- Poruka
- 33.100
Ebote, pa Svaštara će mi postati omiljeno mesto. Da batalim ja Politiku i pređem ovde da upoznam nove drugare?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Au, bogte mazo :shock:
Kakva drama, kakva paranoja... A ni trunke istine. Ili samo izvučeno ponešto da se i sami ne kompromituju neki... Stvarno padate na ove fore?

Pa što paranoišete ako ne volite takvu konstataciju? Da ne kažem dijagnozu?Ево га...уобичајена "дијагноза" од тебе, а на нешто што и сам видиш да је истина али нећеш да признаш...или је нешто друго у питању у шта не улазим али заиста не би требало овако...ово ти најпријатељскије кажем, а ти како хоћеш...бар не на неким новим форумашима...ми те знамо и нас си успео да протераш али наћи ће се нови...увек се нађу.![]()
Samo Rebeka, Sale i ja budni...![]()
Ebote, pa Svaštara će mi postati omiljeno mesto. Da batalim ja Politiku i pređem ovde da upoznam nove drugare?
Samo Rebeka, Sale i ja budni...
A tek postalo zanimljivo. Da nastavimo sutra?
I još kad vam dovedem Irona i Banshee, neće vam biti dobro, ali uopšte!![]()
Nije trajno banovan korisnik LEXA .. .. ja sam obrazlozio razlog kome je trebalo i sad nemam nameru da to opet radim ovde ..
jednom sam napisala da je "selja" jer je ismevao žene sa malim sisama, i potom puštao "erotski sadržaj" sa istim u glavnoj ulozi..... ali morao je nešto da navede kao razlog, valjda... A na Politici njih 20 vilene. Kako da ih oteram na spavanje?

Opet ja
Mislim... čisto da ne ispadne da sam sad neki lažov ili šta slično..... baš lepo jomini što si tu i tvrdiš da tema neće biti obrisana. Ako bude zaključana manje je bitno.
![]()
A razlog (to li je to obrazloženje?!) je tek dobar![]()
Vređanje moderatora i posle više opomena. Ja sam opomenuta da sam "vređala korisnika". Dakle, ni pomena o tome kako sam se njemu suprotstavljala jer je moderator - vređala moderatora, to nisam ni znala, sirota![]()
Ali - posle više opomenajednom sam napisala da je "selja" jer je ismevao žene sa malim sisama, i potom puštao "erotski sadržaj" sa istim u glavnoj ulozi..... ali morao je nešto da navede kao razlog, valjda...
Bila sam vredna.....
P. S. ja baratam sa činjenicama, šta vi znate i dogovarate na nama nevidljivim virtuelnim prostranstvima niti znam niti sam dužna da o tome brinem.
Ma ja volim kad ste ti i Sale tamo, al' ozbiljno. Od svih što su zastranili po političkoj osnovi, vas dvoje najbolje obožavam. Nekad i Strelu, simpatično mi je kad dramite kao sad ovde.Ti to hoces da kazes da ne mozes bez mene
Jom, ne vidim svrhu daljeg polemisanja na ovu temu, i iskrena sam kad kazem da Ti od sveg srca zahvaljujem za neke lepe stvari koje si ucinio za mene kad mi je to bilo potrebno.
ODMOR vam necu oprostiti, samo da znas!
Mnogo mi je znacio, znacile su mi i diskusije, bilo je tu i dobrih stvari, lepog druzenja, bas mi je zao sto se ovako zavrsilo, ali, Boze zdravlja, nek smo zivi i zdravi, pa dodji malo tamo na onaj "moj", branicu te i nogama i rukama, rovovski a onda i prsno:wink:

Чиме претиш...њима...о Боже..???.![]()
Ma ja volim kad ste ti i Sale tamo, al' ozbiljno. Od svih što su zastranili po političkoj osnovi, vas dvoje najbolje obožavam. Nekad i Strelu, simpatično mi je kad dramite kao sad ovde.
Ne idi Pliiiiiiz!!!!!![]()
Da pitam jos, je li Sandrina banovana?!
Ili je sam otisla?
Jom, ja ne dramim, otkud sad to vredjanje?
Ja nisam banovana pa da dramim, i, ponovo moderator kaze korisniku da je ZASTRANO, jer ne zastupa njegovu politicku opciju?
onom ...motkom..: )
E neka izbrišu! Imam Operunemoj da pricas mnogo.....ima i Fajerfoks da ti izbrisu....: )
Znaci, nema nam spasa na bilo kojem pdf. ovde![]()

E neka izbrišu! Imam Operu![]()
изгледа али ја као вечити оптимиста се ипак надам да ће се наћи и неки "глас разума"...по оном српском :
" И над попом има поп".
Ако не буде ништа и не нађе се такав...шта да се ради:|
п.с. А Сандрина...еее, то је већ прича посебна...сутра ћу је ОВДЕ свима да испричам јер мора мало и да се одмори...бар ми што привређујемо и немамо могућности да овде "радимо" 24/7...ал' ми нисмо модУЛатори штто неко рече..може се њима..."појединима"....![]()