KUĆA SNOVA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dopalo mi se juče kada je Dragana rekla koja je njihova prednost u odnosu na ostale parove ''To što bi mi ovu kuću odmah napunili i ona bi odmah zaživela kada bi je mi dobili'' ... Mislim da to i jeste negde suština dobijanja ove kuće. Oni su mi nekako najkompletniji od svih parova koji su bili na gradilištu ... baš zbog toga što imaju veliku porodicu. Ne pričam ovo iz sažaljenja ...

Ja bi D&P dao kucu i iz sazaljenja i zato shto stvarno rade...Tj.Svi se hvataju oni imaju petoro dece,i sve iz sazeljenja...Kao da oni nishta ne rade,samo ciljaju na sazaljenje...

Zoran i Divna su me mnogo razocharali...Oni su prave seljachine...Sa svima dobro,a iza ledja ne mogud a se zaustave s ogovaranjem...

Sasha i Sashka me uzsno nerviraju...Njen izveshtachen glas me ubija u pojam,i ono njeno kreveljenje i glupiranje...

Da P&D trebaju da dobiju kuću iz već poznatih razloga...stvarno im je očajnički potreban dom.
Inače kao radnici nisu bili ništa posebno,jesu se trudili kao i svi ostali ali sigurno nisu bili kao Zoran i Divna i recimo Dušan...S & S su po angažovanju u istom rangu kao i D&P.
E sad,ko je kakav čovek to je nešto drugo ali kao radnici napomenuo sam ko je najbolji + Veselin i Jelena su bili dobri kao majstori ali su sami krivi što su ispali.

Da li iko može da zamisli Divnu i Zorana u onoj kući?
Ne može niko! Ne mogu ni oni sami.
Šta bi oni radili u njoj? Ništa!
Upišao sam se od smeha kada Divna sinoć pokazuje voditeljki raspored prostorija i kaže ovde će biti radna soba!:) Šta će seljanka da radi u radnoj sobi?
Ona dva debilčića iz Niša su odvratna! Njima kuća-nikako!
Dragana i Peđa su ok ljudi.
Da su smradovi i šlihtare već bi imali svoj stan i ne bi stanovali u izlogu sa petoro dece.
Mislim da su D i P apsolutni favoriti, ne zbog porodične situacije, već zbog toga što su im konkurenti izuzetno loši, neinteresantni ljudi iz kojih izviru zloba i podmuklost !
Nemam ništa protiv da u narednom serijalu i neki mladi par ili par bez dece dobije kuću ali moraju imati harizmu, produhovljenost, personaliti...
Za mene su pobednici iz više razloga Dragana i Peđa i glasam za njih!
btw Pa i Šuško je već odabrao gazde! :)

Upišao sam se od smeha kada Divna sinoć pokazuje voditeljki raspored prostorija i kaže ovde će biti radna soba!:) Šta će seljanka da radi u radnoj sobi?
Da su smradovi i šlihtare već bi imali svoj stan i ne bi stanovali u izlogu sa petoro dece.
Mislim da su D i P apsolutni favoriti, ne zbog porodične situacije, već zbog toga što su im konkurenti izuzetno loši, neinteresantni ljudi iz kojih izviru zloba i podmuklost !
Nemam ništa protiv da u narednom serijalu i neki mladi par ili par bez dece dobije kuću ali moraju imati harizmu, produhovljenost, personaliti...
:ok: :ok: :ok:

Pa šta ako je sa sela...jel to znači da treba da živi u šupi...jel to znači da svako ko je sa sela treba samo da obrađuje njive i bašte...kao da su svi koji žive u gradu tu vuku korene 500 godina i kao da je to samo njihov grad...da,svi su obrazovani,samo su ljudi sa sela zatucani i neškolovani :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Pa šta ako je sa sela...jel to znači da treba da živi u šupi...jel to znači da svako ko je sa sela treba samo da obrađuje njive i bašte...kao da su svi koji žive u gradu tu vuku korene 500 godina i kao da je to samo njihov grad...da,svi su obrazovani,samo su ljudi sa sela zatucani i neškolovani :mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Ne,ne,niko nije tako mislio..Ja,bar,nisam tako shvatila,zato sam i citirala.'Seljanka' ni u kom slucaju nije izraz za zenu sa sela,u ovom slucaju.'Seljaci' nisu ljudi sa sela,vec u 'mozgu',ako me shvatas sta mislim.Ovo je slucaj-zlobna,zavidna,zabada noz u ledja,olajava koga stigne...Ja bih je nazvala 'seljankom' i da zivi u vili od pola miliona,u centru Beograda

