Transocean
Početnik
- Poruka
- 9
Ne kaze se za prvi put OPET !paradizo:Slazem se i meni isto....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne kaze se za prvi put OPET !paradizo:Slazem se i meni isto....
Jesi , zato sto smo te mi istjerali !!!twigy:Zamisli,u.Svedskoj nisi bio,a ja jesam... :grin:
lyriza:drugari mene zanima spanija...kada bih vas pitala, da li da odem u madrid, barcelonu, valenciu, sevillu, zaragozu ili malagu, sta biste mi rekli?ili ako je neko bio u nekom malom mestascetu, ne mora da bude neki od navedenih gradova, samo neka ima dusu...ajde molim vas, podelite svoja iskustva sa mnom...
![]()
pozdrav!
Transocean:Ne kaze se za prvi put OPET !
Transocean:E onda slobodno smatraj da nisi bila nigdje !!!
hvala na informacijama.paradizo:Ako volis vjerske objekte onda posjeti obavezno Sevilju, Taragona ti je jedan od takvih gradova koje ti trazis, ali u stvari svaki je dobar ako ostanes malo duze u njemo... SRECNO.
Sanja je napisala da joj se ide na Kubu .paradizo:Ne razumijem, budi konkretan i jasan.
Transocean:Sanja je napisala da joj se ide na Kubu .
Ti si joj odgovorio da se i tebi opet ide ...
E zemljace da bi OPET isao na Kubu , treba da si tamo vec bio , sto kod tebe nije slucaj !!!
ti si svetski putnik..u nemačku sam bio jedno 100 puta,jer su mi baba i deda radili tamo,pa sad i roditelji....takodje sam bio u austriji i španiji,grčkoj.......uf u iyrael baš i ne bi išao.....KatarinaD:nemacka,austrija,ceska,svajcarska,francuska,holandija,poljska,engleska,hrvatska,makedonija,bosna,slovenija,crna gora,danska,finska,svedska,spanija,madjarska,kuba,sad,juzna afrika,jamaika,japan,kina,rusija,ukraina,belorusija,kazahstan,monaco,malta,argentina,brazil,portugal,grcka,turska,kipar,israel,jordan
irak
svaka zemlja je na svoj nacin lepa............ali ni jedna kao srbija i nemacka![]()
Cela Spanija ti je super...lyriza:meni je bas drago sto ste obisli toliko zemalja i gradova....ali ajde molim vas nemojte samo nabrajati, podelite i sa drugima neke fine detelje...recimo, koji vam se grad najvise dopao i zbog cega?....mene u zadnje vreme zanima spanija, pa ako je neko od vas voljan da podeli neka iskustva, i da mi neki dobar savet...
pozdrav
HEBEHA:Oce neka dobra dusa da mi kaze kako da to uradim?
Ja fino sve popunim i tako... ONda ne znam sta i gdje i kako da kopiram od onih "slova"...![]()