Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
Hmmm , meni je ovo glupost nevidjena.
Bravo za podvučeno
.....ajd sad idi i kuvaj ručak 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hmmm , meni je ovo glupost nevidjena.
.....ajd sad idi i kuvaj ručak 

*** sta rade narodu ovo je bruka.....

nisu zasluzili ovi ljudi da ispadnu........nisu mi bili omiljeni, ali koliko su radili i sad ispadoshe a ostali sasha&sashka i dushan&mirjana........strashno.....![]()
![]()
u pravu je veselin za sve shto je rekao: da je dushan dodelio njemu da poduchava druge da smanji sebi odgovornost, a i to da su svi mogli dosad da nauche,da nema potrebe da ih poduchava.........

Sami sebi su skočili u stomak Veselin i Jelena.
A večeras sam čuo najveću glupost koju je Veselin izjavio:
"Kada je video da Nikola i Dragana ispadaju znao je da je brod počeo da tone (tako nešto) i ako su oni ispali ne zna ko je onda (sem Zorana i Divne) zaslužio da ostane"Kao prvo,nije mi jasno na osnovu čega su mračni i odbojni Nikola i Dragana i toliko ostali na gradilištu a kao drugo pa oni (Veselin i Jelena) NISU NITI JEDNOM DALI GLAS NIKOLI I DRAGANI a ovamo ih kao tobože sažaljevaju.Kada ih toliko vole što su glasali za druge parove (ako izuzmemo da su glasali za Divnu i Zorana)???
Slazem se 100% Nisu oni bili toliko loši da bi ispali,bilo je mnogo gorih parova..Meni majka kaže pazi kad kuću budu osvojili Saša i Saška!![]()

koliko oni bili "mrachni i odbojni" od mladjih parova najvishe su radili.........objektivno,tako je
zbog bekicinog izlaska i one njegove persone umesto da ga zaposli da lomi kičmu na gradilištu onda su mi se ogadili do srži.Na osnovu onoga što smo videli ne bih rekao da su najviše radili (možda je i Dragana bila malo više agilinija od Nikole) ali kada mu je njegov prijatelj Željko kada je bio šef dao da pravi kućicu sa psa jer je bio u "žalosti"zbog bekicinog izlaska i one njegove persone umesto da ga zaposli da lomi kičmu na gradilištu onda su mi se ogadili do srži.
Bili su teški pekmezi...poltroni najobičniji kao i njihova kompletna crna trojka.

Vesselin je sujetan i jedan od onih koji je podmetao nogu drugima (tako što ih je okarakterisao kao neradnike pred kamerama) ... To što on priča da su svi radili samo zato što su se kamere uključivale, mislim da je krajnje bezobrazno, jer i on je to isto radio.....
Vesselin je sujetan i jedan od onih koji je podmetao nogu drugima (tako što ih je okarakterisao kao neradnike pred kamerama) ... To što on priča da su svi radili samo zato što su se kamere uključivale, mislim da je krajnje bezobrazno, jer i on je to isto radio..... Niko nama ne garantuje da je on podjednakom silinom radio i kad su kamere bile isključene. ke.nja.tor. Ne volim takve ljude. Muka mi je kad neko nekom na taj način priča iza ledja.
On jeste vredan i ume da radi .... ali je sujetan i pokvaren ... to su ljudi osetili i zato ni nisu glasali za njega i nju.

chovek je bio 100 % u pravu........zna se koga je nazvao neradnicima-one koji to i jesu....zashto npr. nije prozivao zorana & divnu ??? zato shto ljudi rade.........
A pa čekaj sad kad dođe kući pa kad vidi šta su Divna i Zoran rekli za njih...uješće se za d.pe što su ih hvalili...još uvek mi niko od vas koji toliko cenite Veselinai Jelenu odgovorio zašto nije niti jednom glasao za Nikolu i Draganu kad mu je toliko bilo muka kada ih je video da su izbačeni??????????

evo, vnkrca, ja obozavam da ti odgovaram.......
najnormalniji razlog koji mi pada na pamet je- bilo mu je muka shto su ispali, shto ne znachi da su mi omiljeni par,te da mora da glasa za njih, vetj zato shto je bio shokiran shto neko od neradnika nije ispao......eto ..... (ne)zadovoljan objashnjenjem ???![]()
chovek je bio 100 % u pravu........zna se koga je nazvao neradnicima-one koji to i jesu....zashto npr. nije prozivao zorana & divnu ??? zato shto ljudi rade.........
A pa čekaj sad kad dođe kući pa kad vidi šta su Divna i Zoran rekli za njih...uješće se za d.pe što su ih hvalili...još uvek mi niko od vas koji toliko cenite Veselinai Jelenu odgovorio zašto nije niti jednom glasao za Nikolu i Draganu kad mu je toliko bilo muka kada ih je video da su izbačeni??????????
životinje
šesto čulo, ovo ono...
Gledam samo da vidim šta spremaju za klopu, da navatam neki recepat 
Sami sebi su skočili u stomak Veselin i Jelena.
kaže se ''u usta'', ne ''u stomak''...slatka si, inače se slažem sa tvojim komentarom