Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel isina da se ta kuća gradi na Rakovičkom klizištu
Najviše mi se svidja buvara ono malo kuče a odvratni su mi Saša i Saška, više ona nego on nervira me kako priča.
...Iksy...(: 
Sta cool, palanacki humor u pokusaju.Ispali Srdjan i Ivana :shock: ... e ovo nisam očekivala ..... On je bio baš cool ...
Sta cool, palanacki humor u pokusaju.
pitam se, pitam se
...o duhovitosti da ne pričam...
Misutka ....Mislila sam baš upravo to što i ti ... da Kraguejvac nije palanka ..... i da mu je glupo to što je rekao ..... Daleko od toga da sam htela da ih omalovažim.
) 
Plastichni su...Izgledaju kao zive lutke,pogtovo ona...A i onaj njen veshtachki glas...Ne podnosim ih...
Vecheras su ispali Srdjan i Ivana,na zalost.Bili su mi zanimljivi,jeste da ima ljudi kojma je mnogo potrebnija kuca,ali ovi su mi bila mnogo zanimljivi.

) i da su unutra ostali (sem Nikole i Dragane i Veselina i Jelene) sve sami foliranti i neiskreni ljudi koji ne zaslužuju da osvoje kuću.Nije ljudima jasno kako su oni tako dobri i fini i veoma radni ljudi koji nikad lošu reč nisu rekli za nikoga 

(e ovde sam puk'o) mogli da izađu.

rušenjem bekicinog zida 

ja sam videla sinoc onu scenu kad se zid srusio...i zaprepastila sam se..
zar je stvarno spreman jedan od njih da zivi u onu nazovi kucu ?![]()

TREBA DA IZADJU MIRJANA I DUSHAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
(kad vetj sasha &sashka nisu nominovani)
e ovako,mirjana i dushan su mi odvratni,ne rade nishta po ceo dan...........kako me nerviraju.........![]()
![]()
nikola i dragana mi nisu bili neshto simpatichni dok su bili u crnoj trojci,ali barem rade na gradilishtu.........
velimir je u zadbje vreme sve zanimljiviji....extra mi je kad on i pedja rade zajedno....![]()

E sad se već ne slažemo Kristina
Za Mirjanu još i ajde (i mene nešto nervira ali ne mnogo) ali za Dušana
Čovek je zaista dosta vredan i svi su ga uglavnom hvalili na gradilištu i ima za razliku od većine dobar smisao za humor...mislim da sve negativno što kažu za njih dvoje je samo zbog Mirjane.
ne znam kako nisi video,ali kad god ga prikazuju on nishta ne radi.......vnkrca,jel redovno pratish ???ne znam kako nisi video,ali kad god ga prikazuju on nishta ne radi.......
inache,pre su mi bili simpatichni,ali poslednje dve neddelje ne rade nishta.....samo se zezaju.............![]()
Pratim...ne znam zbog čega pitaš...jeste da je stvarno jedan od najvrednijih...bio je i pre i sada je isto.
Od njega su "možda" vredniji samo Veselin i Zoran ali ovi ostali-nikako.
Ja sam se to pitao još kada su prvi blok stavili.
Biće to k'o u onom crtanom filmu kada su Miki i Šila pravili onaj brod![]()