crveni oblak
Elita
- Poruka
- 19.115
he he...prvo da se udas...pa da pokazes muzu da umes sve sama...pa onda dodju deca...pa posao od jutra do sutra
e onda shvatis da je bolje da teta dodje jednom nedeljno i sredi detaljno...ispegla sve sto se skupi...a ti da uzivas sa svojim gorepomenutim mm..
tako je to islo kod nas
Ja sam to probala sa vise teta koje su mi preporucili pa sam opet cistila za njima.Nijedna se nije setila, recimo, da obrise lajsne izmedju zida i poda, utikace, prekidace, dno stola itd. Nisu ni pazile koja krpa ili sundjer za sta sluzi. Posle usisavanja, brisale su pod dzogerom, a meni je to bilo gadno, a krpom nisu htele da brisu.
 Sve su radile ofrlje, a cene su im bile prilicno visoke u odnosu na moja sredstva. Ne bi mi bilo zao para da su detaljno radile svoj posao, a ovako, bolje mi je da sebi platim to ciscenje i castim se necim lepim jednom mesecno za taj novac.
 Sve su radile ofrlje, a cene su im bile prilicno visoke u odnosu na moja sredstva. Ne bi mi bilo zao para da su detaljno radile svoj posao, a ovako, bolje mi je da sebi platim to ciscenje i castim se necim lepim jednom mesecno za taj novac. 

Али се она одселила.
 Али се она одселила.

), sta bi trebalo, da proguta go*vno i uzme sama da uradi dok njih dvojica cackaju nos...I tako ih navikne i onda ceo zivot tako?!NARAVNO da treba da trosi muzevljeve pare ako je on vec takav gotovan, a i snajka pare od svog muza, tj njenog sina.Potpuno je u pravu.
), sta bi trebalo, da proguta go*vno i uzme sama da uradi dok njih dvojica cackaju nos...I tako ih navikne i onda ceo zivot tako?!NARAVNO da treba da trosi muzevljeve pare ako je on vec takav gotovan, a i snajka pare od svog muza, tj njenog sina.Potpuno je u pravu.

Bas ekstremno izguzvane stvari peglam
 Bas ekstremno izguzvane stvari peglam