KUĆA SNOVA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zanimljiv mi je ovaj fenomen ... ljudi su se klali oko VB i oko ukućana koji su ceo dan ležali na onim foteljama i vatali zjale .... a Kuća snova im je dosadna - a tamo ljudi ceo dan rade, ili ako ništa drugo, bar se trude da nešto nauče.

Doduše u Kući snova nema muvanja, vatanja, vulgarnosti i sl. čime je VB bio preplavljen .... pa je vrlo moguće i da ljudi nemaju oko čega da polemišu i ništa ih ne intrigira dovoljno....

Zanimljiv mi je ovaj fenomen ... ljudi su se klali oko VB i oko ukućana koji su ceo dan ležali na onim foteljama i vatali zjale .... a Kuća snova im je dosadna - a tamo ljudi ceo dan rade, ili ako ništa drugo, bar se trude da nešto nauče.

Doduše u Kući snova nema muvanja, vatanja, vulgarnosti i sl. čime je VB bio preplavljen .... pa je vrlo moguće i da ljudi nemaju oko čega da polemišu i ništa ih ne intrigira dovoljno....

pa i sto ne bi bio zanimljiviji kad *** nema sta da radis kuliraza brate a imas i dzabe hrane pice sve....jos ako se malo foliras eto ti kinta....
u svakom slucaju to je jos jedno vezano sranje na ovim prostorima na slavnoj televiziji B92

Po meni se tek zakuvava.
Postoje klanovi. Ima puno loših ljudi.
Biće mi užasno krivo ukoliko kuću uzmu neki klinci koji furaju par meseci, a hoće da izbace jedine ljude iz Beograda koji pritom imaju petoro dece i žive u izlogu neke prodavnice.

Da li ste znali:

Kuca Snova se gradi na gradjevinskoj parceli koja je sastavljena od delova dve katastarske parcele 912 i 913. Obe parcele je opstina bukvalno otela od bivsih vlasnika Aleksandra J. i Vukosave D. (odnosno njenih cerki Radojke K. i Slobodanke Z.).
Ignorisuci zakon o planiranju i izgradnji, kao i druge zakone, opstina je na osnovu falsifikovane dokumentacije podnela zahtev za uknjizbu, a sud je uknjizio opstinu kao novog korisnika pomenutih parcela pocetkom 2007 god. Resenje o uknjizbi bivsi vlasnici nikada nisu primili, tako da je izbegnuta mogucnost da se zale u ostavljenom roku od 30 dana.
Ceo slucaj je ispitala poznata advokatska kancelarija i postupak je u toku pred sudom.

Da li ste znali:

Kuca Snova se gradi na gradjevinskoj parceli koja je sastavljena od delova dve katastarske parcele 912 i 913. Obe parcele je opstina bukvalno otela od bivsih vlasnika Aleksandra J. i Vukosave D. (odnosno njenih cerki Radojke K. i Slobodanke Z.).
Ignorisuci zakon o planiranju i izgradnji, kao i druge zakone, opstina je na osnovu falsifikovane dokumentacije podnela zahtev za uknjizbu, a sud je uknjizio opstinu kao novog korisnika pomenutih parcela pocetkom 2007 god. Resenje o uknjizbi bivsi vlasnici nikada nisu primili, tako da je izbegnuta mogucnost da se zale u ostavljenom roku od 30 dana.
Ceo slucaj je ispitala poznata advokatska kancelarija i postupak je u toku pred sudom.

Znači kad je sazidaju bager radi.

Znači kad je sazidaju bager radi.

Nece da radi bager, jer po nasem zakonu, ako neko bespravno podigne zgradu na tudjem placu - duzan je da mu isplati zemljiste koje je zgrada zauzela po ceni koju odredi opstinski organ. U konkretnom slucaju, 1ar placa opstina racuna 1150e, sto je smesno kada se uzme u obzir koliko bi se moglo dobiti u stanovima kroz ugovor o zajednickoj gradnji sa preduzimacem. Jos da dam podatak, kada opstina daje u zakup na 99 godina (prodaje) zemljiste, zakupac placa oko 25.000e za 1ar, pa sada vidite ko je tu dobar i koliko para.

Sanja i Zeljko su dobri,opushteni,malo je Sanja chudna,ali su ok !! Ona Mirjana i njen muz su licemeri-samo prichaju o "Crnoj trojci"-a shta je sa ostalima? Ona,Ivana I Srdjan i josh jedan par su isti i josh gori!!! Izbacite ih napolje!!

Ne pratim redovno ali ono što sam video mislim da su onaj Peđa i njegova supruga i Zoran i Divna stvarno odlični ljudi...nemogu da kažem ko je loš i ko ne treba da osvoji kuću jer svako od njih ima tu želju da se u nju useli.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back