- Poruka
- 126
Aj sad iskreno , poshto mi je tvoj avatar prepoznatljiv, jel bi bio toliko iskren da mi kazesh koji ti je prethodni nick?
∞...........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj sad iskreno , poshto mi je tvoj avatar prepoznatljiv, jel bi bio toliko iskren da mi kazesh koji ti je prethodni nick?
ops:
Ја бих им препоручио да се сретну јер се увек више жали за пропуштеним, а идеализованим него што се каје због промашаја.
А још се нису срели јер робују малограђанским навикама и предрасудама...
И страхују од рушеља тог система јер више неће имати тачку ослонца...
А то што су у браку, не значи да не смеју да живе...
Ја навијам за сусрет...
Meni je sve jasno...On i Ona su u srednjim tridesetim, oboje u braku, žive u istom gradu, dele ista interesovanja.... intenzivno i intimno chatuju već tri meseca, razmenili su fotke, čuju se telefonom, očarani su jedno drugim... ali se još nisu sreli u RL. Na pitanje "zašto?" oboje daju sličan i, po meni, nedorečen odgovor - "bolje da se ne sretnemo".
Šta vi mislite - zašto?
Зато што...
Она је њему послала слику из млађих дана, а он њој слику свог најбољег друга /на кога је одувек био љубоморан/..
И тако.. Сада их је блам да признају да су лагали..![]()
Ili ona njemu poslala sliku svoje drugarice.ja mislim kukavicluk
ili sto neko rece ona dala staru sliku,on podvalio tudju pa da ne pukne blam![]()
Odličan postPo mom mishljenju to je ok.Ono shto ih drzi
da se ne sretnu nije kukavichluk vec zdrav razum. Zashto bi sebi pravili pakao od zivota,
kad vec verovatno i bez toga imaju dovoljno problema?
Svakom choveku je u dugoj vezi, braku potreban neki "izlet", neka situacija - osoba koja
ce mu/joj potvrditi da je i dalje pozeljan...flert...ili neshto slichno. I to je sasvim ok.
Prelazenjem te granice, vec se postavlja pitanje shta u braku / vezi u kojoj je osoba ne funkcionishe
pa je on / ona posegla za nekim drugim.
Ljudi se izmedju ostalog razlikuju od zivotinja sposobnoshcu da se kontroloshu.
Ova situacija je upravo jedan primer toga....
Hedonistichki se postaviti u ovakvoj situaciji, i staviti na kocku sve shto imash i shto si godinama gradio, zbog
usplamtele strasti koja i ne mora da se desi, po meni je glup i nepromishljen postupak. Na kraju krajeva ko ne
plati na mostu platice na cupriji....

Upravo htedoh nešto slično da napišem. :shock:Veze ih strast, pozuda...ako se sretnu, popice kafu, i divlje se baciti jedno na drugo, pokusavajuci da nadoknade izgubljeno vrijeme na pricu i chat.......vrelo, divlje, vlazno....strah, sprecava ih samo strah od nepoznatog...

Bas navijam da se ne vide. I ja jednom da podrzim zdrav razum.![]()

Otkud ti znas da je gotova stvar?![]()
Bas navijam da se ne vide. I ja jednom da podrzim zdrav razum, ne mora sve da se zavrsi jebanjem.![]()

Ako se ne završi tako, da li je vredelo i da počinje?![]()
Dakle, dopuna: razmenili su autentične fotke i videli se preko web kamere.Nema nikakve obmane, i oboje su zadovoljni onim što su videli.

he he he - a kolika je rezolucija tih kamerica...a?
btw sad kao ozbiljno - kakve uopce veze ima "ono sto su videli"...?
mislim, kod mene najcesce nema...ali mozda sam ja malo...
pomjerena ili tako nesto...![]()
To jest, ako ti misliš na isti način kao ja, onda sigurno nisi.8)Nisi "pomerena".To jest, ako ti misliš na isti način kao ja, onda sigurno nisi.8)