Kucnuo je cas da napravimo Rusko Srpsku Imperiju !

Podrzavate li stvaranje beskrajne i mocne Rusko Srpske Imperije ?

• Podrzavam , super je ideja !

• Ne podrzavam .

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ta "Imperija" bi značila da budemo okupirani (ne bukvalno) od strane Rusa. Znači da njihov predsednik postane naš predsednik i da se ništa ne pitamo. Ipak su oni velesila a mi smo go q :D
Нееееее....
Нећемо председника, досадили избори, преко главе нам је тога.
ПУТИН ЋЕ БИТИ НАШ ИМПЕРАТОР! И тако у Србији има више присталица него иједан српски политичар.

- Садашни власти су се сложиле са укидањем државе Србије на Косову и Метохији,
- Продао српски народ на милост и немилост албанских сепаратиста
- Територију Косова продао за бескористне датум почетаку преговора о приступању ЕУ.

Ми не можемо бити више Срба него самих Срба (ц)

За Русију може сада и лакше ... "Браћа" су одлучили са којима они....

Pa ta "Imperija" bi značila da budemo okupirani (ne bukvalno) od strane Rusa. Znači da njihov predsednik postane naš predsednik i da se ništa ne pitamo. Ipak su oni velesila a mi smo go q :D
Председник се бира на општим изборима.
Обама је са Хаваја, јел то значи да су Хаваји окупирали САД!
Или рецимо Никсон је био из Калифорније, па нико није тврдио да је Калифорнија окупирала САД.

Или рецимо Никсон је био из Калифорније, па нико није тврдио да је Калифорнија окупирала САД.

Ovo nema blage veze sa mozgom. Predsednik bi bio RUS i tačka! Ili bi se tako postavilo da postoji neki "predsednik" koji ništa ne odlučuje, nego dobija instrukcije od Rusa...Ali nema smisla više pisati o tome, jer je glupa ideja definitivno propala :D

Ovo nema blage veze sa mozgom. Predsednik bi bio RUS i tačka! Ili bi se tako postavilo da postoji neki "predsednik" koji ništa ne odlučuje, nego dobija instrukcije od Rusa...Ali nema smisla više pisati o tome, jer je glupa ideja definitivno propala :D
Председник би био држављанин те имерије.
Као што је црнац председник САД, иако је црнаца око 12% у становништву.
Па ти си као и Блајбингер пред изборе прошле године досадио целом форуму диваном о победи Тадића.
Мсм по чему би твоја прогноза о заједничкој срБско-руској држави била пуноважнија од већ споменуте прогнозе о изборима?

Poslednja izmena od moderatora:
Председник би био држављанин те имерије.
Као што је црЊац председник САД, иако је црЊаца око 12% у становништву.
Па ти си као и Блајбингер пред изборе прошле године досадио целом форуму диваном о победи Тадића.
Мсм по чему би твоја прогноза о заједничкој срБско-руској држави била пуноважнија од већ споменуте прогнозе о изборима?

Da Toma nije lagao o džakovima i proruskoj budućnosti, Tadić bi pobedio :D Ali avaj, naivan je ovde narod...
Na stranu tvoj rasizam, u USA ne postoji jedna zemlja veličine i bogatsva RUSIJE pa ti poređenje nije relevantno. To je kao brak džina i patuljka, i tu patuljak nikad ne može da bude jednak.

i ? Koji je datum stvaranja imperiji ?
У Србији је тренутно антисрпска, антируска, про еуропејска власт. Чим оду на сметлиште историје, место које им припада, српски и руски народ ће радити на уједињењу. Тежимо и то нам је циљ.

У Србији је тренутно антисрпска, антируска, про еуропејска власт. Чим оду на сметлиште историје, место које им припада, српски и руски народ ће радити на уједињењу. Тежимо и то нам је циљ.

Onda je i narod antisrpski kada je izabrao antisrpsku vlast ?

Нееееее....
Нећемо председника, досадили избори, преко главе нам је тога.
ПУТИН ЋЕ БИТИ НАШ ИМПЕРАТОР! И тако у Србији има више присталица него иједан српски политичар.

a onda je na daske koje život znače
izašla neka budala i počela da skače
drke drke djon drke the djon
drke drke djon drke the djon

ja sam se njemu obradovo jako
uzviknuo: majko,hoću i ja ovako
a stara me kišobranom u gavu ošine
i ljutito reče - oćeš curac sine

Pa i ministarka energetike iz SNS-a rodjena uBosni, jel to znači ...

- - - - - - - - - -

180
606996704510a6e7c457f9715464126_orig.jpg

Odnosno kad Koštunjavi osvoji 30+ procenata na izborima:rotf:

- - - - - - - - - -

Jaoooooo kakav prstenac od "braće" Rusa! :hahaha:

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=04&dd=19&nav_category=78&nav_id=706770

Пошто Лепи Бора није ту, а ни нико од његових сатрапа - у име Крви, Части и Срб Акције морам да браним тему.

'Оће ли више та империја узвратити ударац, ако сад није тренутак не знам када ће бити?

Ускоро, све у своје време.Чему журба :think: Што је брзо, то је и кусо.

Odnosno kad Koštunjavi osvoji 30+ procenata na izborima:rotf:
Ускоро :evil:

Mogu zamisliti za 50 godina ko ce biti zivi, da ce i dalje pricati o imperiji samo sto nije....lol

Ова тема је ванвременска и вишедимензионална, јако је битно да ћаскамо о њој, јер је Господар Путин за 350. страну обећао нешто спектакуларно.
Обилазак Русије свим форумашима без обзира на политичку опредељеност, е сад што ће неки да остану у Сибиру - то је друга ствар.

Jadnici sta ces.

Не морате да долазите :rtfm:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back