KUĆA SNOVA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel isina da se ta kuća gradi na Rakovičkom klizištu
Najviše mi se svidja buvara ono malo kuče a odvratni su mi Saša i Saška, više ona nego on nervira me kako priča.

Plastichni su...Izgledaju kao zive lutke,pogtovo ona...A i onaj njen veshtachki glas...Ne podnosim ih...

Vecheras su ispali Srdjan i Ivana,na zalost.Bili su mi zanimljivi,jeste da ima ljudi kojma je mnogo potrebnija kuca,ali ovi su mi bila mnogo zanimljivi.

---
:)...Iksy...(:
Re: KUĆA SNOVA
SRANJE.Izvinjavam se onom ko je voli,ali nisi normalan(a).Toliko.
---
:dash:

Poslednja izmena:
bobiska, kako li je ograničeno tvoje razmišljanje kad si došao na ideju da praviš tako glupu klasifikaciju humora :dash: pitam se, pitam se :think: ...o duhovitosti da ne pričam...
Nataša...šta ti znači ..''mada su iz Kragujevca...''? Prvo Kragujevac nije palanka...drugo reč '' palanka'' je upotrebio pežorativno, što samo još jednom potvrdjuje ono da je provincija u glavi, a ne na geografskoj karti :worth:
A što se teme tiče, ne svidja mi se niko...da ja odlučujem verovatno bih kuću dala onim ljudima sa bolesnim detetom, ipak je zdravlje zdravlje...a ubedljivo su mi najodvratniji oni potuljeni Zoran i Divna. Tute, ćute...a garant su najproračunatiji tamo...

Čitam danas o onim "potresenim" učesnicima Željku i Sanji koji kažu da je jedan pošten i neiskvaren par izašao napolje (misleći na njih :eek: ) i da su unutra ostali (sem Nikole i Dragane i Veselina i Jelene) sve sami foliranti i neiskreni ljudi koji ne zaslužuju da osvoje kuću.Nije ljudima jasno kako su oni tako dobri i fini i veoma radni ljudi koji nikad lošu reč nisu rekli za nikoga :rotf::rotf::rotf: (e ovde sam puk'o) mogli da izađu.
Ydiot do ydiota :dash::dash::dash::dash::dash:
Inače danas je Velimir bio u centru pažnje koji je bio pun utisaka o Indijani Džons i njegovim slučajnim :whistling: rušenjem bekicinog zida :klap:
Ajde Nikola i Dragana,čekaju vas Željko,Bekica & co.napolju.

TREBA DA IZADJU MIRJANA I DUSHAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: (kad vetj sasha &sashka nisu nominovani) :roll:

e ovako,mirjana i dushan su mi odvratni,ne rade nishta po ceo dan...........kako me nerviraju.........:dash: :dash: :dash:
nikola i dragana mi nisu bili neshto simpatichni dok su bili u crnoj trojci,ali barem rade na gradilishtu.........:ok:
velimir je u zadbje vreme sve zanimljiviji....extra mi je kad on i pedja rade zajedno....:super:

TREBA DA IZADJU MIRJANA I DUSHAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: (kad vetj sasha &sashka nisu nominovani) :roll:

e ovako,mirjana i dushan su mi odvratni,ne rade nishta po ceo dan...........kako me nerviraju.........:dash: :dash: :dash:
nikola i dragana mi nisu bili neshto simpatichni dok su bili u crnoj trojci,ali barem rade na gradilishtu.........:ok:
velimir je u zadbje vreme sve zanimljiviji....extra mi je kad on i pedja rade zajedno....:super:

E sad se već ne slažemo Kristina :think:
Za Mirjanu još i ajde (i mene nešto nervira ali ne mnogo) ali za Dušana :eek:
Čovek je zaista dosta vredan i svi su ga uglavnom hvalili na gradilištu i ima za razliku od većine dobar smisao za humor...mislim da sve negativno što kažu za njih dvoje je samo zbog Mirjane.

E sad se već ne slažemo Kristina :think:
Za Mirjanu još i ajde (i mene nešto nervira ali ne mnogo) ali za Dušana :eek:
Čovek je zaista dosta vredan i svi su ga uglavnom hvalili na gradilištu i ima za razliku od većine dobar smisao za humor...mislim da sve negativno što kažu za njih dvoje je samo zbog Mirjane.

vnkrca,jel redovno pratish ??? :eek: ne znam kako nisi video,ali kad god ga prikazuju on nishta ne radi.......
inache,pre su mi bili simpatichni,ali poslednje dve neddelje ne rade nishta.....samo se zezaju.............:roll:

vnkrca,jel redovno pratish ??? :eek: ne znam kako nisi video,ali kad god ga prikazuju on nishta ne radi.......
inache,pre su mi bili simpatichni,ali poslednje dve neddelje ne rade nishta.....samo se zezaju.............:roll:

Pratim...ne znam zbog čega pitaš...jeste da je stvarno jedan od najvrednijih...bio je i pre i sada je isto.
Od njega su "možda" vredniji samo Veselin i Zoran ali ovi ostali-nikako.

Pratim...ne znam zbog čega pitaš...jeste da je stvarno jedan od najvrednijih...bio je i pre i sada je isto.
Od njega su "možda" vredniji samo Veselin i Zoran ali ovi ostali-nikako.

ma daj, on i sasha najmanje rade.........kao pre neki dan ljudi rade a on,mirjana i sashka se prskaju .....svima je bilo toplo ali oni su najpametniji.....dok drugi rade....
ali, svako ima svoje mishljenje.......8)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back