Krsta čašćava

• Začetnik teme Začetnik teme Adem1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

koji sto birate

• Ukupno glasova
    81
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hobotnica na srpski nacin

Sastojci:
1 malo prase (do 20 kg )
1 veća hobotnica (cca 2 kg )
krompir

Priprema:
Dok se prasence vrti na raznju, hobotnica se kuva sa krompirima u puno vode i posoljeno. Kad je hobotnica gotova, a prase ispečeno, izvade se krompiri, voda prolije, a hobotnica baci mačkama i kerovima, da ne zajebavaju dok jedemo prase. Prase servirati uz 'ladno pivo.

Prijatno!

:rotf::rotf:

uci ce u drugo izdanje...:rotf::rotf:

koji sto birate

ono sto ja izaberem je da mi neko kao ti ne gadi ovaj forum pa ga stavim na ignore.
medjutim, ta opcija ne radi bogznasta, administracija bi trebala da obrati paznju na kloniranje, jer onda ako je kloniranje dozvoljeno, cemu onda ignore opcija kad mi se pojavi tvoj klon ovde na forumu ko musica zelembac u supu.

malo efikasnosti i reda ne bi bila steta sigurno

a ,da ...:hahaha1::hahaha1::hahaha1:...pa ono kao del pred poletanje ocekuje poziv telefonom iz tro-tockasa:hahaha: ...''cujem li ja to telefon, rodni''? ....''aaa, ne mi ni nemamo telefon del boj''....10 sati kasnije zavrsava na releju, pa u kolicima, pa del bojeva gluma kao zrtva rodnijevih ispada:hahaha::hahaha::hahaha:...e, vala od sutra gledam ponovo mucke.

NAJSMESNIJA SCENA U CELOJ SERIJI.......LEGENDARNO.......:hahaha::hahaha:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

sad kad si me podsetio te epizode iz mucki ne mogu da prestanem da se smejem ...zamisljam tito waz black kako posle solarijuma leti...ali na krilima zadovoljstva:rotf::rotf::rotf::rotf:

e, mojne vise cepam se od smea, bole me ''plocice '', na stomaku :cepanje::cepanje::cepanje:
da mi je samo videti janeza...:rotf:...zelen kapa petra pana (na klempavim usima)i alpske sorc pantalonice i ocaj sto mora poleteti na krilima zadovoljstva. onako sav u soku i novogodisnja jelka pored njega bi izgledala sumorno:hahaha::hahaha::hahaha:

ono sto ja izaberem je da mi neko kao ti ne gadi ovaj forum pa ga stavim na ignore.
medjutim, ta opcija ne radi bogznasta, administracija bi trebala da obrati paznju na kloniranje, jer onda ako je kloniranje dozvoljeno, cemu onda ignore opcija kad mi se pojavi tvoj klon ovde na forumu ko musica zelembac u supu.

malo efikasnosti i reda ne bi bila steta sigurno

:think::think::think:
ps.da ne kvarim temu:bye::bye:

Hobotnica na srpski nacin

Sastojci:
1 malo prase (do 20 kg )
1 veća hobotnica (cca 2 kg )
krompir

Priprema:
Dok se prasence vrti na raznju, hobotnica se kuva sa krompirima u puno vode i posoljeno. Kad je hobotnica gotova, a prase ispečeno, izvade se krompiri, voda prolije, a hobotnica baci mačkama i kerovima, da ne zajebavaju dok jedemo prase. Prase servirati uz 'ladno pivo.

Prijatno!

:) pricala meni komsinica iz mjesovitog braka, imaju kucu na moru do nase, kaze: gule dalmatinci pasta sutu i bacaju sicu na gradele, kuhaju "lece" i prica "ovo je dobro, ovo je lagano, ovo je zdravo" al' kad im zamirise moja sarma-cjelo naselje dolazi, kao na slavu i traze repete:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back