Jaca023
Elita
- Poruka
- 15.519
Izabran je za juniorsku ekipu Srbije u bejzbolu i idu u shkolu bejzbola gde ce se odrzavati turnir u ovome sportu. Sve se odrzava u Amsterdamu, a smeshteni su u jednom mestu pored Amsterdama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izabran je za juniorsku ekipu Srbije u bejzbolu i idu u shkolu bejzbola gde ce se odrzavati turnir u ovome sportu. Sve se odrzava u Amsterdamu, a smeshteni su u jednom mestu pored Amsterdama.
![]()

... i divno je dete... verujte mi na reč!Mirko, Mirko, ne prilici ti ime, uopshte nisi Mirko, trebali su ti dati ime Nemirko.Stefan ima nepunih 14 godina.![]()

... i divno je dete... verujte mi na reč!![]()

Tako i treba da bude. Mi smo sve raspoluzeni. slatki momci i devojke. ( ja se pogotovu ovako matora ubrajam u devojke, ali sta cu kada sam u srcu mlada)

, svaka cast, a ja sam jutros , jedva ustala i evo na poslu uz prvu kaficu, zelim da vas sve pozdravim
,
, naravni i u 10h krecem na posao, a onda dovece sve ponovo.Danas mi je godishnjic braka, 21., boze gde mi prodjoshe moje lepe godinice, uglavnom uz shporet i rernu

, e ja to necu sebi dozvoliti ni u 100-oj

Pozdrav za sve, kuvam, spremam, perem, peglam, naravni i u 10h krecem na posao, a onda dovece sve ponovo.Danas mi je godishnjic braka, 21., boze gde mi prodjoshe moje lepe godinice, uglavnom uz shporet i rernu
Mirko pa ti cesh postati nasha " slatka devojka ", bash volim shto si sa nama.
Teta Iro ko te pita za godine, vazan je duh, a sve ostalo nije. Na poslu imam koleginice koje su mladje od mene i 10-15 godina, pa ti mogu reci da se zale da se nekada osecaju kao da im je 100, e ja to necu sebi dozvoliti ni u 100-oj
![]()

volim takva sela koja žive i gde ima i mladih

Cure,jedno pitanje.
Kako da znam koju plastičnu posudu smem da stavim u mikrotalasnu? Ne na minut,dva za podgrevanje,nego,recimo,da u njoj kuvam fil,10 - 15 minuta,sa pauzama...Da li one posude od malo čvršće plastike,obično sa jednom ručkom mogu u mikrotalasnu?
Do sad sam sve kuvala u staklenim,ali imam problem kada treba da kuvam žumanca sa mlekom,nekada su mi sve staklene knap,da ne kažem male.
Mirko pa ti cesh postati nasha " slatka devojka ", bash volim shto si sa nama.
Super,kad me budete udavale ne moram da brinem ko ce da mesi torte za svadbu.![]()

Cure,jedno pitanje.
Kako da znam koju plastičnu posudu smem da stavim u mikrotalasnu? Ne na minut,dva za podgrevanje,nego,recimo,da u njoj kuvam fil,10 - 15 minuta,sa pauzama...Da li one posude od malo čvršće plastike,obično sa jednom ručkom mogu u mikrotalasnu?
Do sad sam sve kuvala u staklenim,ali imam problem kada treba da kuvam žumanca sa mlekom,nekada su mi sve staklene knap,da ne kažem male.