Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
kaže se ''u usta'', ne ''u stomak''...slatka si, inače se slažem sa tvojim komentarom

Pravilno je ono što sam napisao...slatka si i ti menu...a da,ja sam muško

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kaže se ''u usta'', ne ''u stomak''...slatka si, inače se slažem sa tvojim komentarom

nisam obratila pažnju....to što se tiče pola, a što se tiče izreke, ne verujem da sam pogrešila, ali ako jesam stiže još jedno izvinjenje
 nisam obratila pažnju....to što se tiče pola, a što se tiče izreke, ne verujem da sam pogrešila, ali ako jesam stiže još jedno izvinjenje 
 .....biće sada galame na produkcijsku kuću i organizatore kako su navukli jadnike da glasaju za svoje favorite i uzeli OGROMNE pare...šta ćeš,lopova nikad dosta.
 .....biće sada galame na produkcijsku kuću i organizatore kako su navukli jadnike da glasaju za svoje favorite i uzeli OGROMNE pare...šta ćeš,lopova nikad dosta.Trebali bi da stave na glasanje koji od izbačenih parova treba da se vrati!
Otkud tebi ideja da bi prodali kuću u sred Beograda???? A i zašto bi to uradili kad su se toliko namučili oko iste, a kuća će biti zaista lepa?????
Ali ti zaboravljaš da svi ljudi iz provincije imaju ''kompleks beograda'' i da jedva čekaju da ga se dočepaju (čast izuzecima).

Da li znaš koliko košta održavanje tolike kuće?

Počinje Dragana da se za.ebawa...ako svi rade treću smenu,može i ona...da im se samo to ne obije o glavu sutra
 : ''..Gola sam Pedja, zatvori vrata...samo da smestim Šuška, evo dolazim...'' pa je l' morala da se skine da bi ga stavila da spava
: ''..Gola sam Pedja, zatvori vrata...samo da smestim Šuška, evo dolazim...'' pa je l' morala da se skine da bi ga stavila da spava  a sutra je lepo, smireno, detaljno obrazložila šta se zapravo
 a sutra je lepo, smireno, detaljno obrazložila šta se zapravo  desilo....pa dobro možda bih i ja tako da imam petoro dece, 50 godina i još uvek nemam krov nad glavom, a imam šansu da za 2 meseca zahebavanja pred kamerama na improvizovanoj ekskurziji rešim problem
 desilo....pa dobro možda bih i ja tako da imam petoro dece, 50 godina i još uvek nemam krov nad glavom, a imam šansu da za 2 meseca zahebavanja pred kamerama na improvizovanoj ekskurziji rešim problem 
Ja bi voleo da Pedja i Dragana dobiju kucu,i ako me Pedja uzasno zivcira.Njima je stvarno potrebna,i chini mi se da je oni ne bi prodali.A za ono "ko hoce da proda kucu",evo objashnjenja:
Zoran i Divna su sa sela.Oboje se bave poljoprivredom...shta ce oni u Bg?

i onda Milica odgovara:"Shta lupash, bre?"
 i onda Milica odgovara:"Shta lupash, bre?"