KUDA STE SVE PUTOVALI ?

lyriza:
drugari mene zanima spanija...kada bih vas pitala, da li da odem u madrid, barcelonu, valenciu, sevillu, zaragozu ili malagu, sta biste mi rekli? :D ili ako je neko bio u nekom malom mestascetu, ne mora da bude neki od navedenih gradova, samo neka ima dusu...ajde molim vas, podelite svoja iskustva sa mnom... ;)
pozdrav!

Ako volis vjerske objekte onda posjeti obavezno Sevilju, Taragona ti je jedan od takvih gradova koje ti trazis, ali u stvari svaki je dobar ako ostanes malo duze u njemo... SRECNO.

nemacka,austrija,ceska,svajcarska,francuska,holandija,poljska,engleska,hrvatska,makedonija,bosna,slovenija,crna gora,danska,finska,svedska,spanija,madjarska,kuba,sad,juzna afrika,jamaika,japan,kina,rusija,ukraina,belorusija,kazahstan,monaco,malta,argentina,brazil,portugal,grcka,turska,kipar,israel,jordan
irak
svaka zemlja je na svoj nacin lepa............ali ni jedna kao srbija i nemacka :)

Transocean:
Sanja je napisala da joj se ide na Kubu .
Ti si joj odgovorio da se i tebi opet ide ...
E zemljace da bi OPET isao na Kubu , treba da si tamo vec bio , sto kod tebe nije slucaj !!!

UUUUUUUUUUUUUU Yebote ko je sad ovaj ?????????
Moracu da ti objasnim prvo i osnovno pravilo ponasanja, nikad nemoj da donosis sud o nekoj osobi koju neznas, jer je to nepristojno...
evo malo komentara, na Kubi sam prvi put bio 1985 sedam godina sledecih sam svako malo isao tamo, neki put sam ostajao i po 4 mjeseca, proputovao sam je i uzduz i popreko, cak sam boravio nekoliko dana i u KAMAGVEJU, dakle nabrojacu ti gradove u koje sam boravio i to po nekoliko puta;
HAVANA
MARIEL
KARDENAS
MATANZAS
NOVI VITAS
SANTIAGO
SANFUEGOS
PORTO PADRE
KAMAGVEJ
Na VARADERO sam isao vise puta, sve sto te interesuje o KUBI pitaj me, da bih te uvjerio da je izuzetno dobro poznajem, pogotovo ova mjesta koja sam ti nabrojao, cak ti mogu nabrojati imena vise zenskih iz njihovih kabarea, pogotovo sa "VEDADA", a ti mi reci sta je to VEDADO i gdje se nalazi i ja cu odmah videti sa kim kontaktiram i da li cu i dalje ulaziti u bilo kakve komentare jer bi to mozda bilo INJORANTNO.

KatarinaD:
nemacka,austrija,ceska,svajcarska,francuska,holandija,poljska,engleska,hrvatska,makedonija,bosna,slovenija,crna gora,danska,finska,svedska,spanija,madjarska,kuba,sad,juzna afrika,jamaika,japan,kina,rusija,ukraina,belorusija,kazahstan,monaco,malta,argentina,brazil,portugal,grcka,turska,kipar,israel,jordan
irak
svaka zemlja je na svoj nacin lepa............ali ni jedna kao srbija i nemacka :)
ti si svetski putnik..u nemačku sam bio jedno 100 puta,jer su mi baba i deda radili tamo,pa sad i roditelji....takodje sam bio u austriji i španiji,grčkoj.......uf u iyrael baš i ne bi išao.....

meni je bas drago sto ste obisli toliko zemalja i gradova....ali ajde molim vas nemojte samo nabrajati, podelite i sa drugima neke fine detelje...recimo, koji vam se grad najvise dopao i zbog cega?....mene u zadnje vreme zanima spanija, pa ako je neko od vas voljan da podeli neka iskustva, i da mi neki dobar savet...
pozdrav

lyriza:
meni je bas drago sto ste obisli toliko zemalja i gradova....ali ajde molim vas nemojte samo nabrajati, podelite i sa drugima neke fine detelje...recimo, koji vam se grad najvise dopao i zbog cega?....mene u zadnje vreme zanima spanija, pa ako je neko od vas voljan da podeli neka iskustva, i da mi neki dobar savet...
pozdrav
Cela Spanija ti je super...

Rusija ( Moskva ), USA ( New York, New Jersy, Heldon, Paterson ), Austria ( Wiena, Salcburg), Afrika ( Tunis ), Engleska ( London ), Grcka ( Perfohori, Tesaloniki, Ios...), Bugarska ( Zlatni Pjasci, Varna... ), Madjarska ( Budimpesta... ), Hrvatska ( Hvar...).

moze se sve to staviti i na mapu. evo moje:
worldmap-2.gif

a napravite i vi vasu, idite na: http://douweosinga.com/projects/visitedcountries

HEBEHA:
Oce neka dobra dusa da mi kaze kako da to uradim?
Ja fino sve popunim i tako... ONda ne znam sta i gdje i kako da kopiram od onih "slova"... :(

ne moras da kopiras samo ispod slike svih cekiranih zemalja kliknes na go dole levo u uglu i dobit ces sliku sveta sa crveno oznacenim zemljama gde si bila i to je to a posaljes tako sto u sredi prilog preko browsa pronadjes dokument koji si valjda sacuvala u nekom folderu i posaljes............hm
ajd kako ja da smanjim tu sliku sveta i postujem je ovde.........gde je za mene sad neka voljna dusa?

Back