KUĆA SNOVA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I sad uporediš priču Velimirra i Milice (nakon što su izbačeni) i priču ona dva kretena Beke i Slavice i Željka i one njegove .... Velimir i Milica su ispali potpuno normalni, dok su ovi pljuvali po svima ostalim .....

Preostala 4 para su mi nekako simpatična .... i sad će mi već biti žao ko god od njih da ispadne.

Ispadoshe Dushan i Mirjana,a ostali su oni retardi Sasha i Sashka...

Baš lepo od tebe :thumbdown:
Nazivati nekog od 22 godine retardima koji su dali koliko su mogli od sebe na gradilištu i pred kojima je budućnost,za svaku je osudu.
Ni ja ih baš ne mirišem preterano ali tako ih nazivati...:banovati:
Inače ispali su juče po meni jedni od dva favorita (pored njih,navijao sam i za Divnu i Zorana) ali ovo je samo finale i više ne možeš da biraš...oduševili su me (posebno Dušan) pozitivnom energijom i zalaganjem na gradilištu :klap:
Predpostavljam da će kuću dobiti Dragana i Peđa - ne zbog rada i njihovog zalaganja na gradilištu :thumbdown: već zbog toga što imaju petoro dece

Baš lepo od tebe :thumbdown:
Nazivati nekog od 22 godine retardima koji su dali koliko su mogli od sebe na gradilištu i pred kojima je budućnost,za svaku je osudu.
Ni ja ih baš ne mirišem preterano ali tako ih nazivati...:banovati:
Inače ispali su juče po meni jedni od dva favorita (pored njih,navijao sam i za Divnu i Zorana) ali ovo je samo finale i više ne možeš da biraš...oduševili su me (posebno Dušan) pozitivnom energijom i zalaganjem na gradilištu :klap:
Predpostavljam da će kuću dobiti Dragana i Peđa - ne zbog rada i njihovog zalaganja na gradilištu :thumbdown: već zbog toga što imaju petoro dece

i treba...............bash zbog toga

Meni je nekako najlogičnije da kuću dobiju Dragana i Pedja ... ako ikome treba, njima treba. Dugo su u braku, imaju petoro dece i dva psa :) i nekako su mi oni jedini od svih 12 parova - prava porodica.

Npr. nije mi se dopalo što su jednu celu emisiju posvetili tome da pljuju po njima, kao da su planski hteli da utiču na narod da ne glasa za njih .... i koliko god da su svi pljuvali po onoj Dragani, ona još nikada ništa loše nije rekla o ni jednom paru i uvek je nalazila opravdanje za njihovo ponašanje, čak i kad je ispala ona glupa situacija oko izlaska ranije sa gradilišta.

Za njih navijam.

Žao mi je strašno Dušana i Mirjane - bili su nekako baš pozitivni i dragi.

Saška i Saša su mi ajde da kažem sve simpatičniji.

Najmanje mi se dopadaju Zoran i Divna ... tačnije Divna - prava je ona seljančura koja je sa svima dobra, a kad dodju kamere ogovara kako stigne - smučila mi se.

Mozda bih i gledala tu emisiju...mozda. Da nema one Saske.
Kako ona progovori tako ja prebacim kanal. Slatkica mala. :headbang:
I mislim da bih se baaas iznervirala kad bi oni dobili kucu.

Bash je bzvz shto su oni ispali, meni se ne svidjaju Pedja i Dragana, zato shto je zena dvolichna, i bezobrazna, svi rade, a ona u svoju sobu i to se ponavlja sve cheshce, ponashaju se kao da kuca vec njihova, vec zele krevete, sve shto se odabira mora biti po njihovom....
Volela bih da kucu osvoje S&S jer mi se taj par bash svidja, ona cura se malo glupira, ali su oboje Ok.....
Sve u svemu, ipak mi se chini da ce kucu osvojiti Pedja i Dragan jer ih sazaljevaju zbog njihove dece....

Bash je bzvz shto su oni ispali, meni se ne svidjaju Pedja i Dragana, zato shto je zena dvolichna, i bezobrazna, svi rade, a ona u svoju sobu i to se ponavlja sve cheshce, ponashaju se kao da kuca vec njihova, vec zele krevete, sve shto se odabira mora biti po njihovom....
Volela bih da kucu osvoje S&S jer mi se taj par bash svidja, ona cura se malo glupira, ali su oboje Ok.....
Sve u svemu, ipak mi se chini da ce kucu osvojiti Pedja i Dragan jer ih sazaljevaju zbog njihove dece....

