TEA_93
Domaćin
- Poruka
- 4.146
Ovo je kopija VB samo shto gradish kucu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ovo je kopija VB samo shto gradish kucu...

Od kad je Rakovica centar Beograda?Kako nije u sred Beograda? Rakovica je u pitanju koliko se ja sećam.
ljudi,da li je mogutje da ona dva neradnika sasha& sashka imaju najvishe glasova?!?!?!
a zoran&divna,kao najvredniji imaju samo 1glas......mislim stvarno.....hotje da izbace favorite............jadnici...![]()
![]()
![]()
Od kad je Rakovica centar Beograda?

sa onim imenima.....

nabasah slučajno...živa dosada...:rolleyes:
pola sata slažu tri bloka...te nešto mjere,kilave...teško onom ko bude živio u toj kući...
pošto nisam gledala početak,nije mi jasno je li oni sve sami rade ili ipak ima neko ko zna malo bolje? ako nastave onim tempom,napraviće je za sto godina...![]()
Oni sve sami rade i sami organizuju, s tim što imaju supervizore/prave majstore koji ih samo nadgledaju (oni ne smeju ništa da im pomognu, sem da ih posavetuju). Poenta i jeste u tome da sami izgrade kuću, a koliko sam ja videla, većina njih nikada nije uzela lopatu u ruke.
ne može se majstor postati baš za par dana i baš za sve poslove oko kuće...
Koja je razlika izmedju ovo dvoje?Rekla sam ''u sred Beograda'' a ne u ''centru Beograda''
Pa kad je moguce da neko gleda to moguce je i da ti neki imaju najvise glasova
....ja ne gledam,ali sam u to vreme na kompu pa vidim i chujem shta je na tv-u koji se nalazi u blizini......a i shta ti se pravdam..Ja ne razumem sad nishta...kakvi glasovi...za izbacivanje???
pa to...izgleda mi da će sve biti nakrivo...ne može se majstor postati baš za par dana i baš za sve poslove oko kuće...
![]()