Ne,ne,niko nije tako mislio..Ja,bar,nisam tako shvatila,zato sam i citirala.'Seljanka' ni u kom slucaju nije izraz za zenu sa sela,u ovom slucaju.'Seljaci' nisu ljudi sa sela,vec u 'mozgu',ako me shvatas sta mislim.Ovo je slucaj-zlobna,zavidna,zabada noz u ledja,olajava koga stigne...Ja bih je nazvala 'seljankom' i da zivi u vili od pola miliona,u centru Beograda

Shvatam ja tebe a i nisi ti to napisala...ali isto znam na šta se tu mislilo kada je napisano za Divnu "seljanka"...niko ovde nije lud.

Napisano je sve gore...ne znam kakvo objašnjenje treba?
Ocigledno sam ja shvatila drugacije nego sto je napisano.Pa sam jos to citirala.Ali,dobro,hiljadu nas-hiljadu misli...Lupali mi glavu ili ne,dodjemo na isto.Stvarno me zanima kako ce se sve odvijati,sada im je frka svima...Opet kazem,zaprepascena sam koliko Draganina i Pedjina deca bodu oci drugima,imam utisak da ostali vise pricaju o njima nego sami Pedja i Dragana."Apelujem na ljude da glasaju za S&S"-kad sam to cula od Dusana,stvarno sam se sokirala.

Slažem se...mada mi je Divna najodvratnija osoba od njih svih...
nije valjda da radnu sobu treba da imaju samo akademici...ostalima je dovoljan i špajz!?! :roll:

Što se tiče one Draganije izjave da će oni odmah napuniti kuću...jeste tačna, ali meni je zvučala neukusno i kao teška diskriminacija....recimo u odnosu na Divnu i Zorana koji verovatno do sada nisu mogli da imaju dece...Ja mislim da lete pre(Divna):roll: i Zoran večeras... da pobedjuju Pedja i gospoja mu (nešto mi je bilo žao sinoć :sad2:), i mislim da je Šuško je odabrao gazde...(za više detalja o teoriji životinjskog šestog čula, vratiti se par strana unazad :rotf:)

Divna je seljanka u svakom smislu, živi na selu, obrađuje zemlju, čuva stoku, muze ovce ...
Ali je još veća seljanka u pežorativnom smislu jer je već počela da glumi Divnu- gospođu ministarku.
Protiv ljudi koji žive na selu nemam ništa protiv, čak mislim da po selima ima mnogo interesantnih likova (primer Miki-Kupinovo), ali ona je teška seljančura i to mi smeta.
A neka mi neko objasni šta će ona da radi u kući od 250 kvadrata, a još me više intresuje šta će da radi u radnoj sobi?
Za one koji ne znaju u Beogradu je zabranjeno držati stoku i živinu.

Divna je seljanka u svakom smislu, živi na selu, obrađuje zemlju, čuva stoku, muze ovce ...
Ali je još veća seljanka u pežorativnom smislu jer je već počela da glumi Divnu- gospođu ministarku.
Protiv ljudi koji žive na selu nemam ništa protiv, čak mislim da po selima ima mnogo interesantnih likova (primer Miki-Kupinovo), ali ona je teška seljančura i to mi smeta.
A neka mi neko objasni šta će ona da radi u kući od 250 kvadrata, a još me više intresuje šta će da radi u radnoj sobi?
Za one koji ne znaju u Beogradu je zabranjeno držati stoku i živinu.

No comment za ovu enciklopediju gluposti.

Kada se već oglašavaš,citiraj i ovo gore moje što sam napisao.

To mi je bio pogodan citat. :D

Enivej, nemam ja nista protiv onih koji vole to da gledaju, ali smatram da je to gubljenje vremena. Mislim, gledati likove kako prave kucu a uz to se svadjaju k'o nenormalni... Nije nesto na sta bi trebalo da se trosi vreme.

Pozzzz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back