KUĆA SNOVA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nabasah slučajno...živa dosada...:rolleyes:
pola sata slažu tri bloka...te nešto mjere,kilave...teško onom ko bude živio u toj kući...:)
pošto nisam gledala početak,nije mi jasno je li oni sve sami rade ili ipak ima neko ko zna malo bolje? ako nastave onim tempom,napraviće je za sto godina...:)

nabasah slučajno...živa dosada...:rolleyes:
pola sata slažu tri bloka...te nešto mjere,kilave...teško onom ko bude živio u toj kući...:)
pošto nisam gledala početak,nije mi jasno je li oni sve sami rade ili ipak ima neko ko zna malo bolje? ako nastave onim tempom,napraviće je za sto godina...:)

Oni sve sami rade i sami organizuju, s tim što imaju supervizore/prave majstore koji ih samo nadgledaju (oni ne smeju ništa da im pomognu, sem da ih posavetuju). Poenta i jeste u tome da sami izgrade kuću, a koliko sam ja videla, većina njih nikada nije uzela lopatu u ruke.

Oni sve sami rade i sami organizuju, s tim što imaju supervizore/prave majstore koji ih samo nadgledaju (oni ne smeju ništa da im pomognu, sem da ih posavetuju). Poenta i jeste u tome da sami izgrade kuću, a koliko sam ja videla, većina njih nikada nije uzela lopatu u ruke.

pa to...izgleda mi da će sve biti nakrivo...:) ne može se majstor postati baš za par dana i baš za sve poslove oko kuće...:roll:

Pa kad je moguce da neko gleda to moguce je i da ti neki imaju najvise glasova

e dosadilo mi je vishe da se prepirem s tobom na svakom pdf....:evil:....ja ne gledam,ali sam u to vreme na kompu pa vidim i chujem shta je na tv-u koji se nalazi u blizini......a i shta ti se pravdam..:roll:...vetj sam izjavila da je glup show,samo bih volela da kutju dobije onaj kome je najpotrebnija......
Ja ne razumem sad nishta...kakvi glasovi...za izbacivanje???

da.....jedan par ispada.........;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back