Strajder
Zainteresovan član
- Poruka
- 350
ako sam dobro informisan prvo Kraljevo, tj. Beranovac se vozi iduceg vikenda (14-15.08.), drugi 28-29.08. a za treci ukoliko bude ne znam...moram da priznam da sam prilicno redovan na Misheluku i Uscu, a na Beranovac me je vodio otac pre vise od 20 godina (cini mi se '81) i od tada nisam bio
ops: ...ako se dobro secam to je na par km od Kraljeva prema Vr.Banji sa desne strane?...na prvom cu biti 90%...inace kakve su prognoze i sta se desava u nasem sampionatu?...
ops: ...ako se dobro secam to je na par km od Kraljeva prema Vr.Banji sa desne strane?...na prvom cu biti 90%...inace kakve su prognoze i sta se desava u nasem sampionatu?...
Situacija ti je trenutno ovakva: U hibridima vodi Toške ali osećam da će biti tesno sa mladim Borkovićem (gledao ga na Beranovcu još u malom N, čuda pravi). U tupavoj 1400 N je gotovo nerešeno između Terzića, Bakrača, oba Raičevića i Čuje. U hobiju vodi Atanacković (na onom fići što ne leži), ali će zbog sistema bodovanja morati da pobedi oba Kraljeva za titulu. U ST se očekuje da mladi Vesnić namaže na leba sve ostale. Cenim da će borba za drugo i treće da se vodi između Franje i Asanovića. Izvikani Kulundžić još se nije "sastavio" sa onom Hondom, tako da će biti lepo ako uopšte završi. Cenim da bi mnogo bolje prošao Paja. Pozdravče. :wink:
...btw vec drugi ili treci put kad odgovaras na moja pitanja, a pri tom dolazi do pominjanja Atanackovicevog fice komentarises "onaj sto ne lezi"...ako si zaboravio nisam ja prozivao ficu da slabo lezi, naprotiv...ako generalno podsecas auditorijum, onda nista i sorry zbog prebacivanja :wink: ...
...