A gde ti vidiš da je Dragana dvolična :shock: i bezobrazna :shock:
Svako želi da namesti kuću prema svojim potrebama ... šta je čudno što žena umesto teretane želi još jednu dečiju sobu ... kad ima petoro dece?

Posle kraće apstinencije,opet sam se primila :klap:

To kakvi su Zoran i Divna sam rekla odavno...prva sam ih provalila...još dok su jedva izgovarali po koju reč...iskreno bilo bi mi drago da to petoro dece dobije kuću...ali je i mene Draganica počela da nervira...ne zato što hoće da zadovolji svoje potrebe prilikom odabira enterijera...mislim, to je valjda normalno što kaže Nataša, nego jeste licemerna....šta ima loše u tome da kaže šta misli, a ne da se uvek smeška i kao svi su joj dragi i svi su slatki...kaži ženo otvoreno, mislim da meni kuća najviše treba i to je to...ovako šteluje svaku rečenicu da se ne zameri publici, a vidi se izdaleka da je to sve maska. Mala skičava Saška je, ako se sećate, oplela u intervjuima svakog ko joj se zamerio. Ne mogu da verujem da ću ovo reći, ali trenutno mi je Saška nasimpatičnija...jeste da su bogatunčići, kuća im nije neophodna, jeste da kad počne da pišti ja odem da skuvam kafu, jeste sve to...ali deluju mi prirodno, neusiljeno, pa kome se svide,svide...uostalom poenta nije da kuću dobije najsocijalniji slučaj, nego ko se onima što glasaju najviše svidja. Jeste da ne bih dala ni pola pare na glasanje, znači nisam ciljna grupa, ali kako stvari trenutno stoje ne bi me grizla savest (da sam neka vlas') da kuću dam Nišlijama. U svakom slučaju Divni ne bih dala ni da svi ostali ispadnu :whistling:

Uh teško beše apstiniranje...mnogo toga se skupilo :hahaha:

mis'im samo da se zna :arrow: 27.05.2008., 10:53
...a ubedljivo su mi najodvratniji oni potuljeni Zoran i Divna. Tute, ćute...a garant su najproračunatiji tamo...

Poslednja izmena:
Ja gledam,ali ona Saska....Sto ne mogu da smislim osobe koje se pekmeze,prenemazu,kenkaju,uvijaju i keze se kad pricaju,pa to je strasno :otkacio: Toliko je bilo "PRIJATNO" slusati nju i Mirjanu kako "PRICAJU". :headbang:

Poslednja izmena:
i treba...............bash zbog toga

Da se razumemo...i ja bih bez razmišljanja dao tim ljudima Dragani i Peđi dom da se skuće i da svojoj dečici podare nešto o čemu su verovatno celog života maštali...mogu samo zamisliti kako bi to dirljivo izgledalo...ALI...u čemu je onda svrha ovog rijalitija?zašto se takmičiti kad znaš da će se gledaoci smilovati na njih i njihov život?
Možda će u narednim sezonama da se prijave parovi sa još težim načinom života...i onda se zna ko dobija kuću.
"Hajdete svi lepo se oprostite od kuće,hvala vam na zalaganju ali vidi se ovde već na prvi pogled kome je kuća najpotrebnija"
Ne treba onda prikazivati njihov privatni život i kako i gde žive...svi da budu isti...kao u vojsci:svoje muke ostavite iza kapije.

Da se razumemo...i ja bih bez razmišljanja dao tim ljudima Dragani i Peđi dom da se skuće i da svojoj dečici podare nešto o čemu su verovatno celog života maštali...mogu samo zamisliti kako bi to dirljivo izgledalo...ALI...u čemu je onda svrha ovog rijalitija?zašto se takmičiti kad znaš da će se gledaoci smilovati na njih i njihov život?
Možda će u narednim sezonama da se prijave parovi sa još težim načinom života...i onda se zna ko dobija kuću.
"Hajdete svi lepo se oprostite od kuće,hvala vam na zalaganju ali vidi se ovde već na prvi pogled kome je kuća najpotrebnija"
Ne treba onda prikazivati njihov privatni život i kako i gde žive...svi da budu isti...kao u vojsci:svoje muke ostavite iza kapije.

