Kucnuo je cas da napravimo Rusko Srpsku Imperiju !

Podrzavate li stvaranje beskrajne i mocne Rusko Srpske Imperije ?

• Podrzavam , super je ideja !

• Ne podrzavam .

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisi pazljivo pratio.

Па постави линк ако си сигурна...а са друге стране да би неко добио држављанство мора да поднесе захтев. Депардје је то учинио и од стране руских власти му је одобрено тако да је Депардје - Распућин постао баћушка...ево и линка

Депардје постао баћушка

Па постави линк ако си сигурна...а са друге стране да би неко добио држављанство мора да поднесе захтев. Депардје је то учинио и од стране руских власти му је одобрено тако да је Депардје - Распућин постао баћушка...ево и линка

Депардје постао баћушка
Nemam razloga da ti bilo sta dokazujem, ako te zanima, izvoli pa sam trazi, a sledeci put pazljivije gledaj to sto gledas, ako si uopste gledao, jer da si gledao video bi i sam.

Nemam razloga da ti bilo sta dokazujem, ako te zanima, izvoli pa sam trazi, a sledeci put pazljivije gledaj to sto gledas, ako si uopste gledao, jer da si gledao video bi i sam.

Ред је да се ако се пласира и интерпретира вест неке медијске куће постави и линк до одговарајућег извора... не износиш ти лични став или мишљење већ преносиш тобожњу вест једне медијске куће. Правила су правила...мора да се поштујуz;)

Ред је да се ако се пласира и интерпретира вест неке медијске куће постави и линк до одговарајућег извора... не износиш ти лични став или мишљење већ преносиш тобожњу вест једне медијске куће. Правила су правила...мора да се поштујуz;)

Ne umem da pretrazujem. Pretrazi ti.

Ti to mene izazivas?

Само сам затражио да поставиш доказ за тврдњу коју си изнела а коју је наводно објавио медиј са националном фреквенцијом...само то...а оно што је у твојим сновим можеш да изнесеш на другом месту и на другачији начин.z:)

Само сам затражио да поставиш доказ за тврдњу коју си изнела а коју је наводно објавио медиј са националном фреквенцијом...само то...а оно што је у твојим сновим можеш да изнесеш на другом месту и на другачији начин.z:)

Ma bas me briga hoces li mi verovati ili ne.

Rusi sve zivo kupise .. sad i trgovinske lance .... z:)

Davit Arutjunjan novi vlasnik Albone

Biznis

Iz Albone su saopštili da je osnivač trgovačke kompanije Plus komerc, suvlasnik i dugogodišnji direktor Radenko Lučić, prodao većinski paket akcija Albone Arutjunjanu

Crnogorski lanac maloprodajnih objekata Albona prodala je većinski paket akcija ruskom biznismenu Davitu Arutjunjanu, koji je postao novi vlasnik te kompanije.

Iz Albone su saopštili da je osnivač trgovačke kompanije Plus komerc, suvlasnik i dugogodišnji direktor Radenko Lučić, prodao većinski paket akcija Albone Arutjunjanu.

„Prodajom bi trebalo da se nastavi trend daljeg širenja i razvoja tog maloprodajnog lanca, što podrazumijeva i otvaranje novih radnih mjesta u svim crnogorskim opštinama gdje Albona posluje i gdje će u perspektivi poslovati“, poručili su iz Albone.

Ta kompanija je, kako su podsjetili, za četiri godine postojanja, iako u godinama krize na domaćem tržištu, zabilježila ekspanzivan razvoj.

„Danas na teritoriji devet gradova Crne Gore posluje četrdesetak marketa, sa oko 700 radnika. Albona je za kratko vrijeme postala jedan od značajnih trgovačkih lanaca u Crnoj Gori, sa preko sedam odsto tržišnog udjela na domaćem tržištu, a u prošloj godini je ostvarila preko 55 miliona eura prometa“, navodi se u saopštenju.

Najavljeno jačanje kapaciteta Albone, kako se dodaje, predstavlja garanciju još uspješnijeg poslovanja u narednom periodu.

Autor: Mina Business

Objavljeno: 03.01.2013 16:50

Evo sad na TV Prvoj kazu da je Putin dao drzavljanstvo Depardjeu.

Ма натерао га, кад ти кажем. Ево и фотографија...
ego_zastavil_putin.jpg

http://rus.ruvr.ru/2013_01_03/99988037/

А одмах потом Рогозин даје изјаву како ће се милионери масовно досељавати у Русију. Што значи да ће их Путин једног по једног тактиком старог КГБ-овца терати да порез плаћају Русији а не некој глупој европској држави.:zcool: (а знамо да ниједна изјава руских званичника није случајна...z:shock:)

Рогозин предвиђа масовну миграцију богаташа у Русију

интернет редакција

3.01.2013, 15:33

28.05.2012 Дмитрий Рогозин
4RIAN_01139102.LR.ru.jpg

Фото: РИА Новости

Потпредседник руске владе Дмитриј Рогозин верује, да глумац Жерар Депардје није последњи богати Европљанин, који је добио руско држављанство. Рогозин је нагласио на свом микроблогу да домаћи порези могу да привуку још много западних богаташа.

„На Западу не познају добро наш порески систем. Када се упознају треба очекивати велику миграцију богатих Европљана у Русију – наводи се у поруци на Твитеру.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back