- Poruka
- 22.671
Jesi imao neku veću sliku?
Ispričavam se!
Nisam mislio da će biti tako velika. kod mene na ekranu normalna!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi imao neku veću sliku?
Kako ono beše... jel' koristiš vegetu, na to je mislio...![]()
Ispričavam se!
Nisam mislio da će biti tako velika. kod mene na ekranu normalna!![]()
Hobotnica na srpski nacin
Sastojci:
1 malo prase (do 20 kg )
1 veća hobotnica (cca 2 kg )
krompir
Priprema:
Dok se prasence vrti na raznju, hobotnica se kuva sa krompirima u puno vode i posoljeno. Kad je hobotnica gotova, a prase ispečeno, izvade se krompiri, voda prolije, a hobotnica baci mačkama i kerovima, da ne zajebavaju dok jedemo prase. Prase servirati uz 'ladno pivo.
Prijatno!
koji sto birate
a ,da ......pa ono kao del pred poletanje ocekuje poziv telefonom iz tro-tockasa
...''cujem li ja to telefon, rodni''? ....''aaa, ne mi ni nemamo telefon del boj''....10 sati kasnije zavrsava na releju, pa u kolicima, pa del bojeva gluma kao zrtva rodnijevih ispada
...e, vala od sutra gledam ponovo mucke.
Ispričavam se!
Nisam mislio da će biti tako velika. kod mene na ekranu normalna!![]()
Pa si mislio da jedem samo bambus?pa vidm da si sa tom travkom u ustima bas onako... hepi![]()
sad kad si me podsetio te epizode iz mucki ne mogu da prestanem da se smejem ...zamisljam tito waz black kako posle solarijuma leti...ali na krilima zadovoljstva![]()
A ti li si?? Pa što si sad tako istačkan??![]()
igra se skauta![]()
kakvo je ovo kloniranje konzo?
banujete tipa i on se pojavi otvoreno, sa gotovo identicnim nikom i tera po starom.
sta radite vi, sta koj moj banujete ikoga onda koj moj?
banujete tipa i on se pojavi otvoreno, sa gotovo identicnim nikom i tera po starom.
sta radite vi, sta koj moj banujete ikoga onda?
ono sto ja izaberem je da mi neko kao ti ne gadi ovaj forum pa ga stavim na ignore.
medjutim, ta opcija ne radi bogznasta, administracija bi trebala da obrati paznju na kloniranje, jer onda ako je kloniranje dozvoljeno, cemu onda ignore opcija kad mi se pojavi tvoj klon ovde na forumu ko musica zelembac u supu.
malo efikasnosti i reda ne bi bila steta sigurno
NAJSMESNIJA SCENA U CELOJ SERIJI.......LEGENDARNO.......
![]()
Pa si mislio da jedem samo bambus?
A jes' ti orao u RL?
Ebt Ademe, znamo se još malo pa sto godina, a ti tako![]()
Bas sam iznenadjena![]()
NAJSMESNIJA SCENA U CELOJ SERIJI.......LEGENDARNO.......
![]()
Hobotnica na srpski nacin
Sastojci:
1 malo prase (do 20 kg )
1 veća hobotnica (cca 2 kg )
krompir
Priprema:
Dok se prasence vrti na raznju, hobotnica se kuva sa krompirima u puno vode i posoljeno. Kad je hobotnica gotova, a prase ispečeno, izvade se krompiri, voda prolije, a hobotnica baci mačkama i kerovima, da ne zajebavaju dok jedemo prase. Prase servirati uz 'ladno pivo.
Prijatno!