Пријезда
Elita
- Poruka
- 15.306
Sad su na B92 javili da Depardije nije uzeo drzavljanstvo.
Лажеш. Нису јавили ама баш ништа

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad su na B92 javili da Depardije nije uzeo drzavljanstvo.
Лажеш. Нису јавили ама баш ништа![]()
Nisi pazljivo pratio.
Nemam razloga da ti bilo sta dokazujem, ako te zanima, izvoli pa sam trazi, a sledeci put pazljivije gledaj to sto gledas, ako si uopste gledao, jer da si gledao video bi i sam.Па постави линк ако си сигурна...а са друге стране да би неко добио држављанство мора да поднесе захтев. Депардје је то учинио и од стране руских власти му је одобрено тако да је Депардје - Распућин постао баћушка...ево и линка
Депардје постао баћушка
Nemam razloga da ti bilo sta dokazujem, ako te zanima, izvoli pa sam trazi, a sledeci put pazljivije gledaj to sto gledas, ako si uopste gledao, jer da si gledao video bi i sam.
Ред је да се ако се пласира и интерпретира вест неке медијске куће постави и линк до одговарајућег извора... не износиш ти лични став или мишљење већ преносиш тобожњу вест једне медијске куће. Правила су правила...мора да се поштују![]()
Ne umem da pretrazujem. Pretrazi ti.
Онда обриши тај лажљиви пост који нема везе са истином![]()
Kako te nije sramota da kazes da lazem?
Па кад не говориш истину како да ме срамота![]()
Ti to mene izazivas?
Само сам затражио да поставиш доказ за тврдњу коју си изнела а коју је наводно објавио медиј са националном фреквенцијом...само то...а оно што је у твојим сновим можеш да изнесеш на другом месту и на другачији начин.![]()
И треба да те брига да ли ти верујем или не![]()
Evo sad na TV Prvoj kazu da je Putin dao drzavljanstvo Depardjeu.
Па чекај да ли ти више верујеш мени или оно што кажу Б-92 и Прва![]()
Зашто би тражио доказ кад је од почетка то тврдио???A sad ne trazis dokaz!
Зашто би тражио доказ кад је од почетка то тврдио???
A sad ne trazis dokaz!
Па доказ имам из других извора..зашто да тражим доказ за оно што знам да је истина.
Evo sad na TV Prvoj kazu da je Putin dao drzavljanstvo Depardjeu.