rzorica
Aktivan član
- Poruka
- 1.827
Cestitke za dete, pa od tako vredne mame, vredno i dete.
Nova clanica uopste nije stidljiva, kad progovori necemo je zaustaviti.
Laku noc.
E pa jedva cekamo.Takve najvise volim.Jer sam i sama takva.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cestitke za dete, pa od tako vredne mame, vredno i dete.
Nova clanica uopste nije stidljiva, kad progovori necemo je zaustaviti.
Laku noc.

ali u nedelju sa Inkom, tako da mozes da me prijavis!!!

Ako me pitate kako je bilo, veoma, veoma tesko i bolno
ali se ne predajem, u sredu opet, pa videcemo nista ne garantujem, a mogu vam reci da se bas lepo osecam.I jos novosti, idem u Jagodinu, ako bog da....

na terasi (nasta se on malo mrsti, malo smeska - komplikovano za objasniti - voli covek da rostilja, ali voli i vreme da provede sa zenama
, pa nezna gde bi pre) ili sendvici
...Posle rucka svi kod nas na kafu i pice i razgovor do duboko u noc
Trebalo bi svi da se slozimo oko jedne opcije, pa da cujem misljenja, na pp molim

uz muziku
, ustvari mi slavimo sve sto ima da se slavi i sa pravoslavne i sa katolicke strane i mogu vam reci da nam uopste nije lose
, jer meuvek sve gotovo doceka kod svekrve i kod moje snajke za pravoslavne praznike, a od pre 3 godine kod nas u kuci docekujemo bozic sa gostima da bih rasteretila svekrvu nakon svih ovih godina spremanja
.

I bice nam SUUUPEEER!!!Evo i mene samo da se prijavim.Danas nam je dan ,zivela brzina.Upravo smo dosli sa takmicenja u folkloru(sa sinom), a cerka je trenutno na regionalnom takmicenju iz engleskog,pa drzimo fige.Kad malo popuste puke idem praviti kolacice za sutra.Mozda stignem postaviti slike na tortama i kolacima,da vidite i mojih ruku delo po tom pitanju.Ljubim vas i uzivajte u radu ili odmoru!
Ako su prosli dalje,i idu na takmicenje u Kulu bilo bi mi drago da se upznamo!Takmicenje je bilo u Somboru u OS NIkola Vukicevic i ona jos ne zna gde je republicko ali zna da je 16.05Zorice predpostavljam da ti je cerka bila na istom takmicenju gde je bila i moja posto ne zivim daleko od tebeAko su prosli dalje,i idu na takmicenje u Kulu bilo bi mi drago da se upznamo!
) Jesam li vas sve navela ili sam nekoga preskocila...Ako sam nekoga preskocila kazite da ispravim.....Pa da prijavim tacan broj, treba mi to zbog sponzora Takmicenje je bilo u Somboru u OS NIkola Vukicevic i ona jos ne zna gde je republicko ali zna da je 16.05

Zorice izvini moja greska,moja cera je ucestvovala sa folklorom,a ja sam zabunom napisala da je i tvoja umesto sin.Izvini ako sam te zbunila.![]()
Dobro, znaci dolaze: Daca011, Inka, Teta Ira, Jaca023, Rzorica, Slogi, Carli, Bela rada i njena majka, Vesna Korica (mozda) Jesam li vas sve navela ili sam nekoga preskocila...Ako sam nekoga preskocila kazite da ispravim.....Pa da prijavim tacan broj, treba mi to zbog sponzora
Malopre sam zvala eteriku i oni ce nam biti sponzori, doduse pripremaju nam jednu veliku kutiju svojih proizvoda koje ce dobiti neke od pobednica, nece biti za svakoga po nesto, ali dobro...

A da sin je bio na takmicenju iz folklora ,ali ide starija grupa ,a oni su samo pohvaljeni.
Koliko ti sin ima godina? Moja cerka koja ce vrlo uskoro puni 18 (sto sam velika mama pa mi ne deca vise nisu maloletna) isto igra folklor vec dugo a i koreograf je decijih grupa. I ove godine izlazi na takmicenje sa svojom starijom grupom.
Na zalost zbog obaveza nisam u mogucnosti da idem.