ovo je stvarno lepo,posebno dominikana
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
codemaker:Dobro, jeste primili dve granate, jedva ste se oporavili, a sad se cisti odavde, ovo nije politicka tema!
Ako zelis da diskutuje o turizmu, lepo se registruj, pa kaze nesto pametno!
, ali turizam i istorija su vezani, znas da su turisticke price pune istorije.

pajamaca:evo jedna lepa a zabačena u ćoše tema![]()

Mrzi me da pišem kako je gde... Ako ima pitanja, odgovorićemo. pajamaca:pa i ne ...ali ako je malo razradimo,pa dodamo neke fotke
samo sam obrisala prašinu sa dobre teme![]()

, nemojte samo nabrajati mesta koja ste posetili :-( 
samo on bio u vishegradu? koliko ja znam u 'ono doba' na more se svuda ishlo preko vishegrada...dekibre:Bosna (Banja Luka, Višegrad...)
Ne priznajemo ti SINGAPUR jer si tamo bila samo u tranzitu, slazemo se sto se tice Australije da je lepa, ali ne toliko da je najbolja za zivot, u stvari sve zavisi ko sto trazi, za mene je najbolje u J. AMERIKU, da ne nabrajam zemlje i njihove ljepote...The KoMsiNicA:Novi Zeland, Australija, Egipat, Grcka, Italija,Francuska,Spanija,Monako ammm Austrija,Nemacka i ako se racuna dva dana provedena na aerodromu u Singapuruheh....
Iskreno...Ne postoji najveci utisak jer svaka zemlja nosi nesto svoje,pozitivno ili negativno... Zaljubljenik sam u orijent pa malo vishe naginjem ka starim kulturama kakva je Egipatska ali recimo Monako je prica za sebe,sa ulica da im jedes kako je cisto...Novi Zeland raj na zemlji,drzava i uredjenje kakva ova nasha mala Srbija nece imati ni narednih dvesta godina. Ako si gledala Gospodara Prstenova e ti pejzazi iz filma su totalno realisticni. U isto vreme dok se skijash niz neki vulkan na jugu severnog ostrva na severu ostrva se ljudi kupaju na plazama...perverzija. Ali zemlja gde bih sutra otishla da zivim je definitivno Australija. Nije za dzabe toliko ljudi emigriralo u zemlju bogatu i uredjenu kao Amerika a sa manje kriminala i svih tih sranja nego sto USA ima....Toplo preporucujem cim skupish neku kintu pravac Australija da se vidi..Ostaces ocarana veruj mi.
Tasmanija je mnogo prirodnija od N. ZELANDA I AUSTRALIE...The KoMsiNicA:Samo sam htela da dodam neke zanimljivosti
Jeste li znali :(ovo kao clanak u casopisu ehheh)
Da Novi Zeland ima dva puta vecu povrsinu od bivshe Juge a svega 2 miliona stanovnistva standard im je takav da svaka porodica ima kucu ,zgrade za stanovanje skoro i ne postoje svaki clan porodice ima auto a pride svemu tome na 2 miliona stanovnika imaju 40 miliona grla stoke. Zamislite koji je to prihod....Kriminal ne postoji!!! :shock: zato sto su ostrvska zemlja i taj jadnicak bi jedino mogao da pobegne da prepliva Tasmanijsko more ka Austaraliji....a ta mala plava povrsinica izmedju NZ i Australije koja izgleda kao da je 2 cm udaljena se avionom prelece 4 sata! [/b]
Bice vremena...ilona:Ja jos nisam izasla iz SCG (znaci,ni ex YU)![]()
Slazem se i meni isto....sanja:meni se opet ide na kubu![]()
Pre dva dana sam bio tamo, u poseti familiji Androvica...france:Kurilo