Ostri, ja sam tamo htela - ne htela po zadatku
Evo gde me mozete naci na trci
http://www.gonzaracing.com
Pa, vidimo se na Beranovcu!

Evo gde me mozete naci na trci
http://www.gonzaracing.com
Pa, vidimo se na Beranovcu!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogla bi Buba da se istakne izveštajem.Strajder:na drugo Kraljevo nisam mogao da odem zbog obaveza, pa bi mogao neko ko je bio prisutan da obavesti auditorijum o desavanjima na stazi...pozdrav![]()
Eh, mladi izveštači. Gde je tu hobi klasa, pa događanja u 1400 N ( Terzić- Ćopić...)? :wink:Ostri:buba,buba,nemoj da se pezoisti naljute na tebe
1. bakrac
2.susi
3.milos komnenovic
+ katasrtoooooofalna organizacija
Imaš li neko ozbiljnije pitanje?.:Buba:.:Eh, vidim da zapostavljate domaci auto sport... to nije lepo
Sprema li se neko za trke u Kraljevu ovog vikenda?
Hajde da probam par klasa:.:Buba:.:Ozbiljnije pitanje? Naravno!
Da cujem prognozu za poslednju trku u sezoni?![]()
Gotovo uvek u krivini kod boksa. Vidim lepo dolazak sa brda, najbržu krivinu i odlazak na ciljni pravac. Vrlo retko kod mostića..:Buba:.:Jos ozbiljnije pitanje:
Gde ko gleda trku na Beranovcu?![]()
Espanol:Gotovo uvek u krivini kod boksa. Vidim lepo dolazak sa brda, najbržu krivinu i odlazak na ciljni pravac. Vrlo retko kod mostića..:Buba:.:Jos ozbiljnije pitanje:
Još bolja varijanta je da se uspentraš na onaj razvaljeni kiosk, još ako imaš aparat sa teleobjektivom, ajaoooooo... :wink:.:Buba:.:Espanol:Gotovo uvek u krivini kod boksa. Vidim lepo dolazak sa brda, najbržu krivinu i odlazak na ciljni pravac. Vrlo retko kod mostića..:Buba:.:Jos ozbiljnije pitanje:
Jeste, tu je nekako najzgodnije, popnes se na one gume i sve vidis kao iz aviona
A na mosticu je nekako.... strashno gledati :shock:
Između onih gumetina i samog boksa ima jedna plehana razvaljotka koja je nekad bila neki kiosk (ili sl). :wink:.:Buba:.:??
Koji kiosk?
Ne boj se za silazak. Uvek se nađe neki baja da pomogne. :wink:.:Buba:.:Ja to nisam ni primetila, bas cu da obratim paznju.
Mada mislim da bi se nekako i popela, ali sto se silazenja tice... haha, mogu samo da zamislim![]()
izvestaj za mali N je ok, a sta je bilo u ostalim klasama?....:Buba:.:Postavila sam vesti i slike sa trke na
www.gonzaracing.com
pa mozete pogledati tamo da ne pisem opet![]()