja, ako se kome shtucalo,:metla::metla: to smo bile nas dve

Poslednja izmena:
:zcepanje::rotf::rotf::rotf:moze i skype:zcepanje::rotf::rotf::rotf:pa ko koga stigne:zper:
Kafica se popila, krempita se ruckala, popile sokic, izogovarale sve redom, Unchi, Smeh, rZoricu, Dacu011, Minju, Teta Iru, Belu radu, Zadovoljnu domacicu, Jacu67, Rakac023 nju i Smeh posebno jer su nashe:zcepanje::rotf:, zatim, Potu, Jelenu,Stefaneli...skoro se zagrcnusmo od silnog ogovaranja, ako se kome shtucalo,:metla::metla: to smo bile nas dve

zeneeeee sto ste vi bile vredneee :telefon:

Bas mi zao sto mene niste ogovarale,:besna: slobodno, ja sam daleko i bas vas briga.:plez:

Da vam kazem novosti,:telefon: ceo dan sam srecna.U septembar svadba, moj brat udaje cerku.Bicu gore oko nedelju dana, da napravim tortu, obecala sam svojoj bratanici, a i iskoristicu priliku da sretnem neku od vas.:cmok::cmok2::zag::bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back