Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar dan i od mene... kod nas sunce sija, ali vetar duva nenormalno... isla do prodavnice i od sedam prodavnica koliko ih je u ovom mom mestu nigde nisam nasla hleb... e sad trebalo je zasukati rukave i zamesiti, ali eto nasao se jedan kod svekrve tako da sam se ipak spasila ...

Cao evo sela da malo danem i vidim novosti. Vidim sinoc se pijancilo. Ako ako i ja bi malo. Sto volem crno vino pa jos uz rostilj, muziku i dobro drustvo. :zurka::zurka::orkestar::rostilj::pivce:
Ali to ce morati da saceka. posla se nakupilo pa nikad kraj.
Totijada ne bih ti ja isla od prodavnice do prodavnice po hleb. Mene mrzi da sidjem i do jedne nego ga lakse i brze umesim. Kupujem samo kada naletim usput. Em brze i lakse em mnogo ukusniji.
Pozdravljam vas i odmorite malo i za mene.:cao::cao:

...evo i tebi slicica:mrgreen:
IMG_8773-1.jpg

Dobro vece mile moje zenice ,kako ste provele dan?Meni muz dosao iz Engleske malo se ispricali i opet ga danas nazad vratili praznih djepova:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:Sutra opet ranom zorom za Sarajevo imam problema sa maticnim brojem pa nemogu da izvadim pasos .Samo mi jos fali da zakasnim sa predajom papira za vizu pa da se obesim o krivo drvo.Jacko daj jedno parce nesto mi se jede slatko...

ja koliko shvatam covek je samo prekopirao text i zeli cuti nase misljenje o svetskim kulinarskim idiotarijama,nije on pisac texta.

Управо тако. Не ради се о никаквом рецепту већ о чланку о светским трендовима у кулинарству - на крају текста постављен је и линк одакле је текст прекопиран. Имајући у види да нисам знао да се ради о блаблаоници ја поставих овај текст мислећи да се на овом подфоруму ипак износе ставови из области кулинарства. Између осталог такав је и назив овом пдф-у, зар не Е сад шта је лепо а шта ружно, о томе генерално не одлучују појединци, јел' тако:mrgreen:

Управо тако. Не ради се о никаквом рецепту већ о чланку о светским трендовима у кулинарству - на крају текста постављен је и линк одакле је текст прекопиран. Имајући у види да нисам знао да се ради о блаблаоници ја поставих овај текст мислећи да се на овом подфоруму ипак износе ставови из области кулинарства. Између осталог такав је и назив овом пдф-у, зар не Е сад шта је лепо а шта ружно, о томе генерално не одлучују појединци, јел' тако:mrgreen:

...odsecicemo ti jezik...mnogo ga plazis:mrgreen:

Dobro jutro moje dame! Želim Vam lep i uspešan dan.Stigla sam na posao, pa dok se kucka izveštaj, malo i ovde da virnem.A kući, opet sa ovim zlotvorima iz Oriona se preganjam, pa nemam internet...aaaa...baš nedostajete...ne mogu da čavrljam sa Vama.Inače, ja jedva pokrećem ruke i noge.Juče čim sam stigla s posla, spremila ručkić, obavili ručak i sa klincima na igralište.Igrala malo tenis posle čini mi se 100 godina, pa fudbalicu sa Andrejom, pa opet tenis i na kraju košarku.Ja sam crkla...A i oni su se napokon umorili, ali samo na kratko. Kakva energija...Kao Perpetuum mobile su :D.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back