KUĆA SNOVA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Predpostavljam da je zbog toga što radovi ne odmiču planiranim tempom i kada bi sada izbacili još jedan par bili bi dosta u zaostatku...navodno,sabiraju se rezultati glasanja od ove nedelje + glasovi naredne nedelje i onda će izbaciti jedan par.

Mislim da ne bi trebalo to da rade...ovo ipak nije VB i ovde se ljudi ne za.ebavaju nego rade i grade svoju budućnost...VB sa vraćanjem nekog od izbačenih samo hoće da poveća gledanost jer se to obično dešava na polovini serijala kada narodu postaju monotoni...ovde je sve drugačije i ne postoji monotonija već tenzija za dobijanje kuće.
Ali ako bi kojim slučajem to uradili (vraćanje nekog od izbačenih) onda moj glas ide za Ivanu i Srđana.

Nadam se da neće vraćati u kuću .... što bi???? Bez obzira što mi je žao nekih ljudi koji su izbačeni, ne bih volela da prave konfuziju ovim grešnicima koji imaju realnu šansu da kuću dobiju uskoro.

Da li je neko gledao sinoć onog Velimira ... dakle, čovek je zaista problematičan .... ne svidja mi se nikako ..... stalno njemu nešto fali .... stalno on ima da doda po koju ..... Medju ovima koji su ostali Velimir i Milica su mi nekako najantipatičniji. Čak mi ni Saša i Saška nisu više toliko ljigavi kao pre.

Ukoliko kuću ne dobije bračni par koji ima petoro dece, biće totalni debakl.
Garantujem da bi svi osim njih odmah prodali kuću a to nije poenta emisije.
Ne znam kakav je ugovor (i da li su ga potpisali), što se tiče raspolaganja sa kućom ali bi bila stvarno nepravda da neko dobije kuću i odmah je proda.

Ali ti zaboravljaš da svi ljudi iz provincije imaju ''kompleks beograda'' i da jedva čekaju da ga se dočepaju (čast izuzecima).

Šta će na primer Saši i Saški kuća od 250 kvadrata sa bazenom?
Isti je slučaj i sa svima ostalima osim Dragane i Peđe (zbog dece), tako da će lepo da prodaju kuću, kupe kuću ili stan u svom mestu i ostane im bar 150 hiljada evra da pokrenu neki biznis ili da se jednostavno zezaju.
Da li znaš koliko košta održavanje tolike kuće?

da i mene nervira dragana.

velimir je ispao bas seljak onaj dan.

iako su mi jako slatki sasa i saska, navijam za zorana i divnu jer su rekli da oni sastavljaju jedva kraj sa krajem i najvredniji su, najposteniji, nisu licemerni...

Ja bi voleo da Pedja i Dragana dobiju kucu,i ako me Pedja uzasno zivcira.Njima je stvarno potrebna,i chini mi se da je oni ne bi prodali.A za ono "ko hoce da proda kucu",evo objashnjenja:

Zoran i Divna su sa sela.Oboje se bave poljoprivredom...shta ce oni u Bg?

Da li znaš koliko košta održavanje tolike kuće?

Upravo tako...ja je ne bih uzela ni džabe da mi je daju (ako ne mogu odmah da je prodam)... treba petoro da rade samo za njeno održavanje...dobro možda malo kiselo groždje :hahaha:

Počinje Dragana da se za.ebawa...ako svi rade treću smenu,može i ona...da im se samo to ne obije o glavu sutra :think:

Licemerno :thumbdown:: ''..Gola sam Pedja, zatvori vrata...samo da smestim Šuška, evo dolazim...'' pa je l' morala da se skine da bi ga stavila da spava :mrgreen: a sutra je lepo, smireno, detaljno obrazložila šta se zapravo :dash: desilo....pa dobro možda bih i ja tako da imam petoro dece, 50 godina i još uvek nemam krov nad glavom, a imam šansu da za 2 meseca zahebavanja pred kamerama na improvizovanoj ekskurziji rešim problem :think:
Mislim da Novosadjani putuju sutra ujutru.

Ja bi voleo da Pedja i Dragana dobiju kucu,i ako me Pedja uzasno zivcira.Njima je stvarno potrebna,i chini mi se da je oni ne bi prodali.A za ono "ko hoce da proda kucu",evo objashnjenja:

Zoran i Divna su sa sela.Oboje se bave poljoprivredom...shta ce oni u Bg?

Ne veze to što se bave poljoprivredom...verovatno da su bili svesni toga da će morati nešto drugo da rade u Bgd.ako dobiju kuću...a možda i u tom delu Bgd.-a ima mesta da se obrađuju njive (mada mi tako i deluje taj deo grada)...neke baštice pa polako.

Jooooo koji je ono lik Velimir..... qq........
Najjacha scena, znachi jedva sam prestala da se smejem, znachi kaze Velimir da kao nema chistih gaca, ako idu na neke masaze, a Milichin pogled :lol: i onda Milica odgovara:"Shta lupash, bre?"
Ja bih bash volela da pobede Sasha i Sashka..... mada znam da ce ipak to biti ili Zoran I Divna, ili Dragana i Pedja....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back