KRUŽNE TRKE

• Začetnik teme Začetnik teme banne
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ako sam dobro informisan prvo Kraljevo, tj. Beranovac se vozi iduceg vikenda (14-15.08.), drugi 28-29.08. a za treci ukoliko bude ne znam...moram da priznam da sam prilicno redovan na Misheluku i Uscu, a na Beranovac me je vodio otac pre vise od 20 godina (cini mi se '81) i od tada nisam bio :oops: ...ako se dobro secam to je na par km od Kraljeva prema Vr.Banji sa desne strane?...na prvom cu biti 90%...inace kakve su prognoze i sta se desava u nasem sampionatu?...

Strajder:
ako sam dobro informisan prvo Kraljevo, tj. Beranovac se vozi iduceg vikenda (14-15.08.), drugi 28-29.08. a za treci ukoliko bude ne znam...moram da priznam da sam prilicno redovan na Misheluku i Uscu, a na Beranovac me je vodio otac pre vise od 20 godina (cini mi se '81) i od tada nisam bio :oops: ...ako se dobro secam to je na par km od Kraljeva prema Vr.Banji sa desne strane?...na prvom cu biti 90%...inace kakve su prognoze i sta se desava u nasem sampionatu?...
Pređeš most na Ibru na izlazu iz Kraljeva i daš mu ga levo. Odatle nema ni 2- 3 km do Beranovca (desno od puta). Urani zbog parkiranja. Šator sa roštiljem i hladnim pivcetom radi od sabajle. :lol: Situacija ti je trenutno ovakva: U hibridima vodi Toške ali osećam da će biti tesno sa mladim Borkovićem (gledao ga na Beranovcu još u malom N, čuda pravi). U tupavoj 1400 N je gotovo nerešeno između Terzića, Bakrača, oba Raičevića i Čuje. U hobiju vodi Atanacković (na onom fići što ne leži), ali će zbog sistema bodovanja morati da pobedi oba Kraljeva za titulu. U ST se očekuje da mladi Vesnić namaže na leba sve ostale. Cenim da će borba za drugo i treće da se vodi između Franje i Asanovića. Izvikani Kulundžić još se nije "sastavio" sa onom Hondom, tako da će biti lepo ako uopšte završi. Cenim da bi mnogo bolje prošao Paja. Pozdravče. :wink:

hvala na info :) ...btw vec drugi ili treci put kad odgovaras na moja pitanja, a pri tom dolazi do pominjanja Atanackovicevog fice komentarises "onaj sto ne lezi"...ako si zaboravio nisam ja prozivao ficu da slabo lezi, naprotiv...ako generalno podsecas auditorijum, onda nista i sorry zbog prebacivanja :wink: ...

Strajder:
hvala na info :) ...btw vec drugi ili treci put kad odgovaras na moja pitanja, a pri tom dolazi do pominjanja Atanackovicevog fice komentarises "onaj sto ne lezi"...ako si zaboravio nisam ja prozivao ficu da slabo lezi, naprotiv...ako generalno podsecas auditorijum, onda nista i sorry zbog prebacivanja :wink: ...
Naravno da ne mislim na tebe (sećaš se kako je počelo). E sad, ako već ideš u Beranovac evo ti savet. Namesti se pored krivine ispred boksova. Vidiš lepo kako vozila stižu nizbrdo desnom, pa ulaze u najbržu levu gde se dešavaju sva preticanja, pa nastavljaju cilnjim pravcem...a u pauzama ti onaj šator u boksu iza leđa! :lol: :lol: :lol:

Espanol:
Strajder:
Pređeš most na Ibru na izlazu iz Kraljeva i daš mu ga levo. Odatle nema ni 2- 3 km do Beranovca (desno od puta). Urani zbog parkiranja. Šator sa roštiljem i hladnim pivcetom radi od sabajle. :lol: Situacija ti je trenutno ovakva: U hibridima vodi Toške ali osećam da će biti tesno sa mladim Borkovićem (gledao ga na Beranovcu još u malom N, čuda pravi). U tupavoj 1400 N je gotovo nerešeno između Terzića, Bakrača, oba Raičevića i Čuje. U hobiju vodi Atanacković (na onom fići što ne leži), ali će zbog sistema bodovanja morati da pobedi oba Kraljeva za titulu. U ST se očekuje da mladi Vesnić namaže na leba sve ostale. Cenim da će borba za drugo i treće da se vodi između Franje i Asanovića. Izvikani Kulundžić još se nije "sastavio" sa onom Hondom, tako da će biti lepo ako uopšte završi. Cenim da bi mnogo bolje prošao Paja. Pozdravče. :wink:
Bila sam ubedjena da je trka 8.08.,a trening 07.08.
Jel ste vi sigurni da je iduceg vikenda?

Espanol:
Sigurni! 08.08. vozi se brdska trka na Goču. Pa ako voliš brdo juriš. :lol:
daaa,hvala Espanol.Tacno tako.Bila sam prosle godine na trci na Gocu(kao posmatrac naravno:))Au,pa ti si uvek o svemu obavesten,neverovatno.Ja povremeno pogledam po neku ali je jasno da nisam dovoljno u toku.Pozdrav

Marlen:
Espanol:
daaa,hvala Espanol.Tacno tako.Bila sam prosle godine na trci na Gocu(kao posmatrac naravno:))Au,pa ti si uvek o svemu obavesten,neverovatno.Ja povremeno pogledam po neku ali je jasno da nisam dovoljno u toku.Pozdrav
Pozdrav i tebi! Samo se ti druži sa nama i ima da budeš tata (pardon MAMA) za automobile. :wink:

Espanol:
Marlen:
Espanol:
Pozdrav i tebi! Samo se ti druži sa nama i ima da budeš tata (pardon MAMA) za automobile. :wink:
Odavno pratim diskusije na forumu:)sto mi je zaista postala velika prednost ali sam se tek veceras registrovala.Hvala na dobrodoslici:)

Marlen:
Espanol:
Marlen:
Espanol:
Odavno pratim diskusije na forumu:)sto mi je zaista postala velika prednost ali sam se tek veceras registrovala.Hvala na dobrodoslici:)
Cmokić! Dame su ovde uvek dobrodošle. :wink:

Espanol:
Marlen:
Espanol:
Marlen:
Espanol:
Cmokić! Dame su ovde uvek dobrodošle. :wink:
Cmokic:)Ipak se i ovog vikenda odrzava trka u Beranovcu,ali moto:)Zbog toga sam sam pomislila da je doslo do neke greske.Pozdrav

Strajder:
kad ste vec pomenuli Goc moze li se dobiti informacija kako se stize do te brdske staze...mislim kad se stigne do Kraljeva kako dalje?...
Strajder...Ides ovako...Kraljevo,Vrnjacka Banja,Goc.To je najblizi put koliko ja znam.Postoji stari put za Aleksandrovac iz V.Banje ali ti ne bih preporucila.Mnogo je bolje novim putem iz V.B,imas samo 5-6 km.Pozdrav

Marlen:
Strajder:
kad ste vec pomenuli Goc moze li se dobiti informacija kako se stize do te brdske staze...mislim kad se stigne do Kraljeva kako dalje?...
Strajder...Ides ovako...Kraljevo,Vrnjacka Banja,Goc.To je najblizi put koliko ja znam.Postoji stari put za Aleksandrovac iz V.Banje ali ti ne bih preporucila.Mnogo je bolje novim putem iz V.B,imas samo 5-6 km.Pozdrav
precizno, koncizno, ponudjena alternativa i obrazlozeno zasto nije dobra-ovakav odgovor tesko da bih mogao dobiti od muskih clanova ovog foruma :) ...hvala i dobrodosla kod nas Marlen :D :D :D

Strajder:
Marlen:
Strajder:
precizno, koncizno, ponudjena alternativa i obrazlozeno zasto nije dobra-ovakav odgovor tesko da bih mogao dobiti od muskih clanova ovog foruma :) ...hvala i dobrodosla kod nas Marlen :D :D :D
Hvala:)Ako te jos nesto detaljnije zanima pitaj.

pozdrav svim fanovima sveta brzina.narocito onima koji odavno prate desavanja u nasem sportu.pozdrav za espanola.pozivam sve koji nisu sledeceg vikenda na hungaroringu da se pojave u kraljevu na prvom beranovcu.narocito one koji nikada nisu bili na autotrkama,prilika da na jedinoj stazi koja lici na autodrom upoznaju svet brzine,jakih automobila i jos lepsih devojaka.kao sto rece espanol,staza je na putu kraljevo-vrnjacka banja sa desne strane pored same magistrale i nalazi se na 4 km od grada.preporuka da se dodje oko 9 ujutro zbog preterane guzve i parkiranja.sator kod cila sa rostiljem pecenjem i pivom aktivan je celog dana.smestaj u kraljevu u hotelu turist,privatnim rojal i evropa ili maturuskoj banji(5km od grada) u termalu ili u vrnjackoj banji u nekom od hotela(25 km od grada)ali to je najskuplja varijanta.potrudicu se da se sutra javim sa satnicom desavanja na beranovcu u subotu i nedelju.s obzirom da je organizator ask kraljevo organizacija ce biti na visokom nivou

Ostri:
pozdrav svim fanovima sveta brzina.narocito onima koji odavno prate desavanja u nasem sportu.pozdrav za espanola.pozivam sve koji nisu sledeceg vikenda na hungaroringu da se pojave u kraljevu na prvom beranovcu.narocito one koji nikada nisu bili na autotrkama,prilika da na jedinoj stazi koja lici na autodrom upoznaju svet brzine,jakih automobila i jos lepsih devojaka.kao sto rece espanol,staza je na putu kraljevo-vrnjacka banja sa desne strane pored same magistrale i nalazi se na 4 km od grada.preporuka da se dodje oko 9 ujutro zbog preterane guzve i parkiranja.sator kod cila sa rostiljem pecenjem i pivom aktivan je celog dana.smestaj u kraljevu u hotelu turist,privatnim rojal i evropa ili maturuskoj banji(5km od grada) u termalu ili u vrnjackoj banji u nekom od hotela(25 km od grada)ali to je najskuplja varijanta.potrudicu se da se sutra javim sa satnicom desavanja na beranovcu u subotu i nedelju.s obzirom da je organizator ask kraljevo organizacija ce biti na visokom nivou
Pozdrav i tebi i hvala na dodatnim objašnjenjima. :)

evo mene sa konkretnijim informacijama.beranovac 1 se zvanicno zove trka TOTAL 2004.generalni sponzor poznati svetsji proizvodjac ulja i maziva TOTAL.sponzor beogradska pivara ce se naci na beranovcu za vikend sa cisternama piva i kvasa.tako da za rashladjivanje ne treba brinuti bice tocenog piva do mile volje.ocekuje se dosta promocija sponzora trke kao i nagradnih igara.prvi trening u subotu pocinje u 13 casova,a trka u nedelju takodje u 13 casova.najavljeno je 120 takmicara.u st-u ucestvuju svi nama dobro poznati.ono sto je ekskluziva je da ce se pored standardnih klasa odrzati i trka fica ali vozice nesto manji broj krugova.tako da svi oni koji ne pamte ficu nacionale imaju priliku da vide ficu nacionale na delu.verujte mi borba medju ficama nije nista manje atraktivna nego u st-u ili hibridu.ocekuje se oko 50000 gledalaca,tako da zbog guzve treba doci bar 2 sata ranije.u boksu je uvek interesantno.sto se vremena tice,meteorolozi ovde predvidjaju vedro i suncano i temperature od 30-35 stepeni.toliko od mene,pozdrav svima i vidimo se na trci TOTAL 2004. a posle je i komentarisemo

na prvom Kraljevu sam bio prisutan, trke OK, mada cu reci da za gledaoca, kao sto sam ja Misheluk je nekako najbolja staza ...vozaci, koliko sam cuo najvise poena daju Beranovcu i ja ih razumem...medjutim ovde se za gledaoca sve prebrzo i prekratko odvija :( ...
ima nesto drugo...poslusao sam Espanolov savet za mesto za posmatranje, i najvise me je fascinirao Mikica Vesnic cije rezultate inace pratim (nisam neki poznavaoc, ali ipak znam i nesto vise od osnova)...e, sad me interesuje misljenje onih koji to prate na nekom visem nivou koliko je momak majstor, a koliko je to do masine...da me ne bi pogresno razumeli moje skromno misljenje je da je Mikica vrhunski majstor, bar u ovom nasem okruzenju i po nekim nasim kriterijumima...

Strajder:
na prvom Kraljevu sam bio prisutan, trke OK, mada cu reci da za gledaoca, kao sto sam ja Misheluk je nekako najbolja staza ...vozaci, koliko sam cuo najvise poena daju Beranovcu i ja ih razumem...medjutim ovde se za gledaoca sve prebrzo i prekratko odvija :( ...
ima nesto drugo...poslusao sam Espanolov savet za mesto za posmatranje, i najvise me je fascinirao Mikica Vesnic cije rezultate iance pratim (nisam neki poznavaoc, ali ipak znam i nesyo vise od osnova)...e, sad me interesuje misljenje onih koji to prate na nekom visem nivou koliko je momak majstor, a koliko je to do masine...da me ne bi pogresno razumeli moje skromno misljenje je da je Mikica vrhunski majstor, bar u ovom nasem okruzenju i po nekim nasim kriterijumima...
Mikicine rekorde postavljene pre više godina na nekim stazama još uvek jure "majstori" sa daleko bržim i savremenijim automobilima. Jel dovoljno?. :wink:

pratim ovaj sport godinama i mislim da je mikica vec odavno dokazao da je od momka sa super talentom izrastao u vrhunskog vozaca,usudicu se da kazem na ovim balkanskim prostorima a mozda i sire.mislim da kad resi finansije moze da se dokaze i u jacoj evropskoj konkurenciji.ako se secate prosle sezone je pravio fantasticen rezultate sa daleko losijim autom od ovogodisnjeg.ova vectra je stvarno monstrum ali je mikica izvanredno vozi.ko je gledao kraljevo 1 mogo je to i da vidi,narocito na snimku sos kanala se vidi kako je auto vozio majstorski onako na zilet.vise je plesao nego iko drugi.decko vozi,stalozeno,precizno i putanje su mu iz kruga u krug bukvalno kao po sinama.
sto se tice mesta za gledanje,savetujem za mali n mostic,a za st zadnji deo gornjeg pravca.tu je osecaj brzine i nadmoci najbolji i vidi se kocenje i prva leva krvina koja krece nizbrdo ka boksu.za hibrida isto nije lose to mesto,jer pri maksimalnoj brzini dolaze na kocenje,guranje,preticanje.vrhunski.
buba,ne znam ko ce sve doci,ali ja vas sve cekam u kraljevu i pozivam sve da se pojave na beranovcu.jer,ipak je jedna "NAGRADA KRALJEVA"!!!

Back