Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eh, cula sam i ja za ta okupljanja, doduse od Sneze iz Indjije i ako me primate i na vreme zakazete termin, eto i mene :D A da krajem januara, pocetkom februara ima najmanje posla, to je tacno. Prodju slave, svadbe ozbiljnije tek krecu od maja, ako se nesto i odbije nije strasno, pa boze moj:klap: Samo da se baterije popune za nerednu sezonu, jer ja se posteno ne odmorim od prethodne, a vec me stigne sledeca :(

A da organizujemo neko "probno" vikend okupljanje?
Imala bih i neke predloge... ali prvo da vidim ima li interesovanja?

Aaaaaaaaaaaa, mislili ste bez mene:rtfm::hahaha::rotf:
Uvek za, samo da se dogovorimo.
Ugrabih malo vremena da se javnem, idem kod direktora shkole od mladjeg sina da potpishem odsustvo zbog odlaska u Holandiju, uf shto ne volim te direktore, uvek imaju bolest koja se zove profesionalna deformacija, pa se tako ponashaju prema svima.
Pozdrav i pishemo se:zag::heart::bye:

Aaaaaaaaaaaa, mislili ste bez mene:rtfm::hahaha::rotf:
Uvek za, samo da se dogovorimo.
Ugrabih malo vremena da se javnem, idem kod direktora shkole od mladjeg sina da potpishem odsustvo zbog odlaska u Holandiju, uf shto ne volim te direktore, uvek imaju bolest koja se zove profesionalna deformacija, pa se tako ponashaju prema svima.
Pozdrav i pishemo se:zag::heart::bye:
Odakle ti ideja da bismo tebe izostavile?! Ja već htela da napišem da je prvi uslov da ti budeš prisutna, pa preskočila to zbog mogućnosti da me neko "optuži" za favorizovanje i separatisanje ;):).
teta Ira se već izjasnila da bi mogao da bude "produženi vikend", tako da sad čekamo i ostale da čujemo... Možete da pišete i predloge za mesto boravka, pa ćemo se dogovoriti.

Evo mene ponovo. Koristim pauzu dok se korice hlade.
Smeh tvoja ideja mi izgleda super. A ako niko od nas nema slobodnu vikendicu, mislim da se moze neka jeftino iznajmiti. mnogi ljudi koji imaju vikendice koriste ih jako retko a neki dinar svakom dobro dodje.

He,he,he, moja nije prodata jer nema cenu, niko ne moze da je plati toliko vredi, mislim da ni Ronaldinjo ne bi uspeo da "izshutira" taj novac:hahaha::rotf:
Kucica se nalazi u samom selu Tarash, pravili smo je godinama, osposobljena je od predsoblja, dnevne sobe, kupatila(ali bez tople vode), kuhinje.Samo shto nema mnogo mesta za spavanje 3-4 osobe u vrh glave.Tamo idemo jako retko, zauzeti smo i kod kuce sam malo, a ne tamo, kaze muz(bio je samo da obidje) zrela je za uredjivanje, a tako je tamo dobro, odmor za dushu, u shest sati uvece ne cujesh nikog vishe, samo po kojeg komaraca sa reke Tise (udaljena je koliko peshaka ispushish jednu cigaretu).Znala sam da posle svih torti nedeljom ujutru zgrabim Stefana i rano odemo do Tise, udahnem svezeg vazduha, proshetam, a onda odem u kucicu u selu i odmorim dushu i napunim baterije za celu nedelju. E kako je to lepo i ne pamtim kada sam otishla tamo poslednji put, a shteta. Ta kucica je planirana da bude nash dom kada odemo u penziju i da tamo provedemo ostatak nasheg zajednickog zivota.Videcemo shta nosi vreme.Pozdrav:bye:

Nego... ima li neka od vas slobodnu vikendicu?
Ona na koju sam ja mislila i koja bi nam savršeno odgovarala, je, na žalost, prodata :(

imam neku kamp prikolicu
na raspolaganju

i stan u koji sam pozvana ...

žao mi je što čujem da ljudi prodaju vikendice
al kad neki nemaju gde da spavaju ili žive u kartonskom kontejneru
smatram da svoje vikendice bolje da poklonimo na vreme
nego da nam zvrje prazne van sezone....

Eto jutros nisam mogla ni kaficu da popijem sa vama. Nesto ovaj internet zeza. Uopste do sada nisam imala vezu. Ali ne mari zavrsila sam tortu za maminu firmu od jednog bebca.
Njima sam prosle godine pravila svadbenu tortu, a evo sada vec imaju i bebca, malog Lazara.

Ja sam u poslednje vreme malo u guzvi ,pa me nema cesto.Stignem samo da virnem i vidim ima li sta novo,sta se radi,pogledam slikice i odoh dalje,Sto ne znaci da ne mislim na vas.Uskoro postavljam slike svega uradjenog.Torti,dekoracija,kolaca,cigle,malter.plocice...koliko hoces.Hvala bogu.Ljubim vas i pozdravljam.

Strasne ste, bash vam hvala svima, rastuzile ste me shto mislite na mene i na moje dete.
Krecu sutra predvece, sve je spremljeno, on je otishao da se pozdravi sa drushtvom, josh ga nema ubicu ga (a necu).Volim shti ide tamo, sa uspehom ili bez, neka dete vidi sveta, e kako bi bilo lepo da i ja makar jednim okom zavirim tamo.Sve vas ljubim, ja ovog vikenda nemam neku guzvu, par tortica i dva ukrashavanja, pa malo sam opushtenija, a i dobro mi doshlo da mogu dete na miru da spremim, mislim na miru koliko se moze.:zag::heart::bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back