stella93
Ističe se
- Poruka
- 2.948
Zato sto su matematika,maternji jezik,istorija,fizika,hemija i strani jezik okosnica svakog obrazovanja,a likovno i muzicko su uglavnom stvar afiniteta.
Ne razumem rasplinjavanje po segmentima i potrebu da postoji 15 obaveznih predmeta ,kad se ovi koji zavise od sklonosti ka necemu mogu slusati fakultativno.
ne razumem ovo
..... hoćeš da kažeš da moje obrazovanje zavisi od toga da li znam istoriju
a ne moram da znam likovno i muzičko ako me to ne zanima.... a šta će mi istorija? Eto to je bilo, prošlo, i zaista me ne zanima što je tamo neki spavao u purpurnoj sobi, koliko je m2 imala neka tamo crkva ili šta su Sloveni pili kad su se doselili na Balkan...... stvarno ne razumem kakvog uticaja to ima na mene? I da su pili rakiju meni bi bilo isto.... Isto tako maternji jezik-srpski... svi mi znamo da pričamo srpski a u osnovnoj se nauči gramatika... Šta će mi srpski u srednjoj? Da bi nagadjala šta je tamo neki ruski bla bla pisac mislio dok je pisao pesmu... a on prosto i jednostavno nije mislio ništa nego ubacio tu reč zato što se rimuje....

Наравно да разговарамо о књигама и филмовима, али ништа од тога нисмо у школи научили.
Док постоје и неке особе са којима разговарам о науци, не конкретно о катјонима и анјонима и полиномима, али провлачи се градиво из школе јер је то основа.
).

o zelji roditelja sam umjesto sr.medicinske koju sam JA zeljela upisala tehnicku ,super sam ja to izgurala ali sam znala da to necu nastaviti,jednostavno nisam to voljela.epilog :zavrsila sam soc.rad.po svom izboru!
али неко ко чита лектире те четири године тешко да ће правити неке озбиљније граматичке грешке. ц
, dosetili se lopovi rupe u zakonu