PAWLLE
Poznat
- Poruka
- 8.865
negde gde ce deci biti lako, a ne da ih ubiju u pojam sa ucenjem , da imaju vremena za druge aktivnosti (opusteno) i onako ce posle upisati nesto sasvim drugo, samo ih ne mojte gnjaviti sa ovom usranom skolom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..u svim shkolama je donacija dobrovoljna..![]()

dobrovoljo , moras, to je samo rec o besplatnom skolovanjubaš smešno...očigledno ne znaš čemu se smeješ.dobrovoljo , moras, to je samo rec o besplatnom skolovanju

Mene baš živo zanima gde je to besplatno školovanje,u kojoj školi!!!!??????
Mislim da takva ne postoji. Ajd nek mi neko iz Oš kaže da li zna tačno za čega se troši novac za didaktički materijal? Da ne pričamo o vežbankama sa zadacima na sto tema i varijacija na temu....
Laže onaj ko kaže da je školovanje u Srbiji besplatno!!!!! I u državnim sr.školama se pčaća "školarina" tzv. upis na početku svake školske godine...

..kontrolishi se..
..evo ja kazem - izuzev udzbenika i shkolskog pribora,
nemam drugih obaveznih troshkova vezanih za shkolovanje moje dece..![]()
..ne tako davno..
..a imam i dvoje shkolaraca..![]()
koju svi trpimo
Mene baš živo zanima gde je to besplatno školovanje,u kojoj školi!!!!??????
Mislim da takva ne postoji. Ajd nek mi neko iz Oš kaže da li zna tačno za čega se troši novac za didaktički materijal? Da ne pričamo o vežbankama sa zadacima na sto tema i varijacija na temu....
Laže onaj ko kaže da je školovanje u Srbiji besplatno!!!!! I u državnim sr.školama se pčaća "školarina" tzv. upis na početku svake školske godine...
Sad sam pregledala sajt i dalje mislim da ste veoma retki i dalje vam se divim.
Iskreno i od srca vam želim još puno ovakvih stranica i uspeha da ubedite ljude da tako nešto zaista postoji.
Mene si definitivno razoružala. Hvala ti.

Pa sta bi ti? Da ti neko pokloni i knjige i sveske i pribor?Malo li je sto nemoras da platis skolarinu?Sta mislis koliko kosta odrzavanje jedne skolske zgrade? koliko kosta svaka stolica koju klinci tokom godine polome?Svaki toalet koji razvale?Koji su to sve troskovi koje svaka skola ima?Zamisli kad bi sve to morala da platis?!?!?!
Naravno u privatnim skolama u cenu skolarine uracunaju i knjige,sveske i ostalo...
Sta podrazumevas pod didakticki materijal? Ja imam devojcicu u nizim razredima i sem onih osnovnih stvari (knjige,sveske,pribor),i po jedne vezbanke za srpski i matematiku nista nisam morala dodatno da kupujem.
..shkola je za svaku preporuku..
..ne sumnjam da ima drugachijih primera
ali roditelji moraju da se obaveste o tome shta je po zakonu njihova obaveza
kao i shta je po zakonu obaveza shkole
i da na tome insistiraju..
..dok ljudi cute - svashta ce se dogadjati..
..ako ovaj sajt gore pomogne bar nekome da (s pravom) trazi u shkoli svoje dece
bolje uslove (pri tom najmanje mislim na materijalne uslove)
ili ako ova tema bar jednog roditelja natera da otvoreno pita
gde idu pare od donacije koju je dobrovoljno ili "dobrovoljno" dao - sjajno..![]()
Draga moja,posto radim u skoli, znam koliko je potrebno za odrzavanje jedne skolske zgrade. I znam kako deca unistavaju skolski inventar,i nam koliko kosta jedna klupa ili stolica. Ja samo iznosim vidjenje stvari iz mog ugla,ali cini mi se da nisam dobro shvacena.
No dobro,ja ipak mislim da su knjige isve ostalo sto uz to ide preskupe,a vi kako hocete!!!
By the way, i ja imam dete u skoli i radim u skoli, pa me sve to pomalo i nervira.

Pa sta bi ti? Da ti neko pokloni i knjige i sveske i pribor?Malo li je sto nemoras da platis skolarinu?Sta mislis koliko kosta odrzavanje jedne skolske zgrade? koliko kosta svaka stolica koju klinci tokom godine polome?Svaki toalet koji razvale?Koji su to sve troskovi koje svaka skola ima?Zamisli kad bi sve to morala da platis?!?!?!
Naravno u privatnim skolama u cenu skolarine uracunaju i knjige,sveske i ostalo...
Sta podrazumevas pod didakticki materijal? Ja imam devojcicu u nizim razredima i sem onih osnovnih stvari (knjige,sveske,pribor),i po jedne vezbanke za srpski i matematiku nista nisam morala dodatno da kupujem.
Kod nas je sve preskupo,pa sto bi knjige i pribor bile izuzetak?![]()
Kod mene u skoli didakticki materijal uplacuje roditelj na pocetku skolske godine 800 din, a skola ima 1250 ucenika inije krecena 6 god. Receno nam je da iskoristimo raspust i da okrecimo svoje ucionice u saradnji sa roditeljima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ne bih bas rekao da ne znam cemu se smejem , smejem se nasoj gluposti , ljudi jel skolovanje "besplatno" pa zasto se onda kupuju knjige , placa skolarina![]()

ko kaže da je školovanje besplatno???? molim lepo, moje znanje nije besplatno i nemam nameru da ga prodajem za ništa para.
dakle, ko hoće da njegovo dete nešto zna (a da sam nije ''potkovan'' znanjem) ima, bre, to da plati!!!!!!