Kukavičluk, savest ili...?

Nisi "pomerena". :) To jest, ako ti misliš na isti način kao ja, onda sigurno nisi.8)

I ja isto tako mislim.
Stara je poslovica sto mozes danas ne ostavljaj za sutra. Nego je problem sto su ljudi iskomplexirani do panja pa se onda plase i bele macke, onda glume neke face i pumpaju svoj ego misleci da ispadaju bitni, a ustvari drugim ljudima ispadaju jadni i smesni. No njihova stvar, ako su oni tako srecni ko smo mi da im popujemo. Nek uzivaju u njihovoj sreci. :lol:

On i Ona su u srednjim tridesetim, oboje u braku, žive u istom gradu, dele ista interesovanja.... intenzivno i intimno chatuju već tri meseca, razmenili su fotke, čuju se telefonom, očarani su jedno drugim... ali se još nisu sreli u RL. Na pitanje "zašto?" oboje daju sličan i, po meni, nedorečen odgovor - "bolje da se ne sretnemo".
Šta vi mislite - zašto?

Neki su rekli mozda lazu,slike ko zna od kad su,imaju iluziju koju ne zele pokvariti...i otprilike slicno mislim...sve to moze biti...a i ne mora...mozda su nasli ventil,mjesto gdje bjeze od realnosti,svega stvarnog...tako jedno drugo gledaju kao nestvarne,i zasto ne ostati na tome...ne da ne bi pokvarili to sto imaju,vec to vise nije taj njihov svijet....postaju RL sto opet dovodi do razvoja situacije,sto opet moze nagomilati dodatne probleme,a zasto?...tako im je lijepo,sigurno,bezazleno...

On i Ona su u srednjim tridesetim, oboje u braku, žive u istom gradu, dele ista interesovanja.... intenzivno i intimno chatuju već tri meseca, razmenili su fotke, čuju se telefonom, očarani su jedno drugim... ali se još nisu sreli u RL. Na pitanje "zašto?" oboje daju sličan i, po meni, nedorečen odgovor - "bolje da se ne sretnemo".
Šta vi mislite - zašto?
pa u braku su. valjda zato

Za prijateljstvo je malo ko sposoban. Ne ceni se sudeci po forumu uopste. Analni sex ti je na vrhu vrednosnog sistema. :lol:

za prijateljstvo se slazem, kao i za primjedbu o forumima...
naravno, ne znaci da izuzetaka nema
eto, ja upoznala neke...Izuzetke i danas (juce, a bogami i sutra...) ih smatram prijateljima... ;)

btw akonto braka - osim ako nisu u braku sami s sobom tu je vec doslo do lomova i kurslusa;
jer to...cyber prijateljstvo traje vec 3 mjeseca...eee...
uostalom, ako oni sami na to nisu obratili paznju... :roll:

Poslednja izmena:
Šta vi mislite - zašto?

znam da će zvučati glupo, ali meni i ovo već zvuči kao prevara, tako da je - gledajući sa strane - nebitno da li će se vidjeti (i eventualno materijalizovati svoj cyber odnos)...
oni očigledno ne smatraju da je "intimno i intenzivno chatovanje" razlog da se zapitaju šta to njima fali, i kakvu prazninu popunjavaju ovom "vezom"...
a razlog što se nisu već vidjeli...:think:...griža savjesti, ne žele da dovrše to što su započeli i da do kraja povrijede svoje bračne partnere...valjda :confused:

pa vole tu romantiku, ovako su sami sebi plemeniti. a i mozhda shta kao smuvaju se i onda shvate da je to dosadno isto koliko i brak koji su potkopali, i onda moraju da traze novu zanimaciju. bash je merak chatovati i to. a i lepo se dopunjuje s brakom lakse trpe supruga a i njemu opushteno on mozda ima cicu s posla

Šta vi mislite - zašto?

ko zna sta moze da se desi ako se sretnu

Šta vi mislite - zašto?

ne zele konkretne svaleracije. jedno drugom su samo beg od dosadne stvarnosti u nesto zanimljivije, i isto tako nepovezano sa stvarnoscu. ne zele da komplikuju svoje zivote.

ne zele konkretne svaleracije. jedno drugom su samo beg od dosadne stvarnosti u nesto zanimljivije, i isto tako nepovezano sa stvarnoscu. ne zele da komplikuju svoje zivote.

8) pogodak....imam "druga" sa kojim chetujem vec 4 godine i nemam nameru da se vidim sa njim jer je ozenjen a ako se budemo videli, ne garantujem da ne bih pozelela da budemo zajedno...on postuje moju odluku i tako smo u kontaktu samo preko chata ....mada, ako se ikada razvede zezamo se da prvo dodje do mene jer ko je video da se neko muva tolike godine.....:grin:

Daco, molim te lijepo, nemoj da projektujes svoj rezon na mene... To sto ti pricas nema nikakve veze sa ovom mojom pricom...

Znam, verujem ti...:), ali da li se ponekad kajes sto se niste sreli...ne moras da mi odgovoris ukoliko ne zelis...nemoguce da nisi bar zamislila taj neki eventualni susret i da te to nije, pa ne "uzbudilo" nego onako malo "razmrdalo", "dirnulo", "poremetilo"...kako vec? :)

Back