Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
RODJENDAN ZA PAMCENJE
Pre dve nedelje napunio sam 38 godina.Vac po tradiciji,probudio sam se prilicno neraspolozen.Godine cine svoje.Otisao sam do kuhinje uveren da ce mi zena ulepsati dan i reci:,,Dobro jutro,ljubavi,srecan ti rodjendan,muzicu moj zlatni''.Nije mi rekla ni dobro jutro,a kamoli ostalo cemu sam se nadao.Dobro,pomislio sam,zene sgodinama postanu takve,ali deca ce se sigurno setiti tatinog rodjendana.Ni deca nisu nista rekla.Duboko razocaran otisao sam na posao.Cim sam usao u kancelariju,docekala me je sekretarica Milica s osmehom na licu i procvrkutala:-Dobro jutro,gospodine sefe,zelim vam dobro zdravlje i sve najbolje za vas rodjendan!Odma sam se osecao bolje.Ipak se neko setio da mi je danas rodjendan.Udubio sam se u posao i radio do dva.Tada je na vrata pokucala Milica. -Znate sefe ,danas je tako lep dan ,a i vama je rodjendan,pa vas pozivam na rucak! -To je najlepsa stvar koju sam danas cuo-rekoh radosno.-Sa zadovoljstvom prihvatam vas poziv. Otisli smo na rucak u odlican italijanski restoran na periferiji,popili smo nekoliko casa vina i uzivali u odlicnoj hrani.Kada smo se vracali,Milica je upitala: -Znate sefe tako je poseban dan ,zasto bismo se vracali u kancelariju? -U pravu ste-rekao sam! -Onda vas pozivam na casu dobrog vina kod mene u stan-rece sekretarica.Prihvatio sam .Cim smo usli u stan udobno sam se smestio.Milica nam je nasula vino i kad smo se kucnuli,rekla je:-Samo trenutak,sefe da se presvucem u nesto udobnije! -Svakako.Samo napred-odgovorio sam,vidno uzbudjen,a vec me je hvatala i nervoza zbog svega sto ce uslediti.Otisla je u spavacu sobu i vratila se posle pet minuta .U rukama je nosila veliku tortu,a iza nje su isli moja zena ,moja deca,prijatelji i nekoliko kolega.I svi su pevali:,,Srecan ti rodjendan!"A ja sam sedeo na kaucu ,potpuno iznenadjen i go golcijat.

:rotf::rotf::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Evo i ja da vas pozdravim. Deca su bila kod mene pa ne stizemd da iscitam sve a glupo mi da pisem dok ne procitam (bar sve na jednoj temi)....
Deca i ja smo bili vredni pa smo u subotu pravili one medvedice od testa (ne znam da li je recept na cosetu za slanoljupce ili na meniju za deciji rodjendan) ali se nismo bas previse proslavili. Prvo, zaboravila sam da ih premazem jajeotm pa su nam nosici i oci ispali tokom pecenja a sti moja mama kaze nije bas sigurna da li vise lice na medvee, prasice ili miseve. Ali ukus je savrsen.
A danas smo pravili i Dacinu Kinder tortu.
Sve u svemu, nista bitno, bas je lepo da se i sutra ne radi. uzivajte u nocnoj smeni ja planiram da gledam drugi deo nekog filma, ali pocinje tek u 00:30, mislim da necu izdrzati da vidim do kraja

E da odlicni su vicevi, neke sam vec i cula ali ima i dosta novih za mene. Slatko sam se nasmejala.
poto nadam se da vas je virus definitivno napustio.
Vera, da li mlada ima zellje za izgled torte ili sve to prepusta tetki?

Moze ovo nekome da zatreba... :-) Ja u stvari nikada nisam shvatio zasto se seksualne potrebe muskaraca i zena toliko razlikuju. I nikada nisam shvatio sve to sa Venerom i Marsom. Takodje, nikada nisam shvatio zasto muskarci razmisljaju glavom, a zene srcem. I na kraju, nikada nisam shvatio zasto gen seksualne zelje toliko oslabi kada cuje reci "Da, uzimam". Na primer: jedne veceri, prosle nedelje, moja zena i ja smo bili u krevetu. Strast je pocela da se rasplamsava... kad je ona rekla: - Ne mogu sada, nisam raspolozena... Htela bih da me samo malo drzis u narucju. Rekoh: - STA??... Sta je sad pa to? I onda je rekla reci kojih se boji svaki muz na planeti: - Ti jednostavno ne razumes moje emocionalne potrebe koje imam kao zena, da bih zadovoljila tvoje fizicke potrebe koje imas kao muskarac. Na moj zbunjeni pogled je odgovorila: - Zar ne mozes da me volis zbog onoga sto jesam, a ne samo zbog onoga sto radim s tobom u krevetu? Shvativsi da to vece nece biti nista, okrenuo sam se i zaspao. Iduceg dana sam nazvao sefa i rekao da uzimam slobodan dan, da bih proveo vreme sa njom. Otisli smo na rucak, a onda sam je odveo u jednu robnu kucu sa ogromnim odeljenjem za zensku garderobu. Pratio sam je okolo, dok je isprobavala nekoliko veoma skupih kompleta. Nije mogla da se odluci koji da uzme, pa sam joj rekao da cemo ih sve kupiti. Htela je i cipele, koje bi se slagale sa tim kompletima, pa sam joj rekao da uzme po jedan par za svaki komplet. Stigli smo i do dela sa nakitom gde sam joj uzeo par dijamantskih mindjusa. Da vam kazem... bila je taakoo uzbudjena. Mora da je mislila da sam na korak do bankrotstva. Pomislio sam da me testira kada je zatrazila i znojnice za tenis, iako nikada u zivotu nije uzela reket u ruke. Mora da sam je bacio u razmisljanje kad sam joj rekao: - Naravno, draga. Skoro da je bila blizu seksualnog zadovoljstva od silnog uzbudjenja. Smeseci se, konacno je rekla: - Mislim da bi ovo bilo sve, hajdemo do kase. Jedva sam se suzdrzavao kad sam joj odgovorio: - Ne mogu sada, nisam raspolozen. Lice joj je poprimilo bled izgled kada je spustila vilicu i izustila: - STA?? Onda sam joj rekao: - Samo sam hteo da DRZIS ove stvari u narucju neko vreme... Ti jednostavno ne razumes moje finansijske probleme koje imam kao muskarac, da bih zadovoljio tvoju zelju za kupovinom koju imas kao zena. I bas kad je imala taj pogled (kao) da zeli da me ubije, dodao sam: - Zar ne mozes da me volis zbog onoga sto jesam, a ne samo zbog stvari koje ti kupujem? Ocigledno, ni veceras nece biti nista ... ...

Bas mi zao sto mene niste ogovarale,:besna: slobodno, ja sam daleko i bas vas briga.:plez:

Da vam kazem novosti,:telefon: ceo dan sam srecna.U septembar svadba, moj brat udaje cerku.Bicu gore oko nedelju dana, da napravim tortu, obecala sam svojoj bratanici, a i iskoristicu priliku da sretnem neku od vas.:cmok::cmok2::zag::bye:
Šta "neku"?!
Pa valjda ćemo napraviti neki tulum... da te svi upoznamo! :super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back