KUĆA SNOVA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne svidja mi se sistem glasanja. Vise mi se svidja da narod glasa za one koje zeli da izbaci jer se tako tacno vidi koga ne vole. Ovako nece ispadati debili vec povuceni likovi koje niko ne primecuje jer rade i ne svadjaju se pa nisu interesantni kameri.

Ne svidja mi se sistem glasanja. Vise mi se svidja da narod glasa za one koje zeli da izbaci jer se tako tacno vidi koga ne vole. Ovako nece ispadati debili vec povuceni likovi koje niko ne primecuje jer rade i ne svadjaju se pa nisu interesantni kameri.

Ni meni se ne svidja to što se ne bira najgori radnik, nego se ližu jedni sa drugima da bi bili izdvojeni iz grupe, a ovamo se ogovaraju.

Mada to je suština valjda .....

Po meni kuću od 250 kvadrata ne bi trebalo dati paru koji nema decu.
Lično ću da glasam za par iz Beograda koji ima petoro dece, a žive u izlogu neke prodavnice!
Ok su ljudi i stvarno mogu da ih zamislim u kući.
Ovi ostali su svi iz unutrašnjosti i osim 2 para nemaju decu, neki su čak i potpuni klinci koji se zabavljaju par meseci i čija veza nema nikakvu perspektivu.

Po meni kuću od 250 kvadrata ne bi trebalo dati paru koji nema decu.
Lično ću da glasam za par iz Beograda koji ima petoro dece, a žive u izlogu neke prodavnice!
Ok su ljudi i stvarno mogu da ih zamislim u kući.
Ovi ostali su svi iz unutrašnjosti i osim 2 para nemaju decu, neki su čak i potpuni klinci koji se zabavljaju par meseci i čija veza nema nikakvu perspektivu.

Pa dobro, glupo je pričati o perspektivi ..... možda oni opstanu duže, nego ovi sa decom ....

Mada i ja bih volela da pobede ovi iz Beograda, što imaju petoro dece i DVA PSA :)

Počeo serijal ... vidim niko nije otovrio temu ....

Šta mislite o istom?

Da li bi se prijavili / učestovali?

Koliko su dobro izabrani takmičari ... šta im fali .... gde su mane ... gde vrline?

Ajmo....

Kviz je super............iako ga ne gledam redovno, posto imam mnogo obaveza.......
Navijam za Sašu i Sašku, (ako nisu ispali:lol: posto nisam gledao zadnje nekolike epizode)......navijam zbog toga sto su mladi i swatki......:mrgreen:
U kuci postoji mnogo ljudi koji mi idu na ziwce, ali netju da ih imenujem........
Koliko sam vidio, dobili su neko mawo swatko kuche, koje mi se mnogo svidja!:super:..........mada nisam bash siguran!:dash:
Eto toliko od mene, i moje misljenje o "Kuci snowa"!:think:

Meni Saška liči na mongoloida, a priča kao razmaženo dete od 5 godina!
Glasanje je totalno predvidljivo i nekorektno!
Glupo je što nije napravljen neki modus ili nagrada da neki par može da se zaštiti od nominacija.
Ovako je sve totalno predvidljivo i ispadaju interesantni likovi.

p.s. inache, ove nominacije su debilizam najvetje vrste....svake nedelje sve isto.....zna se unapred ko tje za koga da glasa............:thumbdown:

Pa dobro logično je da glasaju po tome kako se ko sa kim skontao ....Ni ti ne bi glasao za nekog ko ti je antipatičan ... već za ljude sa kojima se nešto družiš, ili šta već.

A i ta predvidljivost će da izumre uskoro .... sve ih je manje i manje

Pa dobro logično je da glasaju po tome kako se ko sa kim skontao ....Ni ti ne bi glasao za nekog ko ti je antipatičan ... već za ljude sa kojima se nešto družiš, ili šta već.

A i ta predvidljivost će da izumre uskoro .... sve ih je manje i manje

A dotle će da ispadnu svi interesantni likovi i kuću će dobiti neki od preostalih skotova!
A mogu i da naprave dil kada ostanu 4 para, da prodaju kuću izdele pare i naprave kuće u svojim mestima!

Ispali ono dvoje Željko i Sanja ...o bože licemernijih stvorenja ne videh .... Ne podnosim ljude - kao što je ona - koji se non stop smeškaju i ništa ne može da ih izbaci iz takta, a sa druge bi te strane udavili sopstvenim rukama ... i kao što je on - nadrkan bezrazložno sa tendencijom da je najbolji frajer na svetu.

Ispali ono dvoje Željko i Sanja ...o bože licemernijih stvorenja ne videh .... Ne podnosim ljude - kao što je ona - koji se non stop smeškaju i ništa ne može da ih izbaci iz takta, a sa druge bi te strane udavili sopstvenim rukama ... i kao što je on - nadrkan bezrazložno sa tendencijom da je najbolji frajer na svetu.

Da...a još kad je vidiš i kako non stop klima glavom k'o konj u prazne jasle na svaku reč njenog usporenog narcisa Željka...znači,sledeći su Nikola i njena persona jer su do sada dobijali glasove od outiranih neradnika...nema šanse da im neko da glas (a i lično bih voleo da im vidim leđa).

Da...a još kad je vidiš i kako non stop klima glavom k'o konj u prazne jasle na svaku reč njenog usporenog narcisa Željka...znači,sledeći su Nikola i njena persona jer su do sada dobijali glasove od outiranih neradnika...nema šanse da im neko da glas (a i lično bih voleo da im vidim leđa).

To sam i ja primetila kako klima glavom .... ne kapiram ... čemu to ?

e,vnkrca,da se i ja konachno jednom slozim s tobom........:worth:

Ovi Željko i Sanja nisu normalni ili im u glavi nešto smrdi :think:
Primaju inekcije za smirenje...pa koga oni z..ebavaju.
Oni su teški ali teški pekmezi...i bolje da su otišli.
Ljudi doživljavaju teške traume kad primaju inekcije za smirenje i bolje ovi pekmezari tako nešto da ne dožive...bože dragi ne mogu da se načudim koji su id.oti.
Bolje da su umesto inekcija :dash: :dash:

Ovi Željko i Sanja nisu normalni ili im u glavi nešto smrdi :think:
Primaju inekcije za smirenje...pa koga oni z..ebavaju.
Oni su teški ali teški pekmezi...i bolje da su otišli.
Ljudi doživljavaju teške traume kad primaju inekcije za smirenje i bolje ovi pekmezari tako nešto da ne dožive...bože dragi ne mogu da se načudim koji su id.oti.
Bolje da su umesto inekcija :dash: :dash:

Oni su rodjeni za dramsku sekciju .... te prijatelji za ceo život ... te ponosni što su na crti sa ono dvoje .... te injekcije za smirenje .... O bože većih dramosera nisam videla... i meni nije bilo dobro dok sam ih gledala
c001.gif

Inače sad videh u Blicu da je nominovano 6 parova ... svi sem Zorana i Divne i Veselina i one njegove

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back