Say it right
Buduća legenda
- Poruka
- 28.194
mogu da se kladim da ovi shto propagiraju nasilje i decu nazivaju pogrdnim imenima nece dobiti nikakvo upozorenje
nekako se stiche utisak ko da si na forumu punom sociopata i psihopata
i to sad vidis?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mogu da se kladim da ovi shto propagiraju nasilje i decu nazivaju pogrdnim imenima nece dobiti nikakvo upozorenje

nemoj molim te
da li saznanje siri "vidike" i sposobnost spoznaje, samopostovanje i samopouzdanje
ljudi koji nisu obrazovani, jer sve se uci, obicno budu i ograniceni
sama cinjenica da je nju muz tukao, njoj neko pomogne, ona stane na minus stranu?
sta ti to govori?

niko od nas nema pravo lupat etikete nikom odavde jer ga ne poznaje.
ipak je ovo forum, to više govori o onom ko etiketira nego o predmetu etiketiranja....
ja ipak mislim da ovde ima sjajnih ljudi
mislim da se ne treba mesati u takve stvari
jednostavno pozoves policiju i cekas kao svedok i ocevidac kako li...
niko od nas nema pravo lupat etikete nikom odavde jer ga ne poznaje.
ipak je ovo forum, to više govori o onom ko etiketira nego o predmetu etiketiranja....
nema pravo?
pa ti ko da nisi od 2009te na forumu
es chito onu temu na zhenama?

Za različite ljude različite akcije.. Naravno da žena ne može da uskoči i pobije se u takvoj situaciji, ili što reče Komri, situacija ne mora uvek biti tako bezazlena i možda neko ne želi da rizikuje, ali svako može da uzme telefon i pozove pandure..
ženska ni na šta ne vlaži tako dobro ko na dobro usmerenu manuelizaciju čvrste prirode, ne u seksualnom smislu
moze
ali kada god sam zelela da pomognem, bilo kako
ispadala sam magarac koji njace
i svakakva
nasilje radja nasilje
prvo, ta deca gledaju, sta ce od sramote, stida i nasilja u porodici, kakvi ce ljudi postati?
ko si ti ili bilo ko, da na bilo koga dignes ruku?

nisam
odo dođe mi sestra i zet
ženska ni na šta ne vlaži tako dobro ko na dobro usmerenu manuelizaciju čvrste prirode, ne u seksualnom smislu

Vraćam se kući, šetnjom po običaju i u jednoj ulici zatičem scenu da muž bije ženu uz povike: ku*vo skačeš sa......
Dve devojčice vrište, penzosi prolaznici se okupili i gledaju (a šta bi oni drugo) i naravno moram da se umešam, dok sam izvlačio ženu ispod njegovih nogu dobio i ja par udaraca pa sam rešio i ja njega malo da išamaram, kad već hoće da se tuče nek tuče jednakog sebi ali pazite sad zapleta, nešto me udari po leđima, okrenem se u neverici koji kreten pomaže njemu???? devojčica uzela drvenu motku što podupiru veš i mlatnula me
Dok joj je otac tuko majku, plakala je, a sad kad sam se ja mlatio sa njim stala je da brani oca! wtf?
NIje to trajalo ni 2 minuta došla murija, njega uhapsili mene poveli ko svedoka, nije prošlo 10 minuta u stanici dolazi žena na biciklu, eto ON (ja) sam pogrešno protumačio njihovu svađu, nije on nju tuko!!!!!!!!!!!!
mislim vide i oni po njenom licu da je nije tako
odoše oni kući, ja ispo budala....
Nije mi jasno zašto žene štite takve muževe? Čega se boje? zašto to trpe? pa to gledaju njihova deca bre, kako će oni posle biti normalni?
Ali aj to nije ništa novo, nego kako komentarišete što me mala tukla? a nije branila majku?e to mi ne ide u glavu
![]()
e dete, dete...![]()
nemoj molim te
da li saznanje siri "vidike" i sposobnost spoznaje, samopostovanje i samopouzdanje
ljudi koji nisu obrazovani, jer sve se uci, obicno budu i ograniceni
sama cinjenica da je nju muz tukao, njoj neko pomogne, ona stane na minus stranu?
sta ti to govori?
Pa vidi, djevojcica nije reagirala kad je otac tukao majku, jer ih oboje voli, i kao dijete, ne moze u takvoj situaciji razlikovati dobro od lošeg, i kako bi ustvari trebalo postupiti. Zato je plakala, jer je za oboje vezana, i da je stala na neciju stranu, znacilo bi da jednog vise voli, drugog ne.
Ti kad si se umijesao, ti si za nju potpuni stranac koji samo želi da povrijedi njenog oca.
Što se tiče žene, pa ona je sama sebi kriva što je uopće tuče. Ima tih žena što kad ih istuče muž, odu od kuće 2-3 dana kod neke familije, i poslije se opet vrate. Ali nista se ne mijenja, opet dobiju po ledjima, i tako svaki put.
Mnoge žene trpe to maltretiranje jer kao ne žele da im djeca trpe da im roditelji budu razdvojeni, a ne shvatajuci da upravo tako nanose djeci dugorocnu psihicku bol i smetnje.
Tebi svaka cast majstore, i nemoj da mislis da si ispao budala !! Želio si pomoci, nije uspjelo, to je sve !
Kamo puste srece da je vise takvih.
nasilje je integralni deo društva kao ovakvog
propaganda koja pokušava da ga predstavi kao nešto nenormalno ima za cilj otupljavanja prirodnih ljudskih nagona za samoodbranu pretvarajući na taj način ljude u bespomoćne brojlere sistema

Samo hoću da ti kažem da obrazovani muškarci sa titulama takođe maltretiraju visoko obrazovane žene. Postoji kvrc. Obrazovanje nema pravila, mada računamo na to da obrazovana osoba ima više šanse da se izvuče iz kandži nasilnika, ali nije pravilo, veruj mi.
čvrasta ruka teto, samo čvrsta ruka, dobra kita i povremeni dobro usmereni kontrolisani forhend i da viš kako cveta blagostanje

jeste
i onda naidje jedan i pobije u bioskopu 15 ljudi, daj molim te haha