Kako si ti to nekako surovo i banalistički prikazao ... pa meni je logično da se za kuću bore ljudi kojima kuća treba ... a ne oni koji imaju 3 diskoteke i 4 kafića ... za takve ljude nikad ni ja ne bih glasala.

I još jedna stvar, logično bi bilo i da se prijavljuju ljudi kojima kuća treba .... pa onda ne bi bilo sažaljenja ... a ne ovako, prijavio se ko je stigao - pa ti posle kriv djavo što moraš da glasaš za Draganu I Pedju :mrgreen: koji imaju najrealniji razlog da dobiju kuću od 250m2.

Poslednja izmena:

u pravu si.........bez obzira koliko se ovi mladji trudili,nikad ne bih glasala za nekog od njih,jednostavno-nije im potrebna kutja......tako da-iskreno ne znam koja je svrha ovog takmichenja......bolje odmah da daju kutju onima kojima je potrebna....

nadam se da u subotu ispadaju zoran& divna........ljudi su tek sad pokazali svoje pravo lice i to koliko su mutni tipovi.......:thumbdown:

A gde ti vidiš da je Dragana dvolična :shock: i bezobrazna :shock:
Svako želi da namesti kuću prema svojim potrebama ... šta je čudno što žena umesto teretane želi još jednu dečiju sobu ... kad ima petoro dece?

Hello??!!!!
Pa vidi, to shto ona tako zeli, svi moraju da se povinuju tome, e pa da sam ja u toj kuci, borila bih se za svoje neko mishljenje, bash mene briga shto ona nece teretanu, shta njena je kuca??!!!
Svi su u opticaju, jer se svi bore za tu kucu......
Naravno da su mi favoriti, Sasha i Sashka, oni su mladi, i treba da pochnu od ovoga, ako pobede Dragana i Pedja to znachi da je nameshteno i da su pobedili iz sazaljenja.....

tea,ne slazem se sa tobom .......sasha i sashka imaju tek dvadesetak godina, nemaju problema kao dragana i pedja.......mislim shta- sasha&sashka osvoje kutju i do kraja zivota ih boli uvo...:neutral:...dragana i pedji je potrebnija,oni u svojoj mladosti nisu imali reality show koji bi im POKLONIO kutju........kutja im je jako potrebna: i njima i njihovoj deci....

nerealno je da neko za 100 dana obezbedi svoju budutjnost i reshi sve svoje probleme.....
mada kao shto rekoh ne vidim svrhu takmichenja, mislim da sazaljenje igra najvazniju ulogu........

Kako si ti to nekako surovo i banalistički prikazao ... pa meni je logično da se za kuću bore ljudi kojima kuća treba ... a ne oni koji imaju 3 diskoteke i 4 kafića ... za takve ljude nikad ni ja ne bih glasala.

I još jedna stvar, logično bi bilo i da se prijavljuju ljudi kojima kuća treba .... pa onda ne bi bilo sažaljenja ... a ne ovako, prijavio se ko je stigao - pa ti posle kriv djavo što moraš da glasaš za Draganu I Pedju :mrgreen: koji imaju najrealniji razlog da dobiju kuću od 250m2.

Izgleda da me ne shvatate...opet kažem,čemu svrha ovog takmičenja kada ćemo se sažaliti na one kojima je realno kuća najpotrebnija?zašto žiri ili već ne znam ko,nije izabrao sve same socijalne slučajeve a ne neke koje imaju diskoteke i kafiće...
Ako su ih već izabrali nema privatnog života i svi ste u jedan koš,svi idete ispočetka i počnite da gradite vašu kuću snova...pa ko se pokaže naj,naj u očima gledalaca neka je i dobije.

