Kritike na rad moderatora i supermoderatora

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa kad je druga straa nemoguća po ponašanju. Blagi užas.
Nego, prebrojaste li vi vaše teme vs ostale? Izgleda da niste.
A na konto onoga da vas mrzim, Strelu sam ja postavio za moderatora. Ako vas ne podnosim, zašto bih to uradio?

GDE je Strela moderator?
Na Politici?
Ne bih rekla, ona za Polititku, nije podobna.
Ne zastupa onu opcuju koju zastupate Ti, Iron i Banshee.
Ispravi me ako gresim!

Pa kad je druga straa nemoguća po ponašanju. Blagi užas.
Nego, prebrojaste li vi vaše teme vs ostale? Izgleda da niste.
A na konto onoga da vas mrzim, Strelu sam ja postavio za moderatora. Ako vas ne podnosim, zašto bih to uradio?

И отада се Стрела не појављује на Политици а када се и појави Ајрон и ти , а све потпомогнути "вашима" је омаловажавате и третирате понижавајуће за некога кога бисте требало бар колегијално да испоштујете...туга и срамота.:confused:

Да, одлично...да се и ми запитамо зашто си је поставио за модератора, а ја већ имам своју теорију, рецимо из оваквих разлога...дођосмо и на то...лукав си ти...врло лукаво, а сутра ће бар неколицина да потврди да сам одмах ово рекла.:|

Snajka, pa koji je naslov ove teme?

Ima li neki forum na PLANTI ZEMLJI gde se ovako neko ubeđuje sa moderatorima?

Nema nigde na bilo kojem drugom forumu da moderatori otvaraju teme, da komentarisu teme uvek sa svoje tacke gledista i politicke pristrasnosti.
I, ne zamenjuj teze, ova tema na Politici ne bi opstala ni pet minuta, ovde opstaje.
Sto znaci, da ima moderatora i "moderatora"...

Snajka, pa koji je naslov ove teme?

Ima li neki forum na PLANTI ZEMLJI gde se ovako neko ubeđuje sa moderatorima?

Ovo je ustvari presedan, još nismo imali ovakvu temu. A preko je potrebna.

I super bi bilo da sutra ne bude zatvorena ili obrisana kompletno..... ali biće. Zamisli kad bi svo pljuvanje ovog sveta bilo koncentrisano samo ovde..... kako bi lepo bilo napolju :lol:

Jedini način da reagujem na nepravedan ban je izgleda ovo. Na temi na kojoj sam banovana sam pokušala, i to sasvim fino.....

Kao supermod, šta predlažeš nama da radimo kada nas nepravedno banuju? Složićeš se da je nekad neko nepravedno banovan..... iz ovog ili onog razloga u pozadini.

И отада се Стрела не појављује на Политици а када се и појави Ајрон и ти , а све потпомогнути "вашима" је омаловажавате и третирате понижавајуће за некога кога бисте требало бар колегијално да испоштујете...туга и срамота.:confused:

Omalovažavamo i ponižavamo???? Majko mila...:roll:
Vidiš kako pišete koještarije? Pa kako čovek da izdrži da vas ne ganja?

Да, одлично...да се и ми запитамо зашто си је поставио за модератора, а ја већ имам своју теорију, рецимо из оваквих разлога...дођосмо и на то...лукав си ти...врло лукаво, а сутра ће бар неколицина да потврди да сам одмах ово рекла.:|

Ovo ne razumem baš.... :?:

GDE je Strela moderator?
Na Politici?
Ne bih rekla, ona za Polititku, nije podobna.
Ne zastupa onu opcuju koju zastupate Ti, Iron i Banshee.
Ispravi me ako gresim!

Одмах сам рекла да је њу и поставио за мода из ових разлога јер знајући ШТА и КАКО раде било је само питање тренутка када ће људи почети да постављају ова питања.:evil:

п.с. Ниси долазила али они који су били ту могу да посведоче да сам им ово рекла, а Стрела је паметна и квалитетна и не треба ми да је бранимо, сама ће већ ..;-)

Nigde.. Nigde.
Može li to na onom vašem forumu? I ostalim ''vašim''? Bilo čijim? Na B92, SC?

khomeini.jpg

Хомеинија за модератора Политике!
"Ја сам за равноправност!"
:lol::lol::lol::lol:

Одмах сам рекла да је њу и поставио за мода из ових разлога јер знајући ШТА и КАКО раде било је само питање тренутка када ће људи почети да постављају ова питања.:evil:

п.с. Ниси долазила али они који су били ту могу да посведоче да сам им ово рекла, а Стрела је паметна и квалитетна и не треба ми да је бранимо, сама ће већ ..;-)

Pa reci, zar nisam diplomata? Pravi političar!
Da se kandidujem, a? Može potpis? :lol:

Omalovažavamo i ponižavamo???? Majko mila...:roll:
Vidiš kako pišete koještarije? Pa kako čovek da izdrži da vas ne ganja?

Ovo ne razumem baš.... :?:

Па да би у погодном тренутку могао да кажеш :" Ево Стрелу сам ја поставио за модератора а није од наших"...шта је ту сада нејасно или..?:|

Ovo je ustvari presedan, još nismo imali ovakvu temu. A preko je potrebna.

I super bi bilo da sutra ne bude zatvorena ili obrisana kompletno..... ali biće. Zamisli kad bi svo pljuvanje ovog sveta bilo koncentrisano samo ovde..... kako bi lepo bilo napolju :lol:

Jedini način da reagujem na nepravedan ban je izgleda ovo. Na temi na kojoj sam banovana sam pokušala, i to sasvim fino.....

Kao supermod, šta predlažeš nama da radimo kada nas nepravedno banuju? Složićeš se da je nekad neko nepravedno banovan..... iz ovog ili onog razloga u pozadini.

Biće obrisana ili zaključana? Opet paranoja?
A ovo s kraja posta... Ništa ne radite. Zašto bi nešto radili. Nikad nije bez razloga, može jedino u afektu da se omane u cifri, broju dana.

Ne znam sta je smesno?!
Zasto bi Bilja znala nesto o mackama koje su se nakotile?!

To je jedna forumasica pitala radikale - gde se KOTE sa konstatacijom da su se bas NAKOTILI.
Poslala sam Ironu na PP, rekao je da je to "uopsteno", dakle, nema potrebe za opomenom.

А па то је нова модераторка...и није ово нешто као изузетак...имала је она и горих бисера на рачун " крезубих, одвратних, смрдљивих бабетина док ради изборе" а радикала и " млохиних"...:roll:

Па видиш да јој дадоше и награду...показала се подобном :|

Biće obrisana ili zaključana? Opet paranoja?

Čoveče :( vidi šta si naveo kao razlog!!! http://forum.krstarica.com/threads/171986&highlight=moderatorima&page=12

A nisam ni znala da si je ti zaključao :lol:

Da tab nije otvorio ovu......... pričali bismo mi na privatnim porukama sami sa sobom.
A ovo s kraja posta... Ništa ne radite. Zašto bi nešto radili. Nikad nije bez razloga, može jedino u afektu da se omane u cifri, broju dana.
Ovo nije ni smešno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back