Cao,pa da budem iskren nekako ne vidim sebe ovde

Citajuci tebe i jos par likova ovde shvatio sam da je tvoje a i njihovo znanje stvarno na zavidnom nivou i da covek moze mnogo toga interesantnog nauciti od vas. Medjutim kao sto sam ti u par navrata rekao ja nisam teoreticar a forumi tipa koji je najbrzi ili najlepsi ili nesto slicno me ne zanimaju.Kad budes osmislio neku prakticniju i konkretniju temu vidjacemo se cesce...Zao mi je sto smo ja i ti nasu konverzaciju poceli na onako pogresan nacin no nije to nista sto vec nije zaboravljeno( s moje strane).
A sto se honde tice, ma nije meni ni paja ni andrej nesto specijalno bitan pa sad kao ja se borim za njih

. Sticajem okolnosti dobri smo drugovi Andrej i ja pa pomalo znam o tome i zato sam rekao, ne zbog drugog. Inace sinoc smo bili (ja u svojstvu druga) na miseluku da andrej proba auto i novi set up iz engleske...Auto sada ima 320 konja na 8400 obrtaja i sasvim lepo "resava" obrtaje.Vesanje je sada skroz drugacije nego na prosloj trci,drugi menjac...Videcemo sta ce od svega toga biti...Ja licno postujem fajt koji se uvek vodio u jugicima ali volim da pogledam i najacu klasu, makar da cujem zvuk motora,brzinu saltovanja,prolazak kroz krivinu,kasno kocenje...To je nesto sto u jugicima nema.Mada ima borbe na zivot i smrt koje nema u najacoj klasi. Ali zato i postoje klase, da bi svako gledao ono sto voli i sa cim moze sebe da poistoveti...Sto se tice asanovica,mikice i kastra.Asanovic ima dobar auto i zna da vozi,jedini njegov problem je sto mnogo siluje auto i zna da "izgori" kad mu je neko na vratu...Mikica to zna i zato ga je i pobedio na prosloj trci,pritisnuo ga je i cekao gresku...I greska je dosla, na okretnici posle pravca goranu je od preteranog gasa na izlasku i potpisivanja auta sa sva 4 tocka pukla poluosovina i mikica je izbio na prvo mesto...A kastro je prica za sebe,pravi entuzijasta i zaljubljenik.Steta sto nema vise para da bolje napravi auto ili kupi noviju evoluciju,mislim da bi im dobro pomrsio konce...Eto, toliko od mene za sada i ja kao i svi ljubitelji automobilizma jedva cekam vikend pa se onda vidimo svi na miseluku! Pozdrav svima