Ma,oni su trebali u kucu bez ikakvog predstavljanja i da im se ugovorom zabrani prica o privatnom zivotu.Ali to je,naravno,nemoguce.Ja bih kucu dala Dragani I Pedji,prvo zbog dece,a drugo zato sto upravo ta njihova deca 'bodu' oci ostalima.Ono sa 'odlaskom' od pre neko vece jeste bilo jako 'lepo' smisljeno.Za Zorana i Divnu mi se misljenje totalmo promenilo,pokazuju pravo lice,a ovu krestavu ja stvarno ne mogu da smislim...a i imaju love,dosla deca da se igraju...
P.S.Moram da priznam da uopste nisam navijala za Pedju i Draganu,ali me je na to naterala zloba ostalih majstora.

Poslednja izmena:
Jos jedna emisija za zaludjivanje sirokih narodnih masa tipa velikog brata, menjam zenu,
sve za ljubav, 48 sati svadba...
Ali je u principu i mnogo kvalitetnija,
jer ono sto sam ja videla dokazuje da ti ljudi bar nesto rade,
pa mi ne izgledaju jadno,
cak su na neki nacin i borci,
kada ih uporedis sa onim dzabalebarosima...

Znate sta,za mene su najveci gubitnici u svemu ovome Dragana i Pedja kao i Zoran i Divna..Sto kaze moja majka dzabe se nerviramo neko je odlucio da kucu dobiju deca i to je to.Ne kazem da se nisu trudili ali aman zivot je pred njima.Saska se folira i dalje ima sliku da sve gleda kroz ruzicaste naocare,pogodi je pa cmizdri ako neko nesto kaze protiv njih a svakog oplete..Posebno komentar ne treba kucu da dobije neko na sazaljenje aludirajuci na Pedju i Draganu a ni kao neko ko je najvise radio (Zoran i Divna) vec neko ko je pametan,ko se trudio,kompletna licnost misleci na sebe.Jos rece da joj je krivo sto je najbolji par ispao Dusan i Mirjana jer su bili najkvalitetniji..Ma da kako da ne...I na kraju rece da su svi situirani i da im ne treba krov dad glavom vec da se bore za luksuz..Ostadoh zapanjena,pa koji ces vrag onda ovde?Slazem se sa nekim pre mene da je namerno izvedeno ono sa odlaskom Pedje i Dragane,sto kaze Dragana nece propasti ako ne osvoje kucu ali je glupo u finisu tako da postupaju..Zar je onaj Sinisa mislio da Sasa i Saska mogu da se suprostave njemu,naravno da ne,zato su i izveli to sto su izveli..Glupo je nemati uvid u glasove,mada sve se vec unapred zna i sve je unapred reseno,samo mi nije jasno zasto Sasa i Saska ? On je decko ok ali nista specijalno,koliko ima mladih i perspektivnih cak i boljih od njih..? Mnogo..

Da ima dosta njih koji su opet josh pametniji i mudriji od S&S ali oni su se prijavili i ushli u ovo kao i svi ostali....
Sve u svemu ja realno nishta necu dobiti od svega toga, videcemo na kraju kako ce se sve zavrshiti, ja sam svoje mishljenje da la, sledece cu izneti kada se show zavrshi.....
Pozzz :)

Ja navijam za Draganu i Peđu zato što njima stvarno treba kuća. Ova tri para koja su ostala su mi ok, ali D&P su mi favoriti zato što imaju 5oro dece, dva kera, plus njih dvoje, a žive u lokalu, i umesto prozora imaju izlog :roll:
U subotu sam navijala da ispadnu M&D - ne zato što ih ne volim, nego zato što imaju gajbu do yaya, a oni imaju koliko, 25,30 godina, dok D&P sa 50ak imaju samo izlog...

Ma,oni su trebali u kucu bez ikakvog predstavljanja i da im se ugovorom zabrani prica o privatnom zivotu.Ali to je,naravno,nemoguce.Ja bih kucu dala Dragani I Pedji,prvo zbog dece,a drugo zato sto upravo ta njihova deca 'bodu' oci ostalima.Ono sa 'odlaskom' od pre neko vece jeste bilo jako 'lepo' smisljeno.Za Zorana i Divnu mi se misljenje totalmo promenilo,pokazuju pravo lice,a ovu krestavu ja stvarno ne mogu da smislim...a i imaju love,dosla deca da se igraju...
P.S.Moram da priznam da uopste nisam navijala za Pedju i Draganu,ali me je na to naterala zloba ostalih majstora.

bravo !!!!!!!!!!!!!! sve shto si rekla je tachno....:worth:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back