- Poruka
- 1.991
Dok ovi iz prve grupe jedu kokice..oni iz druge neki parizer..mi iz trece spremamo domacinski
![]()
aha.......samo sto mi to okrecemo otprilike jednom mesecno u real life, a vi mozete samo virtuelno......lizite ekran.......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dok ovi iz prve grupe jedu kokice..oni iz druge neki parizer..mi iz trece spremamo domacinski
![]()

![]()
Pa lepo vam covek rece..nema toga u EU..Lizacete i vi ekran..![]()
pa ja mislim da je on opet u solarijumu...crni covek![]()

taurunum444;Sta su ovo neki Kerberi? Ja ponudio Chileansku kuhinju:Hoce..hoce.. ima mile neki vic o Hobotnici na srpski nacin..mozda ce da postavi ovde..![]()
Hoce..hoce.. ima mile neki vic o Hobotnici na srpski nacin..mozda ce da postavi ovde..![]()
aha.......samo sto mi to okrecemo otprilike jednom mesecno u real life, a vi mozete samo virtuelno......lizite ekran.......![]()
Nema ni Crnogoraca, ni Karlosa iz Makedonije.
Da im se nije štogod desilo?
Mora da su to ovi iz 3. stola učinili da ih spriječe da dođu, kako ne bi ojačali 1. stol!![]()

Sta su ovo neki Kerberi?
Ja ponudio Chileansku kuhinju,morski plodovi sa sirom i avokadom a od ovoga ce kardiolog da ima posla u najavi.![]()
Ovi prasići su bez holesterola...uvoz iz EU..![]()

posni..samo su travu pasliOvi prasići su bez holesterola...uvoz iz EU..![]()

Hoce..hoce.. ima mile neki vic o Hobotnici na srpski nacin..mozda ce da postavi ovde..![]()
Nema ni Crnogoraca, ni Karlosa iz Makedonije.
Da im se nije štogod desilo?
Mora da su to ovi iz 3. stola učinili da ih spriječe da dođu, kako ne bi ojačali 1. stol!![]()

pa ja mislim da je on opet u solarijumu...crni covek![]()
eheh, sad se vala slatko osmehnuh ,setih se rodnija i solarijuma, kad mu je del boj nastelovao na najjace...onako crven u faci . eh,
jadan ''tito koji je bio crn'' , adios embriones 

eheh, sad se vala slatko osmehnuh ,setih se rodnija i solarijuma, kad mu je del boj nastelovao na najjace...onako crven u faci . eh,
jadan ''tito koji je bio crn'' , adios embriones
![]()

da da to je jedna od boljih...a posle je del leteo na zmaju

Ako su dvoglavi,onda ok.![]()

ГенеЦки модификовани - без ушију ...Ovi prasići su bez holesterola...uvoz iz EU..![]()

Jel to ona fora da ti je potrebno za hobotnicu na srpski hobotnica i prase.
Pa prase usoliš, natakneš na ražanj i pečeš.
A hobotnicu baciš mačkama da ti ne hodaju oko pečenja!![]()

to su mangulice.......ali, sta zna domachin sta je mangulica.......![]()

Jel to ona fora da ti je potrebno za hobotnicu na srpski hobotnica i prase.
Pa prase usoliš, natakneš na ražanj i pečeš.
A hobotnicu baciš mačkama da ti ne hodaju oko pečenja!![]()

Kaži mu, molim te.......Има ли их негде ???to su mangulice.......ali, sta zna domachin sta je mangulica.......![]()