Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
kaže se ''u usta'', ne ''u stomak''...slatka si, inače se slažem sa tvojim komentarom
![]()
Pravilno je ono što sam napisao...slatka si i ti menu...a da,ja sam muško
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kaže se ''u usta'', ne ''u stomak''...slatka si, inače se slažem sa tvojim komentarom
![]()
nisam obratila pažnju....to što se tiče pola, a što se tiče izreke, ne verujem da sam pogrešila, ali ako jesam stiže još jedno izvinjenje 
Trebali bi da stave na glasanje koji od izbačenih parova treba da se vrati!
Otkud tebi ideja da bi prodali kuću u sred Beograda???? A i zašto bi to uradili kad su se toliko namučili oko iste, a kuća će biti zaista lepa?????
Ali ti zaboravljaš da svi ljudi iz provincije imaju ''kompleks beograda'' i da jedva čekaju da ga se dočepaju (čast izuzecima).

Da li znaš koliko košta održavanje tolike kuće?

Počinje Dragana da se za.ebawa...ako svi rade treću smenu,može i ona...da im se samo to ne obije o glavu sutra![]()
a sutra je lepo, smireno, detaljno obrazložila šta se zapravo
desilo....pa dobro možda bih i ja tako da imam petoro dece, 50 godina i još uvek nemam krov nad glavom, a imam šansu da za 2 meseca zahebavanja pred kamerama na improvizovanoj ekskurziji rešim problem 
Ja bi voleo da Pedja i Dragana dobiju kucu,i ako me Pedja uzasno zivcira.Njima je stvarno potrebna,i chini mi se da je oni ne bi prodali.A za ono "ko hoce da proda kucu",evo objashnjenja:
Zoran i Divna su sa sela.Oboje se bave poljoprivredom...shta ce oni u Bg?

i onda Milica odgovara:"Shta lupash, bre?"