Kukavičluk, savest ili...?

Ја бих им препоручио да се сретну јер се увек више жали за пропуштеним, а идеализованим него што се каје због промашаја.
А још се нису срели јер робују малограђанским навикама и предрасудама...
И страхују од рушеља тог система јер више неће имати тачку ослонца...
А то што су у браку, не значи да не смеју да живе...
Ја навијам за сусрет...

Ponekad u mashti stvorimo paralelan svet...idealan....kako bi lakshe reshavali tekuchi zzivot...neshto kao godishnji odmor u drugoj dimenziji onako usput....jer ne zahteva istinski napor prave, zzivotne veze...koja mora da opstane u svetu svakodnevice, rachuna, slinavih nosicha....

Zashto otputovati na Jamajku pa utvrditi da i tamo ne cvetaju samo ruzze vech ima i trave? I tako sebi ukinuti destinaciju za mentalni odmor?

Ја бих им препоручио да се сретну јер се увек више жали за пропуштеним, а идеализованим него што се каје због промашаја.
А још се нису срели јер робују малограђанским навикама и предрасудама...
И страхују од рушеља тог система јер више неће имати тачку ослонца...
А то што су у браку, не значи да не смеју да живе...
Ја навијам за сусрет...

Hvala.
Preneću im preporuku.

On i Ona su u srednjim tridesetim, oboje u braku, žive u istom gradu, dele ista interesovanja.... intenzivno i intimno chatuju već tri meseca, razmenili su fotke, čuju se telefonom, očarani su jedno drugim... ali se još nisu sreli u RL. Na pitanje "zašto?" oboje daju sličan i, po meni, nedorečen odgovor - "bolje da se ne sretnemo".
Šta vi mislite - zašto?
Meni je sve jasno...

Zavisi kakve su osobe.I shta ochekuju od online chatovanja.A i autorka teme nam nije dala bash potpune informacije.Sve je to mogutje:i da su ozenjeni/udati i da su poslali lazne fotke,svashta se dogadjlo.Mis'im nisu to samo urbane legende.Ali choveche,lepo im je tako kako je,zashto to menjati. Ok je ono 'bolje da zalish zato shto si neshto uradio nego zato shto nisi' ali ako oboje imaju ok zivot i ne traze partnera na taj nachin ne vidim shto bi rushili tu iluziju,poshto sam poprilichno sigurna da se neko od njih dvoje ne ponasha isto u rl.

Зато што...:roll:

Она је њему послала слику из млађих дана, а он њој слику свог најбољег друга /на кога је одувек био љубоморан:mrgreen:/..
И тако.. Сада их је блам да признају да су лагали..:D

ja mislim kukavicluk
ili sto neko rece ona dala staru sliku,on podvalio tudju pa da ne pukne blam :mrgreen:
Ili ona njemu poslala sliku svoje drugarice. :roll:

Po mom mishljenju to je ok.Ono shto ih drzi
da se ne sretnu nije kukavichluk vec zdrav razum. Zashto bi sebi pravili pakao od zivota,
kad vec verovatno i bez toga imaju dovoljno problema?
Svakom choveku je u dugoj vezi, braku potreban neki "izlet", neka situacija - osoba koja
ce mu/joj potvrditi da je i dalje pozeljan...flert...ili neshto slichno. I to je sasvim ok.

Prelazenjem te granice, vec se postavlja pitanje shta u braku / vezi u kojoj je osoba ne funkcionishe
pa je on / ona posegla za nekim drugim.
Ljudi se izmedju ostalog razlikuju od zivotinja sposobnoshcu da se kontroloshu.
Ova situacija je upravo jedan primer toga....
Hedonistichki se postaviti u ovakvoj situaciji, i staviti na kocku sve shto imash i shto si godinama gradio, zbog
usplamtele strasti koja i ne mora da se desi, po meni je glup i nepromishljen postupak. Na kraju krajeva ko ne
plati na mostu platice na cupriji....
Odličan post :ok:

pitanjce - njihove vd druge polovine; kako li to podnose vec tri mjeseca
nema teorije da ne kapiraju kako se nesto dogadja (zapravo, nema teorije da ne kapiraju i sta se otprilike dogadja)...
tako da, isto im se fata, sreli se ili ne...samo je tehnikalija u pitanju...

Veze ih strast, pozuda...ako se sretnu, popice kafu, i divlje se baciti jedno na drugo, pokusavajuci da nadoknade izgubljeno vrijeme na pricu i chat.......vrelo, divlje, vlazno....strah, sprecava ih samo strah od nepoznatog...
Upravo htedoh nešto slično da napišem. :shock:
Znaju da će teško odoleti jedno drugom ako se sretnu, a plaše se onoga što će biti posle toga.
Ali teško da će to izbegavanje susreta da potraje još dugo. :)
A posle